Bedste praksis
Promovering af din begivenhedsapp
Instruktioner om adgang til Event App for deltagere

Fortæl deltagerne, hvordan de får adgang til webversionen af ​​din Event App, downloader mobilappen og logger ind på din Event App med disse skabeloner

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Det er nemt at downloade mobilappen eller deltage i webversionen af ​​Event App , men det ved dine deltagere ikke endnu! Vi har lavet instruktionsskabelonerne i denne artikel for at hjælpe dig klart og enkelt med at fortælle deltagerne, hvordan og hvor de skal deltage i din Event App.

Brug af skabelonerne

Vælg omhyggeligt den skabelon, der matcher den privatlivsindstilling, du valgte for din Event App , og hvordan du ønsker, at deltagere skal få adgang til appen. Følg nedenstående trin for at tilpasse skabelonen til din begivenhed.

💡 Husk, at hvis du bruger privatlivsindstillingen Inviter Only , kan du tilpasse den afvisningsmeddelelse, der vises, når deltagere forsøger at logge ind med en uregistreret e-mailadresse. Dette er et godt sted at give instruktioner og hjælpe deltagere med at forstå, hvorfor de ikke kan få adgang til din Event App.

1. Før du begynder at sende e-mails, skal du udfylde nogle vigtige oplysninger for at udfylde skabelonerne. Brug de relevante oplysninger til at erstatte teksten < Event App Name>, < Event App Code>, <Promo Side>, < Branded App Download Side> og <Shareable Link> teksten, hvor det er nødvendigt. Hvis du ikke er sikker på, hvor du kan finde disse oplysninger, viser afsnittet i slutningen af ​​denne artikel dig! 🎉

2. Nogle af skabelonerne har også ##notes## for at hjælpe dig med at forstå, hvordan du redigerer dem. Læs noterne omhyggeligt og fjern dem helt, før du sender skabelonen.

3. Hvis du ikke tilbyder sociale login-muligheder i din app, skal du fjerne henvisninger til socialt login og justere ordlyden efter behov.

4. Vi lavede disse skabeloner generiske. Rediger skabelonkopien, så den passer til din begivenheds stil! 💃

5. Vi anbefaler, at du tilføjer skærmbilleder af din Event-apps login-skærme for hvert trin for at gøre det endnu nemmere for deltagerne at følge instruktionerne.

6. Gennemgå den ændrede skabelon omhyggeligt for at sikre, at oplysningerne er fuldstændige og nøjagtige for dit arrangement.

Mobile App skabeloner

Brug disse skabeloner til at instruere deltagerne i, hvordan de downloader og logger ind på din mobilapp. Skabelonerne tilpasses efter privatlivsindstillinger og om Single Sign-On (SSO) er en login-mulighed .

Mobilapp uden Single Sign-On (SSO)

Skabelon til offentlig mobilapp

Vi er så glade for, at du slutter dig til os for < Event App Name>! Det er tid til at logge ind på Event App og konfigurere din netværksprofil. Hvis du allerede har downloadet og logget ind på mobilappen, fantastisk! Du skal blot bruge Event App'ens søgefunktion til at finde og downloade < Event App Name>.

Hvis du aldrig har brugt appen før, skal du bruge disse instruktioner til at downloade og deltage i Event App fra din mobilenhed:

1. Følg dette link: <Promoside>

##Bemærk: Hvis du bruger den Branded App, skal du tilføje linket til app-downloadsiden .##

2. Vælg den korrekte app-downloadknap til din enhed, og download appen.

3. Åbn appen, og indtast din foretrukne e-mailadresse, eller brug en af ​​de sociale login-muligheder.

4. Hvis du indtaster en e-mail, skal du oprette en adgangskode og trykke på Tilmeld .

5. Udfyld din netværksprofil, og tryk på Fortsæt . Dine profiloplysninger hjælper dig med at komme i kontakt med andre mennesker under begivenheden!

6. Søg nu efter < Event App Name> eller brug søgelinjen til at finde den. Når du har fundet det, skal du trykke på det.

Du er med! Kom gerne i gang med at gå på opdagelse. Hvis du har spørgsmål om Event App, eller hvis du har problemer med at logge ind, så tøv ikke med at kontakte os.

##Bemærk: Hvis du lader deltagere deltage i webversionen af ​​Event App, skal du inkludere følgende tekstlinje, derefter kopiere og indsætte trinene fra skabelonen Offentlig webversion , og udfylde oplysningerne for <pladsholderne># #

Du kan også deltage i Event App fra din bærbare eller stationære computer! Sådan gør du:

##indsæt webversionstrin her##

Event App Code Mobile App skabelon

Vi er så glade for, at du slutter dig til os for < Event App Name>! Det er tid til at logge ind på Event App og konfigurere din netværksprofil. Hvis du allerede har downloadet og logget ind på mobilappen, fantastisk! Du skal blot bruge Event App'ens søgefunktion til at finde og downloade < Event App Name>.

Hvis du aldrig har brugt appen før, skal du bruge disse instruktioner til at downloade og deltage i Event App fra din mobilenhed:

1. Følg dette link: <Promoside>

##Bemærk: Hvis du bruger den Branded App, skal du tilføje linket til app-downloadsiden .##

2. Vælg den korrekte app-downloadknap til din enhed, og download appen.

3. Åbn appen, og indtast din foretrukne e-mailadresse, eller brug en af ​​de sociale login-muligheder.

4. Hvis du indtaster en e-mail, skal du oprette en adgangskode og trykke på Tilmeld .

5. Udfyld din netværksprofil, og tryk på Fortsæt . Dine profiloplysninger hjælper dig med at komme i kontakt med andre mennesker under begivenheden!

6. Tryk nu på søgelinjen og tryk derefter på Har du en kode? knappen nederst på skærmen.
    ##Bemærk: Hvis du ikke har markeret feltet "Skjul begivenhed fra søgning" nævnt senere i artiklen , skal du bruge disse instruktioner til trin 6: Nu skal du søge efter < Event App Name> eller bruge søgelinjen til at finde den. Når du har fundet det, skal du trykke på det.##

7. Der vises en pop-up, der beder om en adgangskode. Indtast < Event App Code> og tryk på Send .

Du er med! Kom gerne i gang med at gå på opdagelse. Hvis du har spørgsmål om Event App, eller hvis du har problemer med at logge ind, så tøv ikke med at kontakte os.

##Bemærk: Hvis du lader deltagere deltage i webversionen af ​​Event App, skal du inkludere følgende tekstlinje, derefter kopiere og indsætte trinene fra Event App Code-webversionsskabelonen og udfylde oplysningerne for <pladsholderne >##

Du kan også deltage i Event App fra din bærbare eller stationære computer! Sådan gør du:

##indsæt webversionstrin her##

Inviter Only Mobile App-skabelon

Vi er så glade for, at du slutter dig til os for < Event App Name>! Det er tid til at logge ind på Event App og konfigurere din netværksprofil. Hvis du allerede har downloadet og logget ind på mobilappen, fantastisk! Du skal blot bruge Event App'ens søgefunktion til at finde og downloade < Event App Name>.

Hvis du aldrig har brugt appen før, skal du bruge disse instruktioner til at downloade og deltage i Event App fra din mobilenhed:

1. Følg dette link: <Promoside>

##Bemærk: Hvis du bruger den Branded App, skal du tilføje linket til app-downloadsiden .##

2. Vælg den korrekte app-downloadknap til din enhed, og download appen.

3. Åbn appen, og indtast den e-mailadresse, du brugte til at tilmelde dig begivenheden, eller brug en af ​​de sociale login-muligheder. Hvis du bruger socialt login, skal den sociale konto, du bruger, matche den e-mailadresse, du har registreret dig med.
    ##Bemærk: Hvis denne begivenhed ikke brugte Webex Events Registration, og brugere blot blev importeret til Event App, skal du muligvis ændre ordlyden for trin 3##

4. Hvis du indtaster en e-mail, skal du oprette en adgangskode og trykke på Tilmeld .

5. Udfyld din netværksprofil, og tryk på Fortsæt . Dine profiloplysninger hjælper dig med at komme i kontakt med andre mennesker under begivenheden!

6. Søg nu efter < Event App Name> eller brug søgelinjen til at finde den. Når du har fundet det, skal du trykke på det.

Du er med! Kom gerne i gang med at gå på opdagelse. Hvis du har spørgsmål om Event App, eller hvis du har problemer med at logge ind, så tøv ikke med at kontakte os.

##Bemærk: Hvis du lader deltagere deltage i webversionen af ​​Event App, skal du inkludere følgende tekstlinje og derefter kopiere og indsætte trinene fra Inviter Only-webversionsskabelonen og udfylde oplysningerne for < pladsholdere>##

Du kan også deltage i Event App fra din bærbare eller stationære computer! Sådan gør du:

##indsæt webversionstrin her##

Mobil app med SSO

Offentlig mobilappskabelon

Vi er så glade for, at du slutter dig til os for < Event App Name>! Det er tid til at logge ind på Event App og konfigurere din netværksprofil. Hvis du allerede har downloadet og logget ind på mobilappen, fantastisk! Du skal blot bruge Event App'ens søgefunktion til at finde og downloade < Event App Name>.

Hvis du aldrig har brugt appen før, skal du bruge disse instruktioner til at downloade og deltage i Event App fra din mobilenhed:

1. Følg dette link: < Branded App Download-side>

2. Vælg den korrekte app-downloadknap til din enhed, og download appen.

3. Hvis du tilmelder dig med e-mail eller en social login-mulighed:

1. Åbn appen, og indtast din foretrukne e-mailadresse, eller brug en af ​​de sociale login-muligheder.

2. Hvis du indtaster en e-mail, skal du oprette en adgangskode og trykke på Tilmeld .

4. Hvis du tilmelder dig ved hjælp af SSO (Single Sign-On):

##Bemærk: Hvis SSO er den eneste login-mulighed, skal du fjerne trin 3 fra din e-mail.##

1. Tryk på knappen Fortsæt med <firmanavn> .

2. Indtast din <virksomhedsnavn> e-mail, og tryk på Log ind .

3. Indtast din <virksomhedsnavn> e-mail og adgangskode på virksomhedens login-side, og tryk derefter på Log ind .

##Bemærk: Firmaets login-side siger muligvis noget andet end 'Log ind'.##

4. Tryk på Accepter på autorisationssiden.

5. Udfyld din netværksprofil, og tryk på Fortsæt . Dine profiloplysninger hjælper dig med at komme i kontakt med andre mennesker under begivenheden!

6. Søg nu efter < Event App Name> eller brug søgelinjen til at finde den. Når du har fundet det, skal du trykke på det.

Du er med! Kom gerne i gang med at gå på opdagelse. Hvis du har spørgsmål om Event App, eller hvis du har problemer med at logge ind, så tøv ikke med at kontakte os.

##Bemærk: Hvis du lader deltagere deltage i webversionen af ​​Event App, skal du inkludere følgende tekst i din e-mail.##

Du kan også deltage i Event App fra din bærbare eller stationære computer! Sådan gør du:

1. Følg dette link: <Delbart link>

2. Hvis du tilmelder dig med e-mail eller en social login-mulighed:

1. Indtast en foretrukken e-mailadresse eller en af ​​de sociale login-muligheder

2. Hvis du indtaster en e-mail, skal du oprette en adgangskode og klikke på Tilmeld dig .

3. Hvis du tilmelder dig ved hjælp af SSO (Single Sign-On):

##Bemærk: Hvis SSO er den eneste login-mulighed, skal du fjerne trin 2 fra din e-mail.##

1. Klik på knappen Fortsæt med <firmanavn> .

2. Indtast din <virksomhedsnavn>-e-mail, og klik på Log ind .

3. Indtast din <virksomhedsnavn> e-mail og adgangskode på virksomhedens login-side, og klik derefter på Log ind .

##Bemærk: Firmaets login-side siger muligvis noget andet end 'Log ind'##

4. Klik på Accepter på autorisationssiden.

4. Udfyld din netværksprofil, og klik på Fortsæt . Dine profiloplysninger hjælper dig med at komme i kontakt med andre mennesker under begivenheden.

Event App Code Mobile App skabelon

Vi er så glade for, at du slutter dig til os for < Event App Name>! Det er tid til at logge ind på Event App og konfigurere din netværksprofil. Hvis du allerede har downloadet og logget ind på mobilappen, fantastisk! Du skal blot bruge Event App'ens søgefunktion til at finde og downloade < Event App Name>.

Hvis du aldrig har brugt appen før, skal du bruge disse instruktioner til at downloade og deltage i Event App fra din mobilenhed:

1. Følg dette link: < Branded App Download-side>

2. Vælg den korrekte app-downloadknap til din enhed, og download appen.

3. Hvis du tilmelder dig med e-mail eller en social login-mulighed:

1. Åbn appen, og indtast din foretrukne e-mailadresse, eller brug en af ​​de sociale login-muligheder.

2. Hvis du indtaster en e-mail, skal du oprette en adgangskode og trykke på Tilmeld .

4. Hvis du tilmelder dig ved hjælp af SSO (Single Sign-On):

##Bemærk: Hvis SSO er den eneste login-mulighed, skal du fjerne trin 3 fra din e-mail.##

1. Tryk på knappen Fortsæt med <firmanavn> .

2. Indtast din <virksomhedsnavn> e-mail, og tryk på Log ind .

3. Indtast din <virksomhedsnavn> e-mail og adgangskode på virksomhedens login-side, og tryk derefter på Log ind .

##Bemærk: Firmaets login-side siger muligvis noget andet end 'Log ind'##

4. Tryk på Accepter på autorisationssiden.

5. Udfyld din netværksprofil, og tryk på Fortsæt . Dine profiloplysninger hjælper dig med at komme i kontakt med andre mennesker under begivenheden!

6. Tryk nu på søgelinjen og tryk derefter på Har du en kode? knappen nederst på skærmen. ##Bemærk: Hvis du ikke har markeret feltet "Skjul begivenhed fra søgning" nævnt senere i artiklen , skal du bruge disse instruktioner til trin 6: Nu skal du søge efter < Event App Name> eller bruge søgelinjen til at finde den. Når du har fundet det, skal du trykke på det.##

7. Der vises en pop op, der beder om en adgangskode. Indtast < Event App Code> og tryk på Send .

Du er med! Kom gerne i gang med at gå på opdagelse. Hvis du har spørgsmål om Event App, eller hvis du har problemer med at logge ind, så tøv ikke med at kontakte os.

##Bemærk: Hvis du lader deltagere deltage i webversionen af ​​Event App, skal du inkludere følgende tekst i din e-mail.##

Du kan også deltage i Event App fra din bærbare eller stationære computer! Sådan gør du:

1. Følg dette link: <Delbart link>

2. Hvis du tilmelder dig med e-mail eller en social login-mulighed:

1. Indtast din foretrukne e-mailadresse, eller brug en af ​​de sociale login-muligheder.

2. Hvis du indtaster en e-mail, skal du oprette en adgangskode og klikke på Tilmeld.

3. Hvis du tilmelder dig ved hjælp af SSO (Single Sign-On):

##Bemærk: Hvis SSO er den eneste login-mulighed, skal du fjerne trin 2 fra din e-mail.##

1. Klik på knappen Fortsæt med <firmanavn>.

2. Indtast din <virksomhedsnavn>-e-mail, og klik på Log ind.

3. Indtast din <virksomhedsnavn> e-mail og adgangskode på virksomhedens login-side, og tryk derefter på Log ind .

##Bemærk: Firmaets login-side siger muligvis noget andet end 'Log ind'##

4. Tryk på Accepter på autorisationssiden.

4. Indtast denne adgangskode: < Event App Code>

5. Udfyld din netværksprofil, og klik på Fortsæt. Dine profiloplysninger hjælper dig med at komme i kontakt med andre mennesker under begivenheden.

Inviter Only Mobile App-skabelon

Vi er så glade for, at du slutter dig til os for < Event App Name>! Det er tid til at logge ind på Event App og konfigurere din netværksprofil. Hvis du allerede har downloadet og logget ind på mobilappen, fantastisk! Du skal blot bruge Event App'ens søgefunktion til at finde og downloade < Event App Name>.

Hvis du aldrig har brugt appen før, skal du bruge disse instruktioner til at downloade og deltage i Event App fra din mobilenhed:

1. Følg dette link: < Branded App Download-side>

##Bemærk: Hvis du bruger den Branded App, skal du tilføje linket til app-downloadsiden.##

2. Vælg den korrekte app-downloadknap til din enhed, og download appen.

3. Hvis du tilmelder dig med e-mail eller en social login-mulighed:

1. Åbn appen, og indtast den e-mailadresse, du brugte til at tilmelde dig begivenheden, eller brug en af ​​de sociale login-muligheder.

2. Hvis du bruger socialt login, skal den sociale konto, du bruger, matche den e-mailadresse, du har registreret dig med.

##Bemærk: Hvis denne begivenhed ikke brugte Webex Events Registration, og brugere blot blev importeret til Event App, skal du muligvis ændre ordlyden for trin 3.b.##

3. Hvis du indtaster en e-mail, skal du oprette en adgangskode og klikke på Tilmeld dig .

4. Hvis du tilmelder dig ved hjælp af SSO (Single Sign-On):

##Bemærk: Hvis SSO er den eneste login-mulighed, skal du fjerne trin 3 fra din e-mail.##

1. Klik på knappen Fortsæt med <firmanavn>.

2. Indtast din <virksomhedsnavn>-e-mail, og klik på Log ind.

3. Indtast din <virksomhedsnavn> e-mail og adgangskode på virksomhedens login-side, og tryk derefter på Log ind .

##Bemærk: Firmaets login-side siger muligvis noget andet end 'Log ind'##

4. Tryk på Accepter på autorisationssiden.

5. Udfyld din netværksprofil, og klik på Fortsæt. Dine profiloplysninger hjælper dig med at komme i kontakt med andre mennesker under begivenheden!

6. Søg nu efter < Event App Name> eller brug søgelinjen til at finde den. Når du har fundet det, skal du trykke på det.

Du er med! Kom gerne i gang med at gå på opdagelse. Hvis du har spørgsmål om Event App, eller hvis du har problemer med at logge ind, så tøv ikke med at kontakte os.

##Bemærk: Hvis du lader deltagere deltage i webversionen af ​​Event App, skal du inkludere følgende tekst i din e-mail.##

Du kan også deltage i Event App fra din bærbare eller stationære computer! Sådan gør du:

1. Følg dette link: <Delbart link>

2. Hvis du tilmelder dig med e-mail eller en social login-mulighed:

1. Indtast den e-mailadresse, du brugte til at tilmelde dig begivenheden, eller brug en af ​​de sociale login-muligheder.

2. Hvis du bruger socialt login, skal den sociale konto, du bruger, matche den e-mail, du har registreret dig med.

##Bemærk: Hvis denne begivenhed ikke brugte Webex Events Registration, og brugere blot blev importeret til Event App, skal du muligvis ændre ordlyden for trin 2.b.##

3. Hvis du indtaster en e-mail, skal du oprette en adgangskode og klikke på Tilmeld.

3. Hvis du tilmelder dig ved hjælp af SSO (Single Sign-On):

##Bemærk: Hvis SSO er den eneste login-mulighed, skal du fjerne trin 2 fra din e-mail.##

1. Klik på knappen Fortsæt med <firmanavn> .

2. Indtast din <virksomhedsnavn>-e-mail, og klik på Log ind .

3. Indtast din <virksomhedsnavn> e-mail og adgangskode på virksomhedens login-side, og tryk derefter på Log ind .

##Bemærk: Firmaets login-side siger muligvis noget andet end 'Log ind'##

4. Tryk på Accepter på autorisationssiden.

4. Udfyld din netværksprofil, og klik på Fortsæt. Dine profiloplysninger hjælper dig med at komme i kontakt med andre mennesker under begivenheden.

Kun webversion skabeloner

Offentlig webversion skabelon

Vi er så glade for, at du slutter dig til os for < Event App Name>! Det er tid til at logge ind på Event App og konfigurere din netværksprofil. Brug venligst disse instruktioner til at deltage i Event App fra din bærbare eller stationære computer. Vi anbefaler at bruge Google Chrome-browseren for at få den bedste oplevelse.

1. Følg dette link: <Delbart link>
    ##Bemærk: Hvis du har tilføjet webversionslinket til kampagnesiden som beskrevet senere i denne artikel , så sig dette i stedet: Følg dette link <Promoside> og klik på 'Adgang på nettet'.##

2. Indtast din foretrukne e-mailadresse, eller brug en af ​​de sociale login-muligheder.

3. Hvis du indtaster en e-mail, skal du oprette en adgangskode og klikke på Tilmeld dig .

4. Udfyld din netværksprofil, og klik på Fortsæt . Dine profiloplysninger hjælper dig med at komme i kontakt med andre mennesker under begivenheden.

Du er med! Kom gerne i gang med at gå på opdagelse. Hvis du har spørgsmål om Event App, eller hvis du har problemer med at logge ind, så tøv ikke med at kontakte os.

Webversionskabelon for Event App

Vi er så glade for, at du slutter dig til os for < Event App Name>! Det er tid til at logge ind på Event App og konfigurere din netværksprofil. Brug venligst disse instruktioner til at deltage i Event App fra din bærbare eller stationære computer. Vi anbefaler at bruge Google Chrome-browseren for at få den bedste oplevelse.

1. Følg dette link: <Delbart link>
    ##Bemærk: Hvis du har tilføjet webversionslinket til kampagnesiden som beskrevet senere i denne artikel , skal du sige dette i stedet: Følg dette link <Promoside> og klik på indstillingen Adgang på nettet.##

2. Indtast din foretrukne e-mailadresse, eller brug en af ​​de sociale login-muligheder.

3. Hvis du indtaster en e-mail, skal du oprette en adgangskode og klikke på Tilmeld dig .

4. Indtast denne adgangskode: < Event App Code>

5. Udfyld din netværksprofil, og klik på Fortsæt . Dine profiloplysninger hjælper dig med at komme i kontakt med andre mennesker under begivenheden.

Du er med! Kom gerne i gang med at gå på opdagelse. Hvis du har spørgsmål om Event App, eller hvis du har problemer med at logge ind, så tøv ikke med at kontakte os.

Skabelon for kun invitation til webversion

Vi er så glade for, at du slutter dig til os for < Event App Name>! Det er tid til at logge ind på Event App og konfigurere din netværksprofil. Brug venligst disse instruktioner til at deltage i Event App fra din bærbare eller stationære computer. Vi anbefaler at bruge Google Chrome-browseren for at få den bedste oplevelse.

1. Følg dette link: <Delbart link>
    ##Bemærk: Hvis du tilføjede webversionslinket til kampagnesiden som beskrevet senere i denne artikel , så sig dette i stedet: Følg dette link <Promoside> og klik på "Adgang på nettet".##

2. Indtast den e-mailadresse, du brugte til at tilmelde dig begivenheden, eller brug en af ​​de sociale login-muligheder. Hvis du bruger socialt login, skal den sociale konto, du bruger, matche den e-mail, du har registreret dig med.
    ##Bemærk: Hvis denne begivenhed ikke brugte Webex Events Registration, og brugere blot blev importeret til Event App, skal du muligvis ændre ordlyden for trin 2##

3. Hvis du indtaster en e-mail, skal du oprette en adgangskode og klikke på Tilmeld dig .

4. Udfyld din netværksprofil, og klik på Fortsæt . Dine profiloplysninger hjælper dig med at komme i kontakt med andre mennesker under begivenheden.

Du er med! Kom gerne i gang med at gå på opdagelse. Hvis du har spørgsmål om Event App, eller hvis du har problemer med at logge ind, så tøv ikke med at kontakte os.

Saml oplysningerne

Før du begynder at indsamle oplysninger, skal du kopiere den korrekte skabelon til din Event App og indsætte den i din foretrukne e-mail-klient. Når du har gjort det, skal du blot kopiere og indsætte oplysningerne i e-mailen, efterhånden som du finder dem. 👍

Navn på Event App

Du kender det sikkert udenad, men lad os antage, at du på en eller anden måde har glemt det. For at finde navnet på Event App skal du blot klikke på Grundlæggende under ' Event App' i din begivenheds navigationslinje. Event App navn er det allerførste tekstfelt, kaldet 'Begivenhedstitel', på denne side. Kopier navnet og indsæt det i skabelonen.

Skærmbillede af feltet Begivenhedstitel på siden Begivenhedsdetaljer på fanen Grundlæggende.

Event App (valgfrit)

Hvis du ikke valgte indstillingen Event App Code til din Event App, skal du springe dette afsnit over.

For at finde Event App kode skal du klikke på Grundlæggende under ' Event App' i din begivenheds navigationslinje og derefter klikke på Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger . Kopier Event App -koden fra feltet 'Kode' i sektionen Hændelseskode og indsæt den i skabelonen.

Skærmbillede af kodefeltet på siden Privatlivsindstillinger på fanen Grundlæggende.

💡 Husk, at hvis du har markeret feltet "Skjul begivenhed fra søgeresultater og kræve koden for at finde begivenheden", skal du sørge for at bruge den alternative version af trin 6, hvis du bruger skabelonen til mobilapp for Event App .

Webex Event App Kampagneside

Når du har udgivet din Event App, får du adgang til kampagnesiden – den bedste og nemmeste måde for deltagere at få adgang til din Event App. I din begivenheds navigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Fremme , og derefter klikke på Start kampagneside . Kopier URL'en fra browserens adresselinje, og indsæt den i skabelonen.

Skærmbillede af kampagnesiden. URL'en er angivet.

Linket er langt, så overvej at bruge en linkforkorter som bit.ly , eller brug linkfunktionen i din e-mail-editor til at tilføje beskrivende hyperlinket tekst, såsom 'Deltag i <Event Name> Event App'.

💡 Husk, hvis du vil give deltagerne mulighed for at deltage på webversionen fra kampagnesiden, anbefaler vi, at du tilføjer knappen 'Adgang på nettet' til kampagnesiden, når du konfigurerer dine webappindstillinger .

Branded App downloadside

Efter din Branded App status er opdateret til 'Tilgængelig', får du adgang til app-downloadsiden, som har links til at downloade din Branded App. Fra siden Mine apps på Webex Events platformen skal du klikke på ikonet med tre prikker på din Branded App og vælge App-downloadside . Kopier URL'en og indsæt den i skabelonen.

Den netop beskrevne proces.

Linket er langt, så overvej at bruge en linkforkorter som bit.ly , eller brug linkfunktionen i din e-mail-editor til at tilføje beskrivende hyperlinket tekst, såsom 'Deltag i <Event Name> Event App'.

Webversion delbart link (valgfrit)

Hvis du vil bruge en skabelon, der kun er en webversion , skal du følge disse instruktioner.

I din begivenheds navigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Web-app og derefter klikke på Kopier ud for det delbare link. Indsæt nu linket i skabelonen.

Skærmbillede af knappen Kopier for at kopiere webversionens URL.