Best Practices for annoncering

Retningslinjer og inspiration til at booste engagement og spænding

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

De enkleste værktøjer kan være de mest kraftfulde, når de bruges korrekt, og meddelelser er ingen undtagelse. Brug meddelelsesfunktionen til at holde dine Event App brugere informeret om begivenhedsaktiviteter, aflysninger og lokaleændringer, nøglesponsorer og funktioner og netværksmuligheder! Planlæg meddelelser på bestemte tidspunkter eller send dem med det samme. Send meddelelser til alle, eller vælg kun bestemte grupper eller sessioner.

Denne artikel viser vores bedste praksis for annoncering og tilbyder ideer til at sende push-beskeder til deltagere før, under og efter dit arrangement. 📣

For detaljerede instruktioner om afsendelse og håndtering af meddelelser, læs vores vejledning til opsætning af meddelelsesfunktioner .

Generelle anbefalinger

• Notifikationsopt-in - Som med alle apps skal mobilappbrugere tilvælge push-meddelelser fra Webex Events App eller din Branded App. Hvis folk føler, at Event App "spammer" deres telefon, kan de slå notifikationer fra. For at undgå spamming skal du ikke sende mere end én meddelelse i timen og ikke mere end fem om dagen. Lad os nu diskutere, hvordan man bryder denne regel. 😅

• Kend dit publikum - Den type og tone af meddelelser, du sender, skal passe til din begivenhed og dine deltagere. Tænk over, hvad der er vigtigt for dit publikum. Hvis du reducerer e-mails ved at bruge meddelelser, kan dit publikum være okay med flere meddelelser. Husk, at deltagere sætter pris på vigtige opdateringer som værelsesændringer og påmindelser om begivenhedsspillet og andre sociale funktioner mere end sponsorerede meddelelser.

• Skræddersy til specifikke grupper - Send meddelelser til specifikke grupper for at tilpasse oplevelsen og undgå spamming. Med meddelelser sendt til specifikke grupper får alle kun relevant information. For eksempel kan du sende push-beskeder til din 'Personal'-gruppe eller særlige beskeder til din 'VIP'-gruppe.

• Link til indhold – Giv deltagerne et næste skridt ved at linke meddelelsen til en funktion eller et element i din Event App eller til eksternt webindhold . Information, deltagere kan handle på med det samme, forbedrer engagementet.

Eksempel (linket ville føre til Maps-funktionen): Frokosten starter snart i Shire-rummet! Følg kortet eller de dejlige dufte for at deltage i madhygge. 😆

• Fokus på værdi - Start din meddelelse med en erklæring, der fortæller deltagerne, hvorfor de skal bekymre sig om dit budskab, og slut derefter med en handling. Hvilken af ​​disse ville motivere dig mere?

🥱 Glem ikke funktionen Videorum.
    😍 Kom i kontakt med dine meddeltagere i et videorum. Tryk her for at deltage i et rum og begynde at tale!

Før arrangementet

At engagere deltagere før dit arrangement er en fantastisk måde at opbygge begivenhedshype, sende påmindelser før begivenheden, fremme adoption af Event App og meget mere. Her er nogle eksempler til at inspirere din egen kommunikation! 🧠

Push-meddelelser, der matcher hver af de brugstilfælde, der er beskrevet i dette afsnit.
  • Velkomstbesked eller påmindelse - Del parkeringspåmindelser, indtjeknings- eller registreringsinstruktioner eller rutevejledning. Link til mere information, såsom spillestedets hjemmeside eller en Event App funktion.

En meddelelse i What's Up-området i en mobilapp.
  • Påmindelse om profilfuldførelse - Netværk er vigtigt for næsten enhver begivenhed, så sørg for, at deltagerne kender vigtigheden af ​​deres "digitale visitkort". En hurtig prompt med et link til en kort instruktionsvideo kan komme langt.

• Feature highlight - Overvej, hvilke funktioner der er vigtigst for din begivenhed, og fortæl deltagerne om dem. Lav en deltagerressource , der fremhæver og giver en kort rundvisning i disse topfunktioner.

• Aktivitetspåmindelser for at opmuntre til spænding - Mind deltagerne om den næste større aktivitet eller session, og fortæl dem, at du glæder dig til, at alle skal være der.

• Dagsordenopdatering - Giv deltagere vital information om ændringer af sessioner i din dagsorden, såsom ændring af tidspunkt eller sted.

• Opdateringer til Event App - Giv deltagerne besked, når du tilføjer nye funktioner eller elementer. Vis dem værdien af ​​appen tidligt, og de vil blive ved med at vende tilbage. 🔁

Under arrangementet

Efter en begivenhed starter, kan alt virke som en travl sløring. Rettidige meddelelser kan hjælpe med at holde deltagerne orienterede og opmærksomme på, hvad der er det næste. Fortsæt med at fremhæve nøglefunktioner, sessioner og sponsorer.

• Sponsorerede meddelelser - Send en meddelelse på vegne af en sponsor, der beder deltagerne om at gå til deres stand eller hjemmeside.

Meddelelser-siden i mobilappen.
  • Vigtige påmindelser om dagsordenen - Mind deltagerne om, at keynote-præsentationen starter om 5 minutter, eller at snacks er tilgængelige i rotunden.

• Fremme app-engagement - Meddelelser er en fantastisk måde at promovere begivenhedsspillet eller enhver anden appfunktion, der er vigtig for din begivenhed.

• Personaleopdateringer - Få moderatorer, talere, billedtekster og andre begivenhedspersonale til at deltage i begivenheden som deltagere og tilføje dem til skjulte grupper . Dette lader dig hurtigt sende påmindelser om kommende opgaver, sessioner og begivenhedsmøder udelukkende til dine interessenter. 🤫

Efter begivenheden

Når dit arrangement er slut, kan du bruge meddelelser til at kommunikere med personale og sponsorer, takke deltagere og meget mere. Her er nogle ideer og tips til notifikationer efter begivenhed:

💡 Husk, nogle deltagere kan afinstallere appen efter begivenheden.

• Bed deltagerne om at udfylde en begivenhedsundersøgelse - Hvis du bruger en undersøgelse efter begivenheden , skal du sende en påmindelse efter begivenheden for at øge fuldførelsesprocenten. Link direkte til undersøgelsen, så deltagerne nemt kan udfylde den!

• Sponsorerede meddelelser - Send meddelelser "fra" en sponsor, hvor du takker deltagerne for at komme til begivenheden og beder dem om at besøge sponsorens hjemmeside.

• "Tak fordi du deltog. Vær med igen næste år!" - Det går langt at takke alle for at deltage. Inkluder et link til næste års event RSVP med tidlige priser, og få folk til at vende tilbage.

• Link til Agenda-funktionen - Fortæl deltagerne, at de kan se sessionsoptagelser og gense sessionsmateriale i Agenda-funktionen.

• Påmindelser om udstillere og personale - Mind dine leverandører om at rydde op i deres stande eller følge op med deres kundeemner, og mind personalet om at udføre eventuelle sidste opgaver.

Med alle disse gode ideer er du klar til at bruge meddelelsesfunktionen! 🎊 For en trin-for-trin guide til oprettelse og administration af meddelelser, læs vores meddelelsesguide . 👍