Opsætningsvejledning til weblistefunktioner

Lav en liste over links til eksterne ressourcer i din Event App.

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Hvis du vil have en central hub med et sæt links til webindhold uden for din Event App, er Web List-funktionen en hurtig løsning med høj synlighed. Brug en webliste til at tilføje præsentationslinks, dirigere deltagere til lokale restauranter og attraktioner eller link til ressourcer relateret til din begivenhed, for at nævne nogle få.

En weblistefunktion på webappen og mobilappen.

Tilføj funktionen Webliste

I din begivenheds navigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Funktioner og derefter klikke på Tilføj funktioner .

Den netop beskrevne proces.

I den modal, der vises, skal du søge efter funktionen, klikke på Tilføj , og derefter lukke modalen.

Rediger indstillinger

For at tilpasse funktionens navn og ikon eller begrænse dens synlighed ved hjælp af Grupper skal du klikke på funktionen i navigationslinjen og derefter klikke på ikonet Indstillinger (⚙️) ud for funktionens navn.

Den netop beskrevne proces og indstillingerne for weblisten.

Tilføj weblisteelementer

Nu er det tid til at begynde at tilføje links til funktionen. På siden Webliste skal du klikke på knappen Nyt element for at tilføje et nyt element, eller klikke på fanen Kategorier for at opsætte kategorier for forskellige typer links.

Tilføj kategorier

Kategorier klassificerer forskellige funktionselementer for at hjælpe deltagerne med at finde det, de søger efter, lettere. Anvendelse af en kategori på et element tilføjer navnet på kategorien under elementnavnet i Event App og lader deltagere filtrere links efter kategori. Hvis du planlægger at bruge kategorier, er det bedst at konfigurere dem, før du tilføjer funktionselementer. Vores artikel om kategorier forklarer, hvordan man laver kategorier og tildeler dem til udvalgte elementer.

Knappen 'Ny kategori' på fanen Kategorier.

Tilføj links

Fra fanen Elementer skal du klikke på Nyt element for at tilføje et nyt weblisteelement.

💡 Husk, at import af varer er den hurtigste måde at tilføje en masse information på. Læs vores artikel om eksport og import af funktionsindhold for at lære mere.

Modal 'Nyt element' for et weblisteelement.

I den modal, der vises, skal du udfylde følgende oplysninger:

• Billede - Klik på Upload billede for at uploade et brugerdefineret ikon, eller klik på Vælg ikon for at vælge et fra vores ikonbibliotek. Se vores I mage Dimensions Quick Reference-artikel for dimensions- og filtypekrav.

• Navn (påkrævet) - Dette skal være kort og informativt, så deltagerne ved, hvor linket fører dem hen.

• Etiket/Undertekst - En ekstra tekstlinje, der vises under linknavnet. Dette kan være en note såsom "Åbner i en ny fane", eller det kan give flere oplysninger om linket.

💡 Husk, at nogle enheder muligvis ikke viser tekst ud over de første 98 tegn.

• Kategori - Vælg den kategori, linket tilhører, hvis det er relevant. Deltagere kan bruge kategorier til at filtrere listen over links.

• Link - Indsæt den URL, der åbnes, når brugeren klikker på listeelementet. Hvis du vil have linket til at åbne inde i din webapp i stedet for på en ny fane, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet 'Åbn link i ekstern browser'. Webindhold åbner altid i Mobile App-brugeres standardbrowsere. Til sidst skal du vælge, om du vil bruge funktionen Send data til URL .

💡 Husk, efter at have fjernet markeringen af ​​"Åbn link i ekstern browser", test for at sikre, at indholdet vises korrekt i webversionen. Læs vores artikel om , hvad der gør websteder indlejrede for mere information.

• Tilføj interne links - Link elementet til andre funktioner i din Event App, såsom Agenda-sessioner, Livestream-funktioner og mere. Læs vores artikel om interne links for mere information.

Administrer weblisteelementer

Når du har tilføjet elementer, vises de på en liste på siden Webliste. Der er flere måder at håndtere dem på:

• Filtrer efter kategorier (kun varer)

• Søg

• Træk og slip for at omarrangere

• Rediger eller Slet

• Multivælg og:

• Eksport

• Tildel til kategori (kun varer)

• Slet

Multivalgsmenuen, elementmenuen og omarrangering af weblisteelementer.

Webliste i praksis

Når deltagere klikker eller trykker på funktionen Webliste, vises hvert link i den rækkefølge, du har bestemt. Etiketten/underteksten og kategorien, hvis relevant, vises under varens navn. Når Web App-brugere klikker på et link, åbnes det lige inde i din Event App , hvis du fjernede markeringen i afkrydsningsfeltet 'Åbn link i ekstern browser' for det pågældende element. Ellers åbnes den i en ny browserfane.

En weblistefunktion i webappen. Funktionen omdøbes til 'Byguide'.

Mobilappbrugere åbner altid weblisteelementlinks i deres enheds standardwebbrowser.

Hvordan andre har brugt funktionen Webliste

Her er nogle almindelige eksempler på, hvordan arrangører har brugt funktionen Webliste:

• Byguide - Lav en liste over restauranter, hoteller og attraktioner i nærheden af ​​dit mødested og link direkte til deres hjemmesider. Dette er også en god mulighed for sponsorering! Lav en aftale med et lokalt hotel eller taxaselskab til gengæld for at blive vist i dit arrangement. 🙌

• Videoer og podcasts - Giv dine deltagere en kurateret liste over videoer eller podcasts, der promoverer dine sponsorer eller begivenheder, eller som giver undervisningsindhold.

• Vejret - Hvis der er et udendørselement til dit arrangement, skal du give et direkte link til det forventede vejr for hver dag af begivenheden.

• Bøger, undersøgelser og ressourcer - Har nogen af ​​dine talere skrevet en bog, skrevet en undersøgelse eller diskuteret relevante ressourcer i deres præsentation? Link direkte til disse ressourcer i en onlinebutik for nem adgang.

• Hurtige links og yderligere ressourcer - Hvis du allerede har ressourcer på dit websted, såsom dresscode, WiFi-legitimationsoplysninger eller parkeringsoplysninger, skal du bruge en webliste som en central hub for disse varer.

• Spillesteder - Skal dine deltagere rejse mellem forskellige spillesteder under arrangementet? Er efterfesten et andet sted? Angiv links til hver placering på Google Maps for at hjælpe deltagerne med at navigere.

Metrics

Når deltagerne har udforsket Event App, skal du gennemgå diagrammet til sammenligning af funktioner på siden Metrics for at finde antallet af klik for hvert element på listen.

For at få mere at vide om alle de yderligere datapunkter, der er skitseret i afsnittet "Eksporter" i vores artikel om Event App , skal du eksportere metrics .

Nu ved du, hvordan du opsætter og bruger funktionen Webliste! For en personlig diskussion om, hvordan en webliste kan forbedre din Event App oplevelse, kontakt din Webex Events kontakt.