Stripe & Webex Events

Modtag penge på din bankkonto, efterhånden som billetter sælges

Emily van der Harten avatar
Skrevet af Emily van der Harten
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Om Stripe

Stripe er en teknologi-første tilgang til betalinger, der gør flytning af penge lige så enkel, grænseløs og programmerbar som resten af ​​internettet. Stripes produkter giver mulighed for betalinger til alle slags virksomheder, inklusive Webex Events Registration !

💡 Husk, at hvis du accepterer onlinebetalinger til registrering, skal du forbinde Registration til Stripe, før du udgiver det.

Vigtige fordele

Øjeblikkelig udbetaling

Fordi Webex Events Registration bruger Stripe, udbetales billetsalget øjeblikkeligt, hvilket betyder, at omsætningen er tilgængelig med det samme - ikke uger senere eller efter din begivenhed slutter. 🙌

Sikker og PCI-DSS-kompatibel

Stripes processer driver verdens førende markedspladser og platforme og kan hjælpe din virksomhed med at forblive compliant. Alle betalinger er sikre og PCI-DSS-kompatible.

Nem og hurtig opsætning

Kontoaktivering er en simpel proces, der tager så lidt som 10 minutter. Du skal blot udfylde kontoansøgningen med grundlæggende oplysninger om dit produkt, din virksomhed og dit eget personlige forhold til din virksomhed.

Fakturaer

Fakturaer giver en specificeret liste over leverede varer og tjenester, som inkluderer omkostninger, mængde og afgifter. Brug Stripe Dashboard til nemt at oprette ad hoc-fakturaer eller automatisere processen med at indsamle betalinger gennem Stripe API-integration.

💡 Husk, betaling for Webex Events registreringer betalt med check eller faktura skal afregnes uden for Webex Events platformen.

Hvordan Stripe integreres med Webex Events

Når du opsætter Registrering , angiver du, om dit arrangement er en betalt begivenhed. Når du har oprettet din første betalte billet på 'Billetter'-siden, skal du klikke på knappen Connect with Stripe for at oprette en ny konto eller logge ind på en eksisterende konto.

💡 Husk, hvis du ikke har en Stripe-konto, skal du altid starte med at klikke på knappen 'Forbind med Stripe' på Webex Events platformen. Denne knap fører dig gennem en Stripe-kontooprettelsesproces, der er tilpasset til Webex Events (Socio).

Du tilknytter også en Stripe-konto til vores Lead Retrieval produkt, hvis du planlægger at bruge Lead Retrieval Purchase Forms .

Stripe ressourcer

Hvis du har spørgsmål om noget relateret til Stripe-transaktioner, såsom refusioner, gebyrer eller rapportering, anbefaler vi følgende ressourcer fra Stripe:

Almindelige spørgsmål

Jeg bruger allerede Stripe til andre transaktioner. Hvordan kan jeg adskille Webex Events Registration transaktioner fra andre?

Vi udfylder 'Beskrivelse'-feltet i Stripe med SocioReg [order_no] [event_name] for at gøre hver Webex Events Registration identificerbar og unik, selv når du har flere registreringssider åbne på samme tid.

Hvorfor blev en registrants kort afvist?

Hvis et kort blev afvist, henvises til Stripes dokument om kortafvisninger for mere information og fejlfinding.

Hvilke valutaer understøtter Stripe?

Stripe understøtter mere end hundrede valutaer og flere betalingsmetoder. For mere information henvises til Stripes liste over understøttede valutaer .

Accepterer Stripe checks som betalingsmetode?

Nej, Stripe accepterer ikke checks.

Hvor ofte kan jeg få udbetalinger?

Du modtager øjeblikkelig udbetaling med penge på din bankkonto, efterhånden som billetter sælges.

Hvad er Stripes betalingsbehandlingsgebyrer?

Stripes behandlingsgebyrer afhænger af geografisk placering og andre faktorer. Læs Stripes prisoplysninger for fuldstændige detaljer.

💡 Husk, at hvis du vælger at videregive Stripe-gebyrer til deltagere , vil det samlede beløb, der præsenteres for deltagerne før kassen, være lidt lavere end det endelige gebyr. Læs Stripes artikel om overførselsgebyrer for flere detaljer.

Vedligeholder Webex Events en PCI SAQ 3.1-vurdering?

I betragtning af vores forhold til Stripe, fastholder vi SAQ-A-vurderingen. Hvis du vil læse vores attestation for overholdelse, kan du chatte med vores supportteam.