Vejledning til opsætning af højttalere

Opret profiler for at vise dit arrangements talentudvalg og fremme forbindelser

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Opsætning af profiler i din Event App for hver af dine højttalere er en fantastisk måde at introducere dem til dine deltagere på. Der er mange måder at tilpasse og integrere en højttalerprofil på, og vi opfordrer dig kraftigt til at bruge lidt tid på at blive fortrolig med hver mulighed. Med en gennemarbejdet profil er der større sandsynlighed for, at dine talere får øget sessionsdeltagelse og deltagerengagement. ✔️

Højttalerfunktionen i webappen og en højttalerprofil i mobilappen.

Før du begynder...

Selvom du kunne oprette en profil med et billede, navn, erhverv og en lille forklaring til hver højttaler, er der masser af muligheder for at gøre meget mere med dine højttalerprofiler! Tænk over spørgsmål som disse:

• Har din højttaler nogle yndlingsbøger eller -ressourcer?

• Vil de dele deres præsentationsdias eller et casestudie?

• Er de åbne for at modtage henvendelser og planlagte møder?

• Vil de dele deres hjemmeside og kontaktoplysninger?

Der er plads til alle disse i højttalerprofiler.

Opbyg højttalerprofiler i fællesskab

En fantastisk ting ved Webex Events er, at du kan invitere sponsorer, udstillere og talere til at tilføje deres egne oplysninger til deres profil i Event App. Saml blot nogle grundlæggende oplysninger og en kontakt-e-mail fra hver højttaler, opret en Event App profil for hver enkelt, og send samarbejdsinvitationer , så de kan udfylde resten af ​​deres profiler.

Når du har samlet alle de nødvendige oplysninger, skal du begynde at tilføje disse højttalerprofiler!

Tilføj funktionen Højttalere

I din begivenheds navigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Funktioner og derefter klikke på Tilføj funktioner .

Den netop beskrevne proces.

I den modal, der vises, skal du søge efter funktionen, klikke på Tilføj , og derefter lukke modalen.

💡 Husk, du kan tilføje højttalerfunktionen flere gange og bruge forskellige versioner til at liste højttalere efter dato, virksomhed eller hvad der passer til dine behov.

Rediger indstillinger

Inden du begynder at tilføje højttalerprofiler, skal du tilpasse funktionens indstillinger.

Klik på Funktioner i din begivenhedsnavigationslinje under ' Event App', og klik derefter på Højttalere . På siden med højttalere skal du klikke på ikonet Indstillinger (⚙️).

De trin, der lige er beskrevet.

I den modal, der vises, skal du redigere følgende:

De trin, der lige er beskrevet.

Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

Tilføj højttalerprofiler

Tilbage på siden med højttalere skal du enten klikke på knappen Nyt element eller klikke på fanen Kategorier for at opsætte kategorier.
,

Tilføj kategorier

Hvis du planlægger at bruge kategorier, er det bedst at konfigurere dem, før du tilføjer højttalerprofiler. Kategorier klassificerer forskellige typer højttalere. Anvendelse af en kategori på en højttaler tilføjer navnet på kategorien under højttalerens navn i Event App og lader deltagere gennemse og filtrere højttalere efter kategori. Læs vores artikel om brug af kategorier for mere information.

Knappen Ny kategori på fanen Kategorier.

Tilføj profiler

Klik på Ny vare på fanen 'Vare'. Hvis du planlægger at sende samarbejdsinvitationer, er det stadig en god idé at konfigurere nogle af højttalerens oplysninger - især felter, de ikke kan kontrollere, såsom placering, kategori og standstørrelse. Højttalere kan opdatere oplysninger, du indtaster, når de tilgår samarbejdsformularen. Lær mere i vores artikel om brug af samarbejdsformularer .

💡 Husk, for at spare tid, når du tilføjer mange højttalere, skal du blot importere dem. Læs vores artikel om import og eksport af data for at lære hvordan.

Knappen Nyt element på fanen Elementer i en højttalerfunktion.

I den modal, der vises, skal du udfylde følgende oplysninger:

• Ikon - Klik på Upload billede for at uploade et billede af højttaleren, eller klik på Vælg ikon for at vælge et fra vores ikonbibliotek.

• Brugerdefinerede billeder skal være JPEG eller PNG og mellem 100px og 500px kvadratisk.

• Navn (påkrævet) - Talerens foretrukne navn, som det vises i din Event App. Disse kan omfatte udmærkelser som læge eller professor.

• Etiket/Undertekst - En ekstra tekstlinje, der vises under talerens navn. Du kan indtaste deres virksomhedsnavn, erhverv, officielle rang eller titel eller blot tilføje lidt flere oplysninger om dem. For de bedste resultater skal du holde etiketten/underteksten under 125 tegn.

💡 Husk, at ikonet, navn og etiket/undertekst vises i højttaler-widgetten . Ikonet og navnet vises i Agenda-widgetten. Hvis du vil vide mere om widgets, kan du læse vores artikel om brug af widgets til at integrere Event App indhold . Nogle mobilenheder viser muligvis ikke tekst ud over de første 98 tegn.

Den nye vare modal.
  • Placering - Vælg et sted, hvor personligt fremmødte kan finde en taler under begivenheden. Vores artikel om at tilføje lokationer til din begivenhed har instruktioner om oprettelse af lokationer.

• Kategori - Hvis det er relevant, vælg den kategori, højttaleren tilhører.

• Beskrivelse - Sig mere om din højttaler! Formater tekststørrelse, stil og farve, og tilføj lister, hyperlinks og billeder - inklusive animerede GIF'er. 🙌

• Booth Size/Booth Cover - Hvis højttalerfunktionen er indstillet til 'Grid View', skal du vælge mellem Lille, Medium eller Large.

• Hvis du vælger Lille , vil højttalerprofilen ikke have et forsidebillede.

• Hvis du vælger Medium eller Large , skal du klikke på Upload billede og derefter trække og slippe eller klikke for at vælge en JPEG- eller PNG-fil fra din enhed.

Områderne Booth Size, Booth Cover og Content Provider i New Item modal.
  • Indholdsudbyder - Hvis højttalerfunktionen er indstillet til 'Grid View', skal du uploade en PDF-fil, bruge Video on Demand eller indtaste en URL for indhold, der hostes på en række populære websteder som YouTube, Vimeo, Twitch og Vidcast.

• Du kan kun vælge én indholdsudbyder.

• Linket indhold vises inde i webversionen, hvis URL'en kan integreres .

• Mobilappen viser en knap, der giver brugerne adgang til indholdet.

💡 Husk, at felterne Booth Size, Booth Cover og Content Provider ikke er tilgængelige, hvis din højttalerfunktion er indstillet til "Liste View".

• Deltageropfordringer til handling - Indtast en kontaktperson-e-mailadresse, så deltagerne kan klikke eller trykke på en knap for at komme i kontakt med taleren. Indtastning af en møde-URL giver deltagerne mulighed for at klikke eller trykke på en knap for at booke et møde med dem.

• Hvis højttaleren bruger et websted som Calendly , skal du fjerne markeringen i feltet 'Åbn link i ekstern browser', så kalenderen åbnes inde i din Event-apps webversion i stedet for på en ny fane. Mobilappbrugere åbner altid eksterne URL'er i deres enheds standardbrowser.

• Marker indstillingen 'Giv data til URL', hvis du automatisk vil sende deltagerdata fra Webex Events til mødeappen. Læs vores artikel om brug af indstillingen Send data til URL for at få flere oplysninger.
      ,

Sektionen Deltageropfordringer til handling i talerprofilen Rediger modal.

💡 Husk på, at selvom felterne for deltageropfordringer til handling har standardetiketter til at anmode om opfølgning og møde med talere, kan du tilpasse knapetiketterne og bruge denne funktionalitet til alt, hvad du kan lide!

• Tilføj interne links - Link højttaleren til andre funktioner i din Event App, såsom Agenda-sessioner, Livestream-funktioner og mere. Se vores artikel om interne links for en komplet liste over elementer, der understøtter dem.

Sektionen Tilføj interne links i modalen.
  • Tilføj eksterne links - Indtast flere websteds-URL'er, telefonnumre eller e-mail-adresser relateret til højttaleren. Vælg linktypen, indtast et linknavn, og angiv nummeret, e-mailen eller URL-adressen. Klik på Tilføj nyt element for at indsætte et andet eksternt link. Hvis du indtaster en URL og fjerner markeringen af ​​'Åbn link i ekstern browser', test for at sikre, at webstedet kan integreres . Klik og træk ikonet med seks prikker ud for et element for at omarrangere det.

Modalens sektion med eksterne links.
  • Deltagerengagement (chat) - Aktiver eller deaktiver Chat- funktionalitet for højttaleren. Chat er en fantastisk måde for deltagere at interagere med højttalere på. Arbejd med din højttaler for at skitsere specifikke tidsrammer, hvor de vil besvare chats, og planlæg at aktivere chat i disse tidspunkter. Sørg for, at taleren har en deltagerprofil i begivenheden, så de kan svare på deltagerchats!

💡 Husk, chat er kun tilgængelig for højttalerprofiler, når funktionen er indstillet til 'Grid View '.

• Vedhæftede filer - Upload præsentationer, abstracts eller andre dokumenter, du vil tilbyde deltagerne. Hvis du blot vil linke til et dokument, du har uploadet et andet sted i din Event App, skal du bruge et internt link i stedet.

💡 Husk, du kan ikke tilføje vedhæftede filer, når du importerer data .

For at uploade et dokument skal du blot klikke på Upload vedhæftede filer og følge instruktionerne i uploaderen. Når du har uploadet filer, skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for et element for at omdøbe eller slette det. Klik og træk ikonet med seks prikker ved siden af ​​et element for at omarrangere det.

Afsnittet Vedhæftede filer i New Item modal.
  • Samarbejde - Marker afkrydsningsfeltet ud for hvert felt, du vil lade denne samarbejdspartner redigere, og vælg derefter de muligheder, som samarbejdspartneren kan vælge imellem, hvor det er relevant. Indtast til sidst en samarbejdspartners e-mailadresse og besked, og vælg derefter, om du vil sende samarbejdsmailen, så snart du gemmer profilen. Læs vores guide til brug af samarbejdsformularer for fuldstændige instruktioner og detaljer.

Samarbejdsafsnittet i den nye højttalermodal.

Når du er færdig med at tilføje oplysninger og vedhæftede filer til højttalerprofilen, skal du klikke på Gem ændringer . Du har tilføjet en højttalerprofil til din Event App — godt arbejde! 🎊

Gentag trinene beskrevet ovenfor, indtil du har tilføjet alle dine højttalere. Hvis du har mange højttalere, så husk at importere flere højttalere på én gang for at spare tid. 🕐

Administrer højttalere

Når du har tilføjet kategorier og højttalerprofiler, kan du udføre flere handlinger for at administrere hver:

• Filtrer efter kategorier (kun varer)

• Søg

• Træk og slip for at omarrangere

• Rediger eller slet højttalere

• Multivælg og:

• Eksport

• Tildel til kategori (kun varer)

• Slet

Skærmbilleder, der viser genbestilling, indstillinger og multi-valg af højttalere.

Vi fortalte dig, at der er meget, du kan gøre med højttalerprofiler! Lad os nu undersøge, hvordan det hele fungerer i Event App.

⚠️ Forsigtig! Vi ved, at det er vigtigt at gøre et godt indtryk, og en professionelt udseende Event App bør være fri for brudte links eller andre fejl. Sørg for at teste og gennemgå din Event App grundigt for at undgå potentielle problemer.

Højttalere i praksis

Når deltagere åbner funktionen Højttalere i Event App, kan de gennemse listen over højttalere, som vises forskelligt afhængigt af om funktionen er indstillet til 'Listevisning' eller 'Gittervisning'. Billederne nedenfor viser eksempler på funktionen i begge konfigurationer.

Højttalerne fungerer i listevisning og gittervisning.

Følgende billede er et godt eksempel fra en faktisk Event App. Arrangøren brugte 'Grid View'-forsidebilledet (medium størrelse) til at vise højttalerens billede, og de uploadede højttalerens firmalogo som ikonet. Dette ser fantastisk ud i mobilappen og webversionen. 😍

💡 Husk, selvom dette layout ser godt ud i Event App, vil det ikke fungere godt for Event App widgets .

Højttalerfunktionen i Grid View på webappen.

Når du åbner en profil, kan deltagere nemt gennemse alle oplysninger og ressourcer i profilen.

En højttalers profil i mobilappen med en placering, session, optagelse, vedhæftet fil og flere links.

Vil du opleve højttalerfunktionen i aktion? Se voresvideo om sponsormuligheder inden for Webex Events !

Metrics

Når deltagerne har interageret med talere, kan du udforske siden Metrics for at gennemgå engagementsdata. Sektionen Højttalere i diagrammet til sammenligning af funktioner viser dig antallet af højttalere for hver af følgende:

• Klik

• Snak

• Foretrukken

• Noter taget

• Anmodet opfølgning

• Planlagte møder

• Klik på vedhæftet fil

• Eksterne linkklik

• Interne linkklik

• Gns. Bedømmelse

Læs vores Metric-artikel for at få et komplet overblik over alle de værdifulde tilgængelige data. Rediger regnearket ned til hver enkelt højttalers metrics, og e-mail dem derefter alle de gode data. 💾

Det var meget læsning, så tillykke med at nå så langt! Du får noget kage. 🍰

Lær nu, hvordan du opsætter Agenda Sessions, så deltagerne kan gennemgå din begivenheds tidsplan og vide, hvornår de skal dukke op.