Design af badges til fortryk

Tips og retningslinjer for design og indsendelse af et brugerdefineret badgebillede

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

De badgeprintere, som Webex Events Onsite understøtter, kan kun udskrive i sort eller grå tekst og elementer. Så hvad gør du, hvis du vil tilføje dit logo til badget eller blænde deltagerne med en fuldfarve baggrund? Du opretter et brugerdefineret badgedesign og får fortrykt badgelager! Når deltagere tjekker ind med Webex Events Onsite, udskrives deltageroplysninger på dit fantastiske brugerdefinerede design. ✨

Et fortrykt badge med en anime-karakter, der kører på en gul baggrund med blomstermotiver.

Denne artikel forklarer, hvordan du designer badges til fortryk og giver nyttige tips til at designe badgebilledfilen til fortryk. Lad os gå!

💡 Husk, denne artikel forudsætter en vis erfaring med designsoftware.

Vælg en leverandør

Hvis du har besluttet, at et tilpasset badge er det rigtige for dig, skal du kontakte en badgeleverandør mindst 8 uger før dit arrangement for at starte tilpasningsprocessen.

Vores foretrukne partner til leje af hardware ved indtjekning til begivenheder på Onsite og udskrivning af brugerdefinerede badge er Choose 2 Rent. Læs vores artikel om at arbejde med Choose 2 Rent for mere information og et link til en formular til anmodning om udstyr og brugerdefineret badge.

Mens du arbejder på at designe dit badge, skal du huske følgende bedste praksis. ⬇️

Design til fortrykt badge-lager

Kend din badgetype

For at designe dit badge korrekt, skal du vide, hvilken størrelse du vil bruge. Se vores artikel om badgetyper på Onsite for at få oplysninger om hver størrelse og type. Vi anbefaler generelt dobbeltsidede, rivefaste badges, medmindre du har badgeholdere eller planlægger at købe dem.

Planlæg omhyggeligt for deltagerinformation

Før du begynder at designe badget, skal du sørge for, at du ved præcis, hvilke oplysninger du vil inkludere, og hvor du vil placere det på badget. Da printere kun udskriver i sort eller gråt, bør de dele af badget, der vil have deltagerinformation, have en lysere baggrund. Som et eksempel har badget fra vores venner hos Sakura-Con (billedet ovenfor) en stor let patch til deltagerinformation.

Brug CMYK-farver

Hvis du opretter din badgefil i RGB, kan beviser, du modtager fra din badgeleverandør, være vildledende levende. På grund af udskrivningsbegrænsninger, vises det endelige trykte produkt muligvis ikke det samme som beviset, medmindre du designer i CMYK.

Vær opmærksom på skabelonsikre zoner

De fleste leverandører vil give dig en .ai-badgeskabelon. Skabeloner indeholder ofte en "sikker zone" rundt om kanten af ​​skabelonen. Alle designelementer, der er placeret uden for denne linje, kan afskæres ved tryk.

Integrer objekter og billeder i .ai-filen

For at sikre, at dit badge udskrives i den bedst mulige opløsning, skal du sørge for at integrere billeder og objekter i designfilen. Dette sikrer også, at komponentbilleder ikke går tabt. Billeder skal være mindst 300 dpi for de bedste resultater.

Brug fede linjer for at forhindre billedudløb

Hvis der er små linjer af en lys farve omgivet af en mørk farve, er det meget sandsynligt, at den mørke farve vil bløde ind i den lyse farve, hvilket skjuler designet. Giv badge-elementerne masser af polstring.

Undersøg beviset omhyggeligt

De fleste leverandører sender dig et bevis på designet, før de udskriver dit badgelager. Undersøg beviset omhyggeligt for at sikre, at designet er helt rigtigt. 🏆

Nu har du vores bedste råd til at skabe et fantastisk badgedesign! 🚀 Læs vores Onsite mærkeudskrivningsoversigt og tidslinje for endnu flere nyttige tips, links til ressourcer og bedste praksis.