Hvordan redigerer jeg min Branded App, efter den er udgivet?
Hvordan redigerer jeg min Branded App, efter den er udgivet?

Hvordan du laver ændringer i din app, hvilke elementer der kan opdateres, og hvor lang tid det tager

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Har du brug for at foretage ændringer i dit offentliggjorte Branded App ikon eller splash-billede? Måske trænger temafarven eller beskrivelsen til en justering? Det er nemt at redigere din app og indsende ændringer!

💡 Husk, du kan kun redigere Branded Apps , der har statussen Tilgængelig .

Er du ikke sikker på, hvad en Branded App er? Læs vores artikel om introduktion til Branded Apps for at lære mere.

Foretagelse af ændringer i din Branded App

⚠️ Forsigtig! Før du foretager ændringer, skal du gennemgå vores bedste praksis for indsendelse af en problemfri Branded App .

1. Gå til siden Mine apps .

2. Find den app, du vil redigere, og klik på ikonet med tre prikker ( ).

3. Hvis der er et udråbstegn ved siden af, betyder det, at der er en tilgængelig versionsopdatering. Læs vores artikel Opdater din Branded App til den seneste version for at lære om opdatering af din appversion.

Den netop beskrevne proces.
  4. Hvis der ikke er noget udråbstegn, skal du vælge Foretag ændringer for at redigere din app.

Indstillingen Foretag ændringer på en brandet app.
  5. Der vises en meddelelse, der beskriver processen for at foretage ændringer. Gennemgå dette omhyggeligt, og klik derefter på Fortsæt .

6. Du vil gennemgå de samme sider, som da du byggede din Branded App . Gennemgå den eksisterende app, og foretag ændringer efter behov. Klik på Gem og fortsæt gennem hvert trin, mens du foretager ændringer.

7. Når du er færdig med at foretage ændringer, skal du omhyggeligt gennemgå dem på siden 'Gennemgang' for at sikre dig, at du har fanget alt, før du indsender! Dette er din chance for at gennemgå din app fra deltagerens perspektiv, så udnyt den. 👍

8. Klik på Send appopdateringer, når du er færdig.

Når du har klikket på 'Send appopdateringer', genopbygger vi din app og sender den til offentliggørelse inden for de næste 1-5 hverdage. Fra det tidspunkt tager Apples godkendelsesproces normalt 4-21 dage. Bare rolig – den aktuelle version af din app vil stadig være tilgængelig, mens opdateringen afventer.

Pro tips! 😎

• Vi anbefaler, at du holder din app fri for datoer eller årsspecifikke oplysninger, så du ikke behøver at opdatere den ofte. Gem disse detaljer for Event App.

• Hvis der er en tilgængelig versionsopdatering til appen, skal du foretage eventuelle visuelle opdateringer til appen, før du sender den til opdateringen.