Introduktion til Live Display

Din brandede løsning til visning af information om begivenhedssted

Emily van der Harten avatar
Skrevet af Emily van der Harten
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Live Display lader dig nemt vise vigtige begivenhedsoplysninger på enhver skærm på dit spillested. Hold deltagere orienteret om aktuelle og kommende sessioner, fremvis sponsorer, øg spil og social interaktion, lav en lodtrækning og meget mere!

Animeret GIF, der viser Live Display.

Inkluderet med din Event App uden ekstra omkostninger, Live Display er let at konfigurere og let at implementere. Fortsæt med at læse for at lære mere.

💡 Husk, Live Display er anderledes end livestreaming .

Sæt dit brand på den store skærm

Dit brand betyder noget. Få Live Display til at matche din begivenhed med brugerdefinerede funktionsnavne, farver og billeder. Deltagerne får den samme brandede oplevelse, uanset hvor de er.

Med Live Display kan du udnytte de skærme, du allerede bruger på spillestedet. Da der ikke er nogen hardware at købe eller ekstra software at downloade*, er Live Display klar til lancering på et øjeblik.

Billede af Live Display på en stor skærm ved en begivenhed.

* Din foretrukne implementering af Live Display kan involvere nogle investeringer. Se vores artikel om implementering af Live Display ved din begivenhed for detaljer.

Fremvis funktionsindhold for at engagere og informere deltagerne

Live Display leverer en problemfri oplevelse med praktisk talt ingen vedligeholdelse ved at udnytte indhold, du og dine deltagere allerede har oprettet i din Event App. Lad os lære mere om de funktioner , Live Display kan vise!

Forstærk deltagernes interaktioner med den sociale funktion

I Event Apps stimulerer Wall-funktionen samtaler og hjælper folk med at føle sig som en del af noget større. Den sociale funktion henter deltagerindlæg fra væg-funktionen og viser dem på dine Live Display skærme, hvilket forstærker og opmuntrer deltagernes engagement i hele din begivenhed!

Animeret GIF af den sociale funktion på en Live Display-skærm.

Informer uden at afbryde med dagsordensessioner og meddelelser

Hold dit arrangement på sporet ved at vise deltagerne præcis, hvad de har brug for at vide med et øjeblik. Visning af dagsordensessioner på Live Display er en fantastisk måde at holde deltagere informeret på, uanset om de roamer rundt på stedet eller gennemser sessionsoplysninger i Event App. Live Display fremhæver aktuelle og kommende sessioner, komplet med dag, dato og klokkeslæt, så dine deltagere ikke går glip af noget.

Animeret GIF af Agenda-funktionen på en Live Display-skærm.

Hvad mere er, hvis du sender en presserende meddelelse om en sessionstids- eller placeringsændring, vises meddelelsen på hver skærm.

Animeret GIF, der viser en meddelelse på Live Display.

Brug netværksfunktionen til at sætte fokus på deltagere med flest forbindelser

Forbindelse er en vigtig del af mange arrangementer. Bring dette på forkant med Live Displays netværksfunktion, og fremhæv deltagere, der har skabt flest forbindelser. Deltagere kan bruge kraften i Webex Events Shake & Connect -teknologi til at udveksle information lige så let som at give hånd.

Animeret GIF af netværksfunktionen på en Live Display-skærm.

Gør begivenhedsdag til spildag med spilfunktionen

Spilfunktionen giver næring til deltagelse på en målrettet og sjov måde, og tilføjelse af den til Live Display hjælper med at booste engagementet ved at vise udfordringer, som deltagerne gennemfører for at optjene point.

Skab udfordringer , der fremmer venlig konkurrence, og se sponsorengagement, sessionsdeltagelse og netværk svæve. 🚀 Med opdateringer på ranglisten i realtid vil du give lidt ære til dem, der ryster konkurrencen, og inspirere andre til at klatre til toppen. Du kan endda spinne til en live trækning og vise navnet på vinderen til lodtrækninger eller giveaways.

Animeret GIF af funktionen Promote App på en Live Display-skærm.

Brug galleriet til at fremhæve sponsorer og mere

Dette er den ene Live Display funktion, der ikke trækker direkte fra din Event App. Upload billeder for at sætte fokus på, hvad du vil, såsom sponsorlogoer eller produkter, hovedtalere eller vigtige sessioner. Galleriet er en fantastisk måde at fremvise dine førende sponsorer på hele spillestedet og også drive besøg til udstillerstande!

Animeret GIF af sponsorannoncer og logoer i Galleriet på en Live Display-skærm.

Brug funktionen Promover app til at fremme adoptionen af ​​Event App

For deltagere, der endnu ikke har oplevet alt det sjove og de fordele, din Event App har at tilbyde, kan du hjælpe med at få den i hænderne med funktionen Promote App. Deltagerne kan nemt scanne QR-koden, downloade Webex Events App eller din Branded App fra App Store eller Google Play Store og begynde at nyde alt, hvad din Event App har at byde på.

Animeret GIF af funktionen Promote App på en Live Display-skærm.

Administrer indhold i realtid

Vælg de funktioner, du vil fremvise, indstil længden eller tidspunktet for hver visning, før du roterer til den næste, se et eksempel på ændringer, mens du foretager dem, og udgiv, når du er klar. Hver skærm opdateres med det samme. Har du brug for at fjerne en funktion fra Live Display? Intet problem! Når du administrerer Live Display, skal du blot slå funktionen fra for at tage den ud af rotationen.

Områderne Live Display-funktioner og Live Preview i Webex Events-platformen.

Næste skridt

Vil du vide mere?

Klar til at begynde at konfigurere Live Display? Vores artikel om grundlæggende opsætning af Live Display viser dig hvordan!