Sessioner og deltagere
Få adgang til og rediger deltageroplysninger

Rediger deltagerbilletter, grupper og forudindstillede dagsordener, bloker deltagere og mere

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Adgang til og redigering af deltagerinformation kan være kritisk både før og under dit arrangement. Efter at deltagere har tilmeldt sig din Webex Event via Webex Events Registration , eller efter du har tilføjet eller uploadet dem til din begivenhed, vises de på siden Deltager i den rækkefølge, de blev tilføjet eller registreret i.

Denne artikel forklarer, hvordan du bruger deltagersiden til at få adgang til, redigere og administrere deltagerne i din Webex Event.

Deltagersiden

Deltagersiden.

På siden Deltagere kan du tilføje en ny deltager, importere en liste over deltagere og forudindstille deltagerdagsordener . Hver deltager er opført med følgende oplysninger:

• Profilbillede

• Navn på deltager

• Email adresse

• Grupper

• Billetstatus - Vises kun, når registrering er aktiv. Statusser er 'Fuldført', 'Annulleret', 'Refunderet' og 'Ikke betalt'.

• Deltagerstatus – Viser deltagerens status i Event App.

• Inaktiv betyder, at deltageren ikke er logget ind på Event App.

• Duplikat betyder, at deltageren har samme e-mailadresse som en eller flere andre deltagere i begivenheden.

• Aktiv betyder, at deltageren har logget ind på Event App mindst én gang.

• Blokeret betyder, at deltageren tidligere havde logget ind på Event App, og et teammedlem blokerede dem.

💡 Husk, at hvis du blokerer en aktiv deltager som beskrevet i følgende afsnit i denne artikel, og denne deltager har samme e-mailadresse som en anden deltager, vil deres status være 'Duplicate' i stedet for 'Blokeret'. Lær, hvordan du løser dubletter i vores artikel om duplikerede e-mails .

• Tjekket ind - Vises kun, når Onsite er aktiv.

Brug søgefeltet til hurtigt at finde en deltager efter fornavn, efternavn, e-mailadresse, titel, virksomhed, ordre-id eller billet-id.

Brug filterrullemenuen til at filtrere deltagere efter billetstatus, deltagerstatus, billetter, checket-in-status og grupper.

Handlinger på deltagersiden

Individuelle deltagerhandlinger

Klik på ikonet Indstillinger ( ) ud for en deltager for at udføre en af ​​følgende handlinger:

Indstillingsmenuen for en deltager på deltagerlisten.
  • Se rækkefølge - Denne mulighed vises kun, hvis tilmelding er offentliggjort i dit arrangement. Det åbner deltagerens ordreoversigt på siden Ordrer i registrering.

• Se billet - Denne mulighed vises kun, hvis tilmelding er aktiv i dit arrangement. PDF-versionen af ​​deltagerens billet åbnes i en ny browserfane.

• Send bekræftelse - Denne mulighed vises kun, hvis tilmelding er aktiv i dit arrangement. Det giver dig mulighed for at sende eller gensende deltagerens ordrebekræftelses-e-mail.

• Administrer grupper - Tilføj eller fjern deltageren fra en eller flere grupper eller eksklusive grupper .

• Eksporter - Download en .xlsx-fil, der indeholder deltagerens oplysninger.

• Fjern eller bloker - Afhængigt af nogle få faktorer har du mulighed for at fjerne eller blokere en deltager:

• Hvis en deltager ikke er logget ind på Event App endnu og ikke har fået tildelt en billet, kan du fjerne dem helt fra deltagerlisten.

• Hvis deres status er 'Aktiv', kan du blokere dem. Når du blokerer en deltager, skjules deres oplysninger for andre deltagere, og deres vægopslag, personlige dagsorden og anden aktivitet slettes fra Event App. De vil også blive blokeret fra at tjekke ind via Onsite appen. Du kan fjerne blokeringen af ​​en bruger, selvom dette ikke gendanner deres tidligere aktivitet.

💡 Husk, at blokering af en bruger i en begivenhed ikke blokerer dem fra dine andre begivenheder.

Massehandlinger

Klik på afkrydsningsfelterne ud for flere deltagere, og klik derefter på ikonet med tre prikker ( ) ud for søgefeltet for at tildele eller fjerne grupper, eksportere deltagere og fjerne eller blokere deltagere.

Flere deltagere er valgt, og ikonet med tre prikker udvidet.

Når du klikker på 'Tildel til grupper', kan du tildele så mange grupper, du vil. Marker afkrydsningsfeltet under rullemenuen til valg af gruppe for at erstatte alle grupper, som deltagerne i øjeblikket er tildelt med den eller de valgte grupper.

Deltagerprofilen

På deltagersiden skal du klikke på en deltager for at åbne og redigere deres profil. En deltagers profil indeholder flere faner afhængigt af hvilke Webex Events produkter, der er aktive i din begivenhed.

Oversigt

Skærmbillede af fanen deltageroversigt.

Denne side viser alle de følgende grundlæggende oplysninger. Elementer markeret med en stjerne vises kun, når det tilknyttede produkt er aktivt.

• Profilbillede

• Navn

• App-login-e-mail* - Den e-mailadresse, deltageren brugte til at logge ind på Event App.

• Registreret e-mail - Den e-mailadresse, som deltageren registrerede eller blev uploadet med.

• Billetnavn*

• Deltagelse - Viser, om deltageren deltager i begivenheden personligt eller virtuelt.

• Eksklusiv gruppe

• Registreringssprog* - Hvis du aktiverede sprogvalg i registreringsindstillinger , viser dette felt det sprog, deltageren valgte på tilmeldingssiden, da de tilmeldte sig dit arrangement.

• Sidst set* - Datoen og klokkeslættet for deltagerens sidste aktivitet i Event App.

• Tilpassede spørgsmål - Viser svarene på spørgsmål, som deltageren besvarede under registreringsprocessen. Disse oplysninger kan komme fra Webex Events Registration eller importerede deltagerdata.

• Grupper - De eksklusive grupper og grupper, deltageren er en del af.

• Konti - De sociale håndteringer og konti, som deltageren har tilføjet til deres profil.

• Vis QR-kode* - Hvis Lead Retrieval er aktiv i dit arrangement, skal du klikke på denne knap for at få adgang til eller downloade deltagerens unikke QR-kode.

• Vis badge* - Hvis Onsite er aktiv i din begivenhed, skal du klikke på denne knap for at åbne en forhåndsvisning af deltagerens badge. Hvis deltageren er en virtuel deltager, vises knappen 'Vis badge' ikke på vedkommendes profil.
    ,

Rediger grundlæggende deltageroplysninger, billet og grupper

På en deltagers oversigtsfane skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for overskriften 'Deltageroplysninger' for at få adgang til deres billet eller ordre, sende deres bekræftelses-e-mail, blokere eller fjerne dem eller eksportere deres oplysninger.

Klik på Rediger for at redigere deltagerens oplysninger, billet, registrerings-e-mail, grupper, konti, brugerdefinerede spørgsmål og eksterne ID.

⚠️ Forsigtig! Du kan kun redigere feltet 'Eksternt ID' én gang. Når du har gemt en ændring, er feltet låst.

Menuen Indstillinger udvidet i afsnittet Deltageroplysninger på en deltagers faneoversigt.

Rediger en deltagers gruppe- og eksklusive gruppeopgaver ved at klikke på knappen Rediger ved siden af ​​'Grupper'-overskriften.

Rediger en deltagers konti ved at klikke på knappen Rediger ud for overskriften "Konti".

Gennemgå en deltagers tilpassede spørgsmålssvar

I sektionen Brugerdefinerede spørgsmål, som nederst på en deltagers oversigtsfane, kan du gennemgå eventuelle tilpassede spørgsmål, som deltageren besvarede under registreringen, eller som du importerede.

Registrering

Fanen Registrering for en deltagerprofil.

Fanen Registrering vises kun, hvis Webex Events Registration er aktiv i din begivenhed. Denne fane viser deltagerens billetoplysninger, status, ordre-id, ordre- og indtjekningstidslinje og UTM-data , hvis det er relevant.

Klik på knappen Se billet for at åbne PDF-versionen af ​​deltagerens billet i en ny browserfane. Denne knap vises kun, hvis deltageren er registreret via Webex Events Registration.

Aktivitet

Fanen Aktivitet.

Hvis din Event App er udgivet , viser denne fane detaljer om brugerinteraktioner med Event App og andre deltagere. Søg efter noget specifikt, eller klik på filterrullemenuen for at indsnævre din søgning efter bestemte typer aktivitet:

• Kontoaktivitet - Viser, hvornår deltageren loggede ind på Event App eller opdaterede sin profil.

• Forbindelser - Viser datoen og klokkeslættet, da deltageren sendte eller accepterede forbindelsesanmodninger og foretrukne personer.

💡 Husk, at flere poster for den samme person kan blive vist i Aktiviteter, da der er flere forbindelsesstatusser relateret til at forbinde med mennesker.

• Begivenhedsaktivitet - Viser information om deltagerens interaktioner med Event App, herunder hvilke funktioner de klikkede på, hvornår de tiltrådte eller forlod Event App, hvornår de aktiverede Webex Events Closed Captions og hvilket sprog de valgte, og meget mere.

• Beskeder - Viser, når deltageren deltog i en-til-en- eller gruppesamtaler med forbindelser og navnene på deltagere, de chattede med.

• Insights - Viser brugerens Insights- bedømmelse.

Klik på knappen Eksporter alt for at downloade alle deltagerens aktivitet og undersøge det i dit foretrukne regnearksprogram.

Personlig dagsorden

Denne fane viser alle de sessioner, som deltageren har tilføjet til deres personlige dagsorden i Event App, eller som blev tildelt deltageren ved hjælp af den forudindstillede dagsorden-funktion.

Læs vores artikel om deltagelsesstyring og forudindstillede dagsordener for at lære alt om brug af forudindstillede dagsordener.

Sociale indlæg

Fanen Sociale indlæg vises kun, hvis Event App er udgivet i din begivenhed. Hvis du bruger vægfunktionen, giver denne fane dig mulighed for at gennemgå, fjerne eller eksportere deltagerens vægindlæg.

Klik på ikonet Indstillinger ( ) for at eksportere eller fjerne individuelle indlæg, eller marker afkrydsningsfeltet ud for et eller flere indlæg, og klik på ikonet med tre prikker for at eksportere eller slette indlæg samlet.

Skærmbillede af de trin, der lige er beskrevet.

Klik på et opslag for at åbne postdetaljer-modalen og finde ud af, hvem der kunne lide og kommentere det. Klik på ikonet Indstillinger ( ) for at eksportere eller slette et indlæg.

Skærmbillede af menuen Indstillinger i postdetaljer-modalen.

Nu ved du, hvordan du får adgang til og administrerer deltagerinformation i Webex Events platformen! Tag en småkage. 🍪

Lær nu om, hvordan deltagere interagerer med hinanden, i vores artikel om deltagernetværk med Webex Events .

Pro tips! 😎

• Brugere kan opdatere deres profilfelter og personlige dagsorden, selvom du forududfylder dem.

• Brugere kan ikke gendanne indlæg, du har fjernet. De kan dog sende det samme indhold igen, medmindre de er blokeret .

• Hvis du prøver at finde nogen på deltagerlisten, er det ofte hurtigst at søge på deres e-mailadresse.

• Vil du vide, hvor mange deltagere dit arrangement har? Klik på afkrydsningsfeltet øverst på deltagersiden for at finde totalen. Hvis Onsite er aktiv i dit arrangement, skal du blot gennemgå totalen i "deltagere tjekket ind"-banneret øverst på deltagerlisten. Dette inkluderer alle deltagere, uanset om de blev uploadet, tilføjet manuelt, eller de er registreret via Webex Events Registration.
    ,

Alle deltagere er valgt med en pil, der peger på det samlede antal.