Meddelelser Funktionsopsætningsvejledning

Lær, hvordan du sender eller forudplanlægger meddelelser og push-meddelelser

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Med meddelelsesfunktionen kan du nemt give nogle eller alle dine deltagere besked om hvad som helst! Planlæg meddelelser til at gå ud på et bestemt tidspunkt, eller send dem blot med det samme. Deltagere modtager push-beskeder direkte på deres mobile enheder, og webversionen viser en rød indikator på meddelelsesfunktionen for at lade deltagerne vide, at der er en ny meddelelse.

En mobil push-meddelelse, der siger

Denne artikel viser, hvordan du opretter og tilpasser meddelelser, og den giver også et overblik over deltageroplevelsen.

💡 Husk, du skal udgive din Event App , før du kan få adgang til meddelelsessiden.

Opret og tilpas meddelelser

1. Klik på Meddelelser i din begivenhedsnavigationslinje under ' Event App' .

2. Klik på knappen Ny meddelelse .

💡 Husk, hvis du har mange planlagte meddelelser at planlægge, så overvej at importere dem .

3. Indtast følgende oplysninger i den modal, der vises:

De netop beskrevne trin plus den nye meddelelsesmodal med bogstaver, der svarer til nedenstående trin.
    1. Fra - Vælg, hvem beskeden skal se ud til at komme fra. Vælg begivenhedens navn, eller vælg navnet på en af ​​dine sponsorer for at sende en meddelelse på deres vegne.

💡 Husk, kun profiler oprettet i sponsorfunktionen vises i feltet 'Fra'. Hvis du vil sende meddelelser fra udstillere, skal du blot tilføje dine udstillere til en sponsorfunktion . Ingen vil kende forskel. 😄

2. Til - Send meddelelsen til alle deltagere, eller vælg specifikke deltagerundersæt fra rullemenuen:

1. Vælg en eller flere grupper for en mere personlig meddelelse.

2. Send en meddelelse til alle deltagere, der har en bestemt session i deres personlige dagsorden , når du skal flytte eller annullere den.

3. Besked - Selvom der ikke er nogen tegnbegrænsning, anbefaler vi, at du holder meddelelsen kort. Gør dit bedste for at formidle de vigtigste og mest unikke oplysninger inden for de første 150 tegn, så mobilbrugere kan læse dem uden at trykke på push-meddelelsen.

4. Link (valgfrit) - Ved at klikke eller trykke på en meddelelse, der er internt eller eksternt linket, fører brugeren direkte til linkdestinationen. Klik på rullemenuen, og vælg 'Intern' eller 'Ekstern'.

1. Interne links fører til områder inde i din Event App. Dette giver nem navigation til relaterede funktioner, oplysninger og elementer, hvilket skaber en intuitiv oplevelse for deltagerne. Læs vores artikel om interne links for mere information.

💡 Husk, meddelelser kan ikke linkes til weblinkfunktioner eller videorum.

2. Eksterne links fører til områder uden for din Event App, såsom et websted. Hjemmesiden åbner, når en deltager trykker på meddelelsen eller push-meddelelsen i appen. Læs vores artikel om eksterne links for at få flere oplysninger.

5. Send – Beslut om du vil sende meddelelsen med det samme, eller planlæg den til en bestemt dato og klokkeslæt.

1. Hvis du vælger Send nu , sendes meddelelsen, du gættede rigtigt, med det samme. 😄

2. Hvis du vælger Planlagt tid, sendes meddelelsen automatisk på den dato og det tidspunkt, du vælger.

💡Husk på, at indstillingen 'Planlagt tid' bruger den tidszone, du indstillede på fanen Begivenhedsplacering, da du oprettede begivenheden .

4. Klik på Send meddelelse eller Planlæg meddelelse, når du er færdig.

Meddelelser i praksis

Når du sender en meddelelse, vises en indikator ved siden af ​​fanen Meddelelser i funktionspanelet. Mobile App-brugere modtager en push-meddelelse.

Den nye meddelelsesindikator på webappen og en push-meddelelse på en mobilenhed.

Webversionbrugere kan klikke på meddelelser-funktionen for at åbne en liste over meddelelser, som de kan interagere med. Mobile App-brugere skal blot trykke på meddelelsen for at åbne meddelelsen.

Hvis du klikker eller trykker på en meddelelse, der er internt linket eller eksternt linket, fører brugeren direkte til linkdestinationen.

Metrics

Når du har sendt en meddelelse eller to, kan du gennemgå diagrammet til sammenligning af funktioner på siden Event App metrics for at lære, hvordan folk interagerer med meddelelser. Metrics omfatter:

• Visninger

• Dato tid

• Klik

For at få mere at vide om alle de yderligere datapunkter i afsnittet Eksport i vores artikel om Metrics, eksporter Metrics .

Professionelle tips! 😎