Velkommen til Webex Events Platform

Dit omdrejningspunkt for opbygning af personlige, virtuelle og hybride begivenheder i verdensklasse

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Hvad er Webex Events platformen?

Webex Events platformen er det administrationshub, som begivenhedsarrangører bruger til at opbygge deltagerregistrering, indtjekning og Event App oplevelser, der glæder. 🤩 Uanset om din begivenhed er personlig, virtuel eller hybrid, er platformen dit teams gateway til at bygge, administrere og kontrollere alt i Webex Events.

Administrer hvor som helst

Du afvikler ikke kun en begivenhed fra dit kontor, så din eventstyringssoftware bør gå overalt, hvor du gør. Med et mobilt responsivt design giver Webex Events platformen dig mulighed for at administrere alle Webex Events produkter fra din kontorcomputer, den tablet, du bærer rundt på, mens du forbereder dit arrangement, og telefonen i lommen. 👍

Webex Events-platformen på mobil, desktop og tablet.

Start med en begivenhed

Uanset hvilke produkter du bruger, starter du altid med at oprette en enkelt begivenhed, og derefter konfigurerer du de produkter, du har brug for, inde fra den begivenhed. Når du har oprettet din begivenhed, ledes du til oversigtssiden, hvor du konfigurerer produkterne Registrering, Sessioner, Onsite, Event App, Lead Retrieval og Live Display .

Siden Begivenhedsoversigt.

Begivenhedsoversigtssiden er dit knudepunkt for opsætning af hvert produkt med rettidige oplysninger, der kan hjælpe dig. Efterhånden som din begivenhed skrider frem, holder sektionen 'Aktivitet' dig informeret med nøglemålinger, der linker til hvert relateret produkts Metrics-side.

Sektionen Nyttige links viser dynamisk links til nyttige videoer, artikler og læringskurser baseret på, hvilke produkter du har aktiveret, og hvor tæt din begivenhedsdato er.

Sektionen Nyttige links.

Vores artikel om Opret en Webex Event har detaljerne til at hjælpe dig i gang.

Enkel navigation

Webex Events platformen har et simpelt, intuitivt navigationslayout, der gør administrationen af ​​dine begivenheder til en leg, uanset om du bruger et enkelt Webex Events produkt eller dem alle sammen.

Begivenhedssiden og begivenhedsappens funktionsside.

Så hvad venter du på? Besøg vores Kom godt i gang-artikelsamling eller klik på linkene til hver produktintroduktion nedenfor for at lære om hvert Webex Events produkt og begynde din rejse!

Produktoversigt

Webex Events er en one-stop-shop for alle dine begivenhedsbehov, der leverer løsninger til registrering , Onsite check-in og udskrivning af badge, Event Apps , Lead Retrieval , Streaming og Live Display . Følg nedenstående links for at lære mere om hver af disse. 📚

Flere ressourcer

Med en så alsidig platform er der også kompleksitet. Derfor har vi arbejdet hårdt på at skabe et utroligt udvalg af artikler, videoer, kurser, in-product guides og infografik for at hjælpe dig på vej. Hvis du har brug for hjælp, kan du til enhver tid tale med et rigtigt menneske med chatboblen i nederste højre hjørne af skærmen på enhver side på platformen.

Læs vores artikel om at få ressourcer og support for fuldstændige detaljer.