Web App
Aktiver, administrer og del webappen

Aktiver webappen, slå mørk tilstand til, vælg en temafarve, og konfigurer Analytics-sporingsadvarslen

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Web-appen er en webbaseret version af din Event App, designet til at fungere på enhver enhed med en browser. Denne weboplevelse er fantastisk for brugere, der faktisk deltager i dit arrangement, og som ønsker at bruge en bærbar eller tablet, eller som simpelthen ikke har en Android- eller iPhone-enhed.

Animeret GIF, der viser en webapp-bruger, der stiller et spørgsmål og besvarer en afstemning under en livestream.

For en introduktion til webappen, læs vores artikel om webappen . Fortsæt med at læse for at lære, hvordan du administrerer webappen! 📖

💡 Husk, Webex Events fungerer godt med Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari og Microsoft Edge browsere. Vi anbefaler kraftigt, at du og dine deltagere bruger Chrome for at få den bedste oplevelse.

Indstillinger for webapp

Når du har udgivet din Event App , skal du klikke på Web App-siden og derefter klikke på Aktiver Web App .

De trin, der lige er beskrevet.

💡 Husk, at hvis du har knyttet din begivenhed til en Branded App, kan du ikke aktivere webappen, før du indsender din Branded App til App Store-godkendelse.

Gennemgå derefter resten af ​​webapp-indstillingerne:

Web App-siden med nummererede indikatorer, der svarer til de følgende afsnit i denne artikel.

1. Delbart link

Klik på Kopier ud for dette felt, og del det med dine deltagere, så de kan få adgang til Event App fra enhver web-aktiveret enhed! For at gøre tilslutning til din webapp nemmere, skal du markere feltet Inkluder en knap, der linker til webappen på begivenhedskampagnesiden . For at lære mere om begivenhedskampagnesiden, læs vores artikel om , hvordan du får adgang til kampagnesiden for din Event App .

Kampagnesiden for begivenhedsappen.

2. Aktiver mørk tilstand

Når du aktiverer denne kontakt, viser webappen alt i mørk tilstand. Mørk tilstand påvirker ikke mobilappen, og deltagere kan ikke slå den til eller fra.

En webapp med mørk tilstand aktiveret.

Vælg en temafarve og ikoner , der fungerer godt til både mørke og lyse baggrunde for at give den bedste oplevelse for både web- og mobilbrugere. Hvis farven er for lys eller mørk, er den muligvis ikke let synlig. Hvide eller sorte ikoner er ikke et godt valg, hvis deltagere kan bruge både webappen og mobilappen.

3. Web-app-temafarve

Dette er uafhængigt af temafarven for begivenheden som helhed. Vi anbefaler at matche begivenhedsfarven og sørge for, at den fungerer godt med mørk tilstand, hvis den er aktiv. Brug farvevælgeren til at vælge en farve, eller indtast en specifik Hex- eller RGB-farvekode efter eget valg.

4. Aktiver tilgængelighedsoverlejring fra tredjepart

Ud over vores løbende forbedring af indbyggede tilgængelighedsfunktioner tilbyder vi et valgfrit overlay med valgbare tilgængelighedsprofiler og justeringer, drevet af en tredjeparts AI-løsning. Få mere at vide om, hvordan overlejringen fungerer, i vores artikel om aktivering af tilgængelighedsværktøjer .

5. Deltagerindsigt

Når du aktiverer Deltagerindsigt, vises en pop op for Web App-brugere, når de har fuldført en af ​​et sæt handlinger i Event App. Deltagerne vælger mellem 5 forskellige svar og kan efterlade en kommentar med deres feedback. Afhængigt af deres svar kan de foretage flere handlinger efter at have indsendt deres feedback. Læs vores Attendee Insights-artikel for at få et komplet overblik over, hvordan det fungerer.

6. Analytics-sporingsadvarsel

Det er vigtigere end nogensinde at informere dine deltagere om databeskyttelse og respektere deres præferencer. Vis dine deltagere, at du værdsætter deres privatlivsvalg, og udstyr dem med viden om din sikkerhed og datapraksis.

Valgmuligheden Analytics Tracking Alert lader dig vælge, om og hvordan du vil advare deltagere, når Webex Events -platformen ikke kan spore deres handlinger for metrics . Hvis deltagerne ikke spores, kan du gå glip af værdifuld indsigt og sponsorat Return on Investment (ROI), og deltagere kan gå glip af det bevis, de skal bruge for at optjene Continuing Education Credits . Analytics-sporingsadvarslen har tre advarselstyper — 'Ingen advarsel', 'Advarsel' og 'Forhindr adgang'.

Sektionen Analytics Tracking Alert på siden Web App Settings.

Hvis du vælger en anden advarselstype end 'Ingen advarsel', vises en meddelelse, når nogen logger på din webapp, hvis Webex Events platformen ikke kan spore dem. Her er, hvad der sker med hver advarselstype:

• Advarsel - Dette er standardadvarselstypen. Deltagere kan lukke beskeden og fortsætte med at bruge webappen.

• Forhindre adgang - Meddelelsen bliver ved med at vises, indtil Webex Events -platformen registrerer, at deltageren kan spores.

Begge meddelelser inkluderer en 'Vis mig hvordan'-knap, der fører deltagere til artiklen Sådan tilføjer du en Webex Event til din annonceblokeringstilladelsesliste .

Tilpas titlen og beskrivelsen af ​​beskeden, så den passer til din begivenhed og omstændigheder, f.eks. hvornår deltagere kan optjene efteruddannelsespoint til din begivenhed.

Advarselstitlen og beskrivelsen på webappen.

💡 Husk, de fleste moderne annonceblokkere tillader sporing, medmindre de er specifikt konfigureret til at blokere det. Private browsersessioner blokerer også sjældent for sporing. For eksempel blokerer Google Chrome ikke sporing i 'inkognito'-tilstand.

Husk at klikke på Gem , når du er færdig med at redigere siden med indstillinger for webapp.

Web App-metrics

Siden Event App Metrics skelner mellem de fleste mobilapp- og webapp-interaktioner, hvilket giver dig fremragende indsigt i funktionsbrug på tværs af platforme. Uanset om du aktiverede Analytics-sporingsadvarslen, viser sektionen 'Sporede brugere' på din begivenhedsapps Metrics-side, hvor mange personer der blev eller ikke blev sporet.

Diagrammet for sporede brugere på siden Hændelsesapp-metrics.

Filen 'Sporede brugere', der er inkluderet i Metric-eksporten, viser specifikke detaljer om, præcis hvem der blev sporet eller ikke blev sporet.

💡 Husk, ikke alle annonceblokkere og browsere fungerer ens, så nogle brugere, der vises som 'Ikke sporet' i rapporten Sporede brugere, kan stadig have klik-metrics i andre rapporter. Annonceblokering og private browsersessioner forhindrer os normalt i at indsamle oplysninger om varigheden af ​​livestreamvisning og andre handlinger, der ikke involverer at klikke på noget.

Nu ved du, hvordan du aktiverer og administrerer din webapp, og du kan begynde at fortælle deltagerne, hvordan de tilmelder sig webappen !