Tilpas registrering Checkout-meddelelser

Rediger bekræftelsesmeddelelsen og e-mailen, PDF-billetter og refusions- og annullerings-e-mails

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

En fantastisk funktion ved Webex Events Registration er muligheden for at tilpasse de beskeder, deltagere modtager, efter de har registreret sig. Tilpasning går dybere end blot at tilføje din egen brugerdefinerede besked. Har du VIP-, studerende-, højttaler- eller endda personalebilletter? Opret beskeder, der er unikke for hver billet, så alle får en oplevelse, der virkelig er skræddersyet til dem. Læs videre for at lære hvordan! 📖

Før du starter...

Selvom du sikkert ville indse dette på egen hånd, vil vi gerne sikre dig, at du ved det - før du kan oprette brugerdefinerede beskeder til forskellige billettyper, skal du først oprette billetterne . 🎫

Når alle dine billetter er klar, skal du offentliggøre din registrering for at få adgang til menuen 'Indstillinger'.

Få adgang til tilpasning af beskeder

Efter at have oprettet billetter og udgivet Registrering, er du klar til at begynde at tilpasse. Klik på Indstillinger i venstre navigationslinje under Registrering , og klik derefter på Checkout .

Den netop beskrevne proces.

Siden Checkout-indstillinger har tre faner – bekræftelsesmeddelelser, PDF-billetter og e-mails – og du kan oprette op til 50 unikke meddelelser af hver type.

Lad os nu undersøge, hvordan du tilpasser betalingsmeddelelser.

Tilpas beskeder og e-mails

For at administrere de bekræftelsesmeddelelser, der vises på registreringssiden efter at have gennemført et billetkøb, skal du klikke på fanen Bekræftelsesmeddelelser . Klik på en af ​​standardmeddelelserne for at tilpasse den, eller klik på knappen Ny besked for at oprette en ny.

Knappen Ny besked på fanen Bekræftelsesmeddelelser på betalingssiden på Webex Events-platformen.

For at administrere bekræftelses-e-mails skal du klikke på fanen E-mails . Klik på en af ​​standard-e-mails for at tilpasse den, eller klik på knappen Ny e-mail , og vælg Bekræftelse , Annullering eller Refusion for at oprette en ny.

Fanen E-mails. Knappen Ny e-mail er udvidet for at vise de tre muligheder.

Tilpasningsmuligheder

I den modal, der vises, skal du redigere oplysningerne nedenfor. Tilpasningsmulighederne for bekræftelsesmeddelelser og hver e-mail er identiske, med nogle få undtagelser, der er nævnt nedenfor. Når du foretager ændringer, opdateres forhåndsvisningen til højre automatisk. 👍

• Navn - Meddelelsens navn, som den vises på Webex Events platformen. Dette navn vises ikke til deltagere. Hvis du laver masser af brugerdefinerede beskeder, skal du være omhyggelig med at navngive hver enkelt, så de er nemme at finde og redigere senere, hvis det er nødvendigt.

• Tildel til billet - Vælg de billetter, denne meddelelse skal knyttes til. Enhver deltager, der tilmelder sig en af ​​de valgte billetter, vil modtage denne besked.

• Fra navn (kun e-mails) - Dette er, hvad der vises i feltet 'Fra' i deltagerindbakker.

• Svar på (kun e-mails) - Når deltagere svarer på en e-mail, er dette den adresse, som deres svar går til. Indtast en e-mailadresse, dit team tjekker ofte, så deltagernes spørgsmål ikke går tabt. Hvis du lader dette felt stå tomt, sendes svar til en Webex Events (Socio)-adresse uden svar. Medmindre du har købt Professional Services , tilbyder Webex Events ikke deltagersupport, og vi vil henvise deltagerne til at kontakte din organisation for at få hjælp.

• Emne (kun e-mails) - Giv en kort og informativ emnelinje.

• Besked - Fortæl dine deltagere, hvad de har brug for at vide, og hvor de skal henvende sig for at få flere ressourcer eller spørgsmål. For bekræftelsesbeskeder og e-mails skal du skrive en venlig velkomst, instruktioner til næste trin og andre nyttige oplysninger. Inkluder billeder, links, lister og formateret tekst.

💡 Husk på, at deltagere, der køber flere billettyper i en enkelt ordre, får vist multibilletbekræftelsen.

Den nye bekræftelses-e-mail-modal.
  • Understøttede variabler - Mens du skriver din besked, skal du klikke på en variabel for at tilføje en pladsholder for deltager- og begivenhedsoplysninger såsom begivenhedsnavn og stedadresse. Du kan også bruge variabler i e-mail-emner! Forhåndsvisningen viser, hvordan din besked vil se ud for deltagerne.

• Call-to-action-knapper (CTA) - De tilgængelige CTA-knapper inkluderer links til din mobilapp i App Store og Google Play Store. Indstillingen Custom Button giver dig mulighed for at linke til ethvert websted.

💡 Husk, deltagere vil ikke automatisk modtage instruktioner om appdownload. Hvis du ønsker, at registranter skal deltage i Event App med det samme, skal du inkludere instruktioner om app-download i bekræftelsesmeddelelser og/eller e-mails. Vores artikel om at lave appadgangsinstruktioner for deltagere har skabeloner til at udfylde og sende til dine deltagere.

De understøttede variabler og mulighederne for opfordring til handling i modalen Ny bekræftelses-e-mail.
  • Vis webapp-knap - Aktiver denne mulighed for at tilføje en knap, der giver deltagere adgang til webappen til din begivenhed.

• Skjul ordreoversigt for gratis ordrer (kun bekræftelses-e-mail) - Denne mulighed lader dig fjerne sektionen 'Ordreoversigt' fra bekræftelses-e-mails, når alle billetter i en ordre er gratis. Dette gør e-mailen mere ryddelig.

• Sæt e-mail på pause (kun e-mails) - Aktiver denne til/fra-knap for at forhindre, at deltagere, der registrerer sig med de billetter, du valgte i feltet 'Tildel til billet', modtager e-mails af denne type.

De tre netop nævnte skifter.

Når du er færdig med at konfigurere meddelelsen, skal du klikke på Gem ændringer .

Tilpas PDF-billetter

Det er ikke her, du opretter en ny billetmulighed for dine tilmeldte. 😉 Denne fane lader dig vælge, hvilke felter der skal vises i PDF-versionerne af billetter, som folk køber. Når du foretager ændringer, opdateres forhåndsvisningen til højre automatisk. 👍

Den nye PDF-billetmodal med flere informationsmuligheder markeret.
  • PDF-billetnavn - Meddelelsens navn, som det vises på Webex Events platformen. Dette navn vises ikke til deltagere. Hvis du laver masser af brugerdefinerede PDF-billetter, skal du være omhyggelig med at navngive hver enkelt, så det er nemt at finde og redigere dem senere, hvis det er nødvendigt.

• Tildel til billet - Vælg de billettyper, som PDF'en skal tilknyttes. Enhver deltager, der tilmelder sig en af ​​de valgte billettyper, vil modtage denne PDF-version.

• Information i billet - Marker feltet ud for en vare for at tilføje den til billetten. Indstillingerne 'Begivenhedsplacering' og 'QR-kode' er ikke tilgængelige for virtuelle begivenheder.

• Hændelsesdato - Den dato, du indstillede, da du oprettede begivenheden.

• Begivenhedsplacering - Den placering, du indstillede, da du oprettede begivenheden.

• QR-kode - Den unikke billet QR-kode for hver deltager. Deltagere kan bruge QR-koden til at tjekke ind med Webex Events Onsite .

• Billetbeskrivelse - Den beskrivelse, du indtastede, da du oprettede billettypen .

• Begivenhedsbeskrivelse - Den beskrivelse, du indtastede, da du oprettede begivenheden.

• Checkout-bekræftelsesmeddelelse - Den bekræftelsesmeddelelse, du indtastede for de billetter, du valgte i feltet 'Tildel til billet'. Hvis du tilpassede bekræftelsesmeddelelsen for billetter, vil hver PDF vise den tilsvarende tilpassede meddelelse.

Når du er færdig med at konfigurere PDF-billetten, skal du klikke på knappen Download over forhåndsvisningen for at åbne en PDF-version af forhåndsvisningen. Klik på Gem ændringer i Webex Events , når du er tilfreds med PDF'en.

Administrer betalingsbeskeder

Når du har oprettet en brugerdefineret besked, PDF-billet eller e-mail, skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for et element for at udføre en af ​​følgende handlinger:

• Redigere

• Klon

• Slet

• Pause. Dette forhindrer deltagere, der registrerer sig ved hjælp af de billetter, du har valgt i feltet 'Tildel til billet', i at modtage e-mails af denne type.

• Klik på ikonet Indstillinger ( ) for en sat på pause for at aktivere den igen.

Indstillingsmenuen udvides til en e-mail.

Nu ved du, hvordan du tilpasser bekræftelsesmeddelelser til din begivenhed! Vidste du, at du også kan sende e-mails til registrerede deltagere, når du vil? Læs vores artikel om afsendelse af registrerings-e-mails for at få fuldstændige detaljer.