Opsætningsvejledning til videorum

Giv dine deltagere et virtuelt rum til at tale ansigt til ansigt

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Videorum-funktionen er en fantastisk måde at bringe dine virtuelle deltagere endnu tættere på den personlige oplevelse. Videorum er rum, hvor maksimalt 13 deltagere og tre moderatorer kan tale med hinanden via live video, lyd og chat og sende forbindelsesanmodninger i webappen eller mobilappen. Deltagere i webappen kan også dele deres skærm.

Videorum er fantastiske til breakout-diskussioner, sponsor-hangouts, live Q&A, personalemøder, isbryderrum og meget mere.

Animeret GIF af otte personer i et videorum.

💡 Husk, videorum har ikke en optagefunktion.

Tilføj funktionen Videorum

I din begivenhedsnavigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Funktioner og derefter klikke på Tilføj funktioner .

Den netop beskrevne proces.

I den modal, der vises, skal du søge efter funktionen, klikke på Tilføj , og derefter lukke modalen.

💡 Husk, hvis du har forskellige grupper af deltagere, der skal til bestemte videorum, kan du tilføje funktionen flere gange og derefter knytte hver instans til en anden eksklusiv eller ikke-eksklusiv gruppe. Hver videorum-funktion kan have så mange rum, som du vil.

Rediger indstillinger

For at tilpasse funktionens navn og ikon eller begrænse dens synlighed ved hjælp af grupper skal du klikke på funktionen i navigationslinjen og derefter klikke på ikonet Indstillinger (⚙️) ud for funktionens navn.

Den netop beskrevne proces.

Klik på Gem ændringer , når du er færdig med at opdatere indstillingerne.

Tilføj rum

💡 Husk, du kan importere flere videorum på én gang for at spare tid.

På siden Videorum skal du klikke på Nyt videorum for at tilføje dit første. Tilpas følgende i den modal, der vises:

Det nye videorum modal. Knappen Nyt videorum vises i baggrunden.
  • Navn - Dette er navnet, som det vises i Event App. Lokaler er typisk emnebaserede. Hvis du har brug for mere end ét rum pr. emne, skal du sørge for tydeligt at angive forskellen mellem hvert rum.

• Aktiver værelse - Hvis du ikke ønsker, at deltagere skal deltage i rummet med det samme, skal du deaktivere denne kontakt. Når deltagere forsøger at deltage i et rum, der er inaktivt, vises en meddelelse, der forklarer, at rummet er lukket.

• Ikon - Vælg et ikon, eller tilføj et brugerdefineret billede til rummet. Tilføj et billede, der hjælper deltagerne med at forstå rummets formål, og som er unikt for hvert rums emne.

• Beskrivelse - Dette er en tekstbeskrivelse, der vises under rummets navn. Beskrivelsen skal hjælpe deltagerne med at forstå, hvad de kan forvente med så få ord som muligt.

• Moderatorer - Tilføj op til tre personer fra din deltagerliste som moderatorer. Sørg for, at du har føjet dem til begivenheden ! Vi vil diskutere , hvad moderatorer kan gøre senere i denne guide.

⚠️ Forsigtig! Hvis du er bekymret for, at et rums emne kan være kontroversielt, anbefaler vi stærkt, at du tilføjer mindst én moderator til rummet.

• Interne links - Link rummet til andre funktioner og elementer, såsom højttalerprofiler. Hvis du f.eks. opretter grupperum til sessioner, skal du søge efter og tilføje sessionens højttalere her. Deltagere, der ser talerens profil i Event App, kan deltage i lokalet direkte derfra. Se vores artikel om interne links for en komplet liste over elementer, der understøtter interne links.

💡 Husk, internt linkede elementer vises ikke i funktionen Videorum - kun på det element, rummet var knyttet til, f.eks. en højttalerprofil.

Klik på Gem ændringer for at færdiggøre oprettelsen af ​​rummet. Gentag denne proces for så mange rum, som du har brug for.

Styring af lokaler

Når du har tilføjet mindst ét ​​rum, skal du administrere videorum på følgende måder:

• Filtrer og søg

• Træk og slip for at omarrangere

• Rediger eller slet

• Multivælg og rediger
    o Deaktiver eller aktiver

o Eksport

Multivalgsmenuen, elementmenuer og omarrangering af elementer.

Lokaler i praksis

Når en deltager klikker på en videorumsfunktion, kan de gennemse listen over rum og deltage i alle, der er aktive eller ikke har nået deltagergrænsen. Deltagere kan kun deltage i ét rum ad gangen, selvom de åbner separate browserfaner.

• Hvis et værelse er ledigt og ikke fuldt, siger knappen under rumtitlen og beskrivelsen 'Deltag'.

• Hvis et rum er inaktivt, siger knappen 'Lukket'.

• Hvis et værelse er fyldt, siger knappen 'Room is Full'. Efter at 13 deltagere har tilmeldt sig, kan op til tre moderatorer stadig klikke på 'Deltag'.

💡 Husk, at deltagere kan have problemer med deres browser, mikrofon, video og mere. Læs vores guide til generel bedste praksis og fejlfinding , og overvej at inkludere disse oplysninger i hjælperessourcer for deltagere til dit arrangement.

Et sæt videorum. En af dem vises som 'Lukket'.

Når deltagerne deltager i et rum for første gang, skal de acceptere eventuelle mikrofon- og kameratilladelser, som deres enhed eller browser kræver. Deltagere, der bruger weboplevelsen, skal også vælge de korrekte video- og lydenheder og klikke på Anvend , før de kan deltage.

Pop op-vinduet, der vises efter en bruger klikker på 'Deltag' i et videorum.

💡 Husk, at deltagere på webversionen skal bruge den nyeste version af Google Chrome for at få den bedste oplevelse.

Mens de er i rummet, kan deltagerne slå deres mikrofon eller video fra og skrive beskeder. Fra beskedpanelet kan deltagere sende hinanden forbindelsesanmodninger uden at forlade lokalet.

Animeret GIF, der viser et videorum med otte personer i det. Brugeren sender en forbindelsesanmodning til en anden deltager.

💡 Husk, at antallet af personer, der kan vises på skærmen på én gang, afhænger af skærmstørrelsen og zoomniveauet på brugerens enhed. Hvis der er flere deltagere, end der er plads til på skærmen, vises en pil, der lader brugerne scrolle gennem resten af ​​deltagerne.

Deltagere på webversionen kan også dele deres skærm med alle andre. Hvis nogen deler deres skærm, skal de stoppe med at dele, før en anden person kan dele deres skærm.

Hvis en deltager, der bruger webversionen, ser en Webex Events Production Studio eller Webex Events RTMP livestream, og de tilslutter sig et videorum, vil livestreamen slå lyden fra og fortsætte med at spille i en lille ramme i nederste højre hjørne af deres skærm. Hvis livestreamen bruger en anden streamingudbyder, vil streamen ikke fortsætte med at spille.

Moderering

Vi har gjort det let for moderatorer at forstå deres rolle i videorum! Send vores videorum moderator instruktioner til dine moderatorer, så de ved, hvad de kan forvente.

Når en moderator åbner en videorumsfunktion i Event App, vises et "Modereret af dig"-tag på hvert af deres tildelte rum.

Tagget 'Modereret af dig' på et videorum.

Moderatorer svæver over en deltagers videokort for at afsløre knappen Fjern i nederste højre hjørne. Når en moderator klikker på knappen, popper der en besked op for at bede om bekræftelse og lader dem vælge, hvor længe personen vil udelukke fra rummet. Der er også et afkrydsningsfelt, der lader moderatoren slette alle deltagerens tekstchat fra det rum.

Knappen Fjern på et videokort og modalen Bekræft fjernelse.

Nu ved du, hvordan du opsætter og bruger videorum i din Event App!

Metrics

Når nogle af dine deltagere har brugt videorum, kan du udforske funktionssammenligningsdiagrammet på siden Event App Metrics for at finde ud af, hvor mange gange deltagere har klikket på funktionen, og hvor mange chats de har udvekslet.

Rediger et videorum, og klik på linket Download chatrapport og download deltagerliste for at gennemse endnu flere metrics.

De lige beskrevne links.

Chatrapporten indeholder følgende:

• Fornavn

• Efternavn

• E-mail

• Titel

• Selskab

• Chat tekst

Deltagerlisten indeholder følgende:

• Fornavn

• Efternavn

• E-mail

• Titel

• Selskab

• Tiltrådte kl

💡 Husk, du kan finde flere poster for den samme person i deltagerlistens eksport, hvis de forlod og derefter sluttede sig til videorummet igen.

For at undersøge alle de yderligere data, der er skitseret i vores metric-eksport, kan du læse vores artikel om Event App -metrics .