Opsætningsvejledning til weblinkfunktioner

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Brug af Web Link-funktionen tilføjer værdi og dybde til din Event App. Denne alsidige funktion giver dig mulighed for at linke eller endda integrere indhold fra ethvert websted og er en perfekt løsning, hvis du ønsker en hurtig måde at fremhæve eksternt webindhold på med høj synlighed.

Et weblink-funktionsikon i mobilappen og en undersøgelse indlejret i webappen.

Denne artikel forklarer, hvordan du opsætter weblink-funktionen, og den giver nogle gode eksempler på, hvordan du kan bruge et weblink i din Event App.

Tilføj weblink-funktionen

I din begivenhedsnavigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Funktioner og derefter klikke på Tilføj funktioner .

Den netop beskrevne proces.

I den modal, der vises, skal du søge efter funktionen, klikke på Tilføj , og derefter lukke modalen.

Rediger indstillinger

For at tilpasse funktionens navn og ikon eller begrænse dens synlighed ved hjælp af grupper skal du holde markøren over funktionen og klikke på ikonet Indstillinger (⚙️). Når du er færdig med at lave opdateringer, skal du klikke på Gem ændringer .

Den netop beskrevne proces.

Tilføj et link til funktionen

1. I navigationslinjen under ' Event App' skal du klikke på Funktioner og derefter klikke på funktionen Weblink .

2. Indsæt URL'en i feltet 'Link' i den modal, der vises.

3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Åbn link i ekstern browser , hvis du vil have linket til at åbne inde i din Event App i stedet for på en ny fane.

💡 Husk, test funktionen, når du fjerner markeringen af ​​"Åbn link i ekstern browser" for at sikre, at indholdet integreres i webappen. Hvis noget ikke kan integreres, kan du læse vores artikel om fejlfinding af webstedsindlejring .

4. Afgør endelig, om du vil bruge indstillingen Send data til URL til at sende deltagerdata til det eksterne websted.

Den netop beskrevne proces.
  5. Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

Det er det! Lad os nu undersøge, hvordan det fungerer i en begivenhed. 🔍

Weblink-funktionen i praksis

Deltagere kan finde weblink-funktionen på funktionslisten i din Event App. Når de klikker på funktionen, åbnes linket med det samme. Hvis du har fjernet markeringen af ​​"Åbn link i ekstern browser", integreres indholdet i webversionen af ​​Event App. Her er en Miro-tavle indlejret i en begivenhedsapps browserversion:

Et Miro-kort indlejret i en Webex Events-webapp.

Mobilappbrugere får altid adgang til indholdet i deres enheds standardwebbrowser.

Hvordan andre har brugt weblink-funktionen

• Community Awareness-side – Har du et produktforum eller et event-fællesskab? Brug weblink-funktionen til at fremhæve det.

• Selfie Booth/Fotogalleri - Link til et fotogalleri fra sidste års keynote eller et album til velkomstfesten. Læs vores artikel om indlejring af tredjepartsplatforme i din Event App for at lære, hvordan du integrerer værktøjer som Snapbar.

En Snapbar selfiestand i webappen.
  • Drevregistrering - Tilføj et link til din næste begivenheds registreringsside for at holde deltagerne interagere hele året.

• Google Map - Tilføj et link til dit tilpassede Google Map med begivenhedsstedet, omgivende restauranter, hoteller og mere. Du kan endda tjene penge på denne funktion ved at tilbyde en "pin" til dine fællesskabssponsorer.

• Google Slides - Lad deltagerne gennemgå dit keynote-dias-dæk, eller link til en mappe med slides i Google Drev.

• Restaurantliste - Kender du en toprestaurantwebside eller -blog for din by? Genskab ikke oplysninger, der allerede er tilgængelige – link til dem fra appen.

• Doner - Link til dit donationswebsted direkte fra Event App.

• Live Display - Live Display behøver ikke kun at være for personlige deltagere. Brug weblink-funktionen til at vise Live Display i appen, så virtuelle deltagere også kan nyde det. Folk har endda brugt Live Display som deres Event App "Velkommen" side.

• Book en taxa - Sørg for, at deltagerne kommer sikkert hjem efter din velkomstfest. 🍸 Samarbejd med et lokalt taxafirma for at tjene penge på denne funktion!

• Book et hotel - Har du et værelse på et lokalt hotel? Vil du opmuntre folk til at blive på stedet? Tilføj et direkte link til et hotels registreringsside i appen. Overvej at tjene penge på denne funktion ved at samarbejde med et hotel i området.

• Sponsorwebsted - Gør det nemt at lære mere om dine førende sponsorer ved at give dem deres eget ikon. Dette er en fantastisk mulighed at tilbyde for de bedste sponsoreringer.

• Afspilningsliste - Del en afspilningsliste med deltagere! En af vores kunder brugte weblink-funktionen til at linke til en Spotify-playliste, de kurerede til deres begivenhed. 🎶

Metrics

Efter at deltagerne har haft mulighed for at klikke rundt i Event App, kan du gennemgå funktionssammenligningsdiagrammet på siden Event App Metrics for at gennemgå antallet af klik for funktionen.

For at få et overblik over alle de yderligere datapunkter, der er skitseret i afsnittet Eksport i vores artikel om Event App metrics, skal du eksportere metrics .