Webex Events Production Studio FAQ

Find svar på ofte stillede spørgsmål om vores indbyggede live streaming-studie

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret i går

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Forbindelse og browsere

Hvilken browser skal jeg bruge?

Vi anbefaler den nyeste version af Google Chrome for at få den bedste oplevelse. Hvis du bruger en bærbar eller stationær computer, fungerer Studio kun på Google Chrome.

Er der mulighed for opkald?

Nej. Brugere må kun lytte til streamen via Event App.

Skal jeg bruge en Ethernet-forbindelse for at præsentere eller se?

Vi anbefaler en kablet Ethernet-forbindelse til både højttalere og seere for den bedste oplevelse. Et stærkt WiFi-signal kan også fungere godt.

Hvad er den mindste internethastighed, der kræves for oplægsholdere?

Oplægsholdere har brug for en upload- og downloadhastighed på minimum 10 Mbps, og vi anbefaler 25 Mbps for at sikre de bedste resultater.

Hvad er den mindste internethastighed, der kræves for seere?

Seere skal have en upload- og downloadhastighed på mindst 10 Mbps for at se en stream. Seere kan stadig opleve varierende streamkvalitet på grund af netværksforsinkelse, WiFi-mætning, hardwarebegrænsninger og kørsel af flere programmer på én gang, for at nævne nogle få.

Streaming og moderering

Hvordan kommer producere og højttalere med i studiet?

Producere slutter sig til studiet ved at klikke på knappen 'Start studie' fra Live Stream eller Session redigering modal i Webex Events platformen. Dette link giver dem adgang til alle værktøjerne til at administrere Studio.

💡 Husk, du bør aldrig dele det link, der åbner, når du klikker på 'Start Studio'. Dette link er unikt for dig og udløber efter 24 timer.

Foredragsholdere deltager ved at bruge linket 'Inviter talere'. Alle med linket kan deltage, og der kræves ingen login af nogen art.

Knappen 'Start Studio' og linket 'Inviter højttalere' i en sessions redigeringsmodal.

Hvor mange talere eller oplægsholdere kan være på en stream på et givet tidspunkt?

Du kan have 13 personer i studiet og på skærmen ad gangen. Op til tre af disse kan være producenter (eller "værter"), der tilslutter sig ved hjælp af knappen 'Start Studio' fra Webex Events platformen. Denne total er ikke påvirket, når nogen deler deres skærm, selvom skærmdelingen ser ud som om det var en ekstra højttaler. Hvis du har mere end 13 personer, der deltager i din stream, kan du vælge at have et "venterum" i et andet mødeværktøj eller bruge et andet streamingværktøj med Webex Events RTMP Player.

Hvad sker der, når mit studie er fyldt?

Hvis der allerede er 13 personer i studiet, og en 14. person forsøger at deltage, vil alle producere i studiet få en besked om, at nogen lige har prøvet at deltage, og der ikke var plads til dem.

Højttaleren får også en besked om, at studiet er fyldt, og de kan klikke på knappen Prøv igen for at prøve at deltage igen.

Hvis du vil optage en ny oplægsholder i Studiet, skal en anden forlade, eller du kan fjerne nogen. For at fjerne en person skal du blot klikke på de tre prikker ud for deres videoeksempel og klikke på Fjern fra Studio .

Muligheden 'Fjern fra Studio' på et højttalerkort.

Kan jeg invitere en højttaler som producer, så de kan kontrollere baggrunde, bannere, chats osv.?

Følg processen i vores artikel om administration af teams for at invitere personen til teamet, der administrerer din begivenhed på Webex Events platformen. Når højttaleren slutter sig til dit team, kan de redigere funktionen Session eller Live Stream og klikke på knappen 'Start Studio', så de kan kontrollere alle backend-funktionerne i streamen.

⚠️ Forsigtig! Del ikke den URL, som browseren viser, efter du har klikket på 'Start Studio'. Flere brugere, der tilslutter sig studiet med den samme URL, kan forårsage problemer. Enhver, der skal kontrollere baggrunde, bannere, chats osv. skal klikke på knappen 'Start Studio' for at deltage som beskrevet ovenfor.

Kan jeg teste min stream og prøve studiet?

Ja! Du kan klikke på 'Go Live' flere gange i et enkelt studie for at prøve det. Hvis deltagerne allerede bruger Event App, skal du lave en skjult teststream i stedet for at bruge en officiel Agenda-session eller Live Stream-funktion.

Hvis jeg forlader studiet, efter jeg har klikket på 'Gå live', slutter streamingen?

Hvis du klikker på 'Go Live' og så forlader alle studiet, slutter streamen automatisk efter 5 minutter. Hvis dette sker, kan du stadig klikke på 'Go Live' igen. 👍

Hvor mange streams kan jeg køre på én gang?

Der er ingen grænse for, hvor mange livestreams du kan køre på én gang. Vi anbefaler at bruge sessioner , når der sker flere streams på samme tid, eller hvis du har mange livestreams. Du bør også omhyggeligt koordinere talere, moderatorer og billedtekster.

Kan jeg vælge streamingkvaliteten?

Ja. Klik på ikonet Indstillinger (⚙️) i menuen til venstre for at justere 'Udsendelseskvaliteten' for at vælge mellem 1080p og 720p. Studioets standard streamingkvalitet er 1080p. En lavere udsendelseskvalitet kan hjælpe med at sikre en ensartet og inkluderende oplevelse for både højttalere og deltagere på tværs af alle enheder, placeringer og forbindelseshastigheder.

Kan jeg streame Webex Events Production Studio til min Event App og et andet websted (YouTube, Twitch osv.) på samme tid?

Med Webex Events Production Studio, nr. Med Webex Events RTMP afspilleren , ja!

Kan jeg gennemgå spørgsmål og svar og afstemningsresultater i studiet?

Ja! Du skal blot klikke på fanen Målgruppe og derefter på fanen Spørgsmål og svar eller fanen Afstemning. Klik på et element for at vise det i livestreamen.

Kan jeg sende beskeder til deltagere fra studiet?

Præsentanter i studiet kan ikke interagere med streamchat, medmindre de ser streamen som en deltager i Event App.

Kan jeg fjerne uønskede beskeder fra livestreamchatten?

Du kan kun fjerne chatbeskeder fra en livestream ved at blokere den bruger , der har sendt beskeden. Vi anbefaler kun dette under alvorlige omstændigheder, fordi det fjerner deltageren fuldstændigt fra din Event App og annullerer deres registreringsordre, hvis de registrerede sig gennem Webex Events.

Kan jeg vise PowerPoint-præsentationer i studiet?

Du kan vise en præsentation ved at åbne den på din computer og dele din skærm. Vi anbefaler at åbne præsentationen i Chrome-browseren ved hjælp af Google Slides. Del kun præsentationsfanen, og marker lydboksen Share fane, før du klikker på 'Del', hvis din præsentation indeholder lyd.

Hvordan viser jeg min PowerPoint-præsentation i præsentationstilstand med kun én skærm?

Importer din præsentation til Google Slides, og dobbelttjek formateringen. Åbn præsentationen i en separat browserfane fra Studiet. I Google Slides skal du klikke på pilen ud for 'Presenter' og vælge Præsentatorvisning .

Når vinduet Præsentationsvisning åbnes, skal du reducere størrelsen på begge browservinduer, så du kan se både studiet og dine dias. Når det er tid til at dele din skærm, skal du kun dele browserfanen Google Slides, IKKE hele skærmen eller vinduet med præsentationsvisning. Fortsæt nu gennem præsentationen, som du plejer. Du kan se dine højttalernoter og den forløbne tid, mens du går!

💡 Husk, hvis din præsentation indeholder en video, skal du markere lydfeltet Del fane, når du vælger den fane, der skal deles. Vi fraråder at dele hele din skærm til en præsentation, da boksen 'Del lyd' muligvis ikke er tilgængelig.

Kan jeg fortælle, hvem der har set en livestream og hvor længe?

Ja, hvis du bruger Webex Events Production Studio eller Webex Events RTMP afspilleren! Vores robuste metrics og videoanalyserapporter har alle de klik- og visningsdata, du har brug for. Læs vores artikel om videreuddannelseskreditter, hvis du har brug for at gennemgå oplysninger for at tildele disse. Vi giver også et komplet overblik over videoanalyserapporten i vores artikel om Event App .

Tilpasning

Kan talere og værter tilføje deres pronominer?

Ja! Før en vært eller højttaler slutter sig til studiet, bliver de bedt om at tilføje deres navn og en valgfri tagline. Tagline-feltet er fantastisk til pronominer, besættelse og mere - op til 50 tegn.

💡 Husk, at Studios oprettet efter den 25. april 2024 har taglines aktive som standard. For ældre Studios skal en vært aktivere taglines i hvert Studios Generelle indstillinger.

Hvor lange kan de videoer, jeg uploader til fanen Medier, være?

Du kan uploade MP4-, AVI-, MPG-, MPEG- eller MOV-filer på 8 GB eller mindre.

💡 Husk, videoer SKAL have et 16:9-forhold og ikke mindre end 720p. Behandlings-/uploadtiden vil variere afhængigt af internetforbindelsen. Uploads kan tage op til 2 gange videoens varighed. For eksempel kan en 1 times video tage op til 2 timer at uploade og behandle.

Kan jeg bruge videoer, jeg har uploadet til Video Center i studiet?

Ikke endnu. 😉

Skal jeg uploade videoer og grafik til studiet for hver stream i min begivenhed?

Nix! Du skal blot åbne fanen Medier i ethvert studie og klikke på knappen Tilføj for at få adgang til alle tidligere uploadede medier fra ethvert andet studie!

Er der nogen måde at dele videoer, der er større end 8 GB?

Nej. Selvom det er muligt at vise en større video ved at afspille den på din computer og dele din skærm, er seeroplevelsen med denne metode ofte haltende.

Hvor mange videoer kan jeg uploade til Studio?

Så mange du vil. 👍

Hvad er de anbefalede dimensioner for logoer, overlejringer og baggrunde?

• Logo - 512×512 px PNG, JPEG, GIF

• Overlejring og baggrund - 1920 x 1080 px PNG, JPEG, GIF

Hvor kan jeg finde grafik til brug i min stream?

Du kan lave grafik i næsten ethvert billedredigeringsprogram. Hvis du hellere vil have en anden til at gøre dette for dig, så overvej StreamerTemplates , som tilbyder et stort udvalg af både gratis og betalte skabeloner.

Hvad er tegngrænsen for bannere?

Statiske bannere er begrænset til 200 tegn. Ticker-bannere er begrænset til 1000 tegn.

Kan jeg inkludere undertekster og oversættelser?

Ja! Ud over vores egne gratis Webex Events Closed Captions & Translations understøtter vi også flere tredjeparts billedtekst- og oversættelsesudbydere .

Optagelse og kodning

Optages streamen automatisk?

Ja! Hver optagelse har dog en 12-timers grænse. Hvis din stream vil køre i mere end 12 timer, kan du overveje at optage med en anden platform via RTMP-afspilleren.

Kan jeg forhindre streamen i at blive optaget?

Automatisk optagelse kan ikke slås fra. Hvis du arbejder med sponsorer eller talere, der er bekymrede over privatlivets fred, kan du overveje at bruge RTMP-afspilleren med en alternativ streamingtjeneste.

Hvor hurtigt kan jeg downloade optagelsen efter streamen?

Optagelser er normalt tilgængelige inden for flere minutter efter streamens afslutning, men behandlingstiden kan variere afhængigt af, hvor lang tid livestreamen var.

Hvor kan jeg finde optagelser, og hvad er optagelsesformatet?

Når du har klikket på 'Afslut stream', vises en 'Optagelser' knappen vises. Klik på knappen, og i den modal, der vises, vil optagelsen vise en 'Behandler'-status. Når optagelsen er klar, erstatter en 'Download'-knap statussen 'Behandler'.

Optagelser-knappen og Download optagelser-modal.

Du kan også downloade optagelser fra Video Center i Webex Events platformen. I begivenhedsnavigationslinjen under Event App skal du klikke på Video Center og derefter klikke på Optagelser . Find den optagelse, du vil downloade, klik på ikonet Indstillinger ( ) ved siden af ​​den, og klik derefter på Download .

Den netop beskrevne proces.

Download optagelser i MP4-format.

Hvor længe er optagelser tilgængelige?

Vi sletter ikke optagelser i øjeblikket. Optagelser forbliver tilgængelige, så længe du opretholder din Webex Events plan.

Hvordan poster jeg optagelser i min Event App?

Har Webex Events Production Studio optagelser i Video Center automatisk undertekster?

Nej. Selvom optagelser fra et Webex Events Production Studio automatisk føjes til Video Center, er undertekster ikke tilgængelige for disse optagelser. For at tilføje billedtekster til en Production Studio optagelse skal du downloade optagelsen og derefter uploade den til Video Center igen, og sørg for at aktivere lukkede billedtekster i upload-modalen. Få mere at vide i vores Video Center artikel .

Fejlfinding

Ingen kan høre mig. Hvad skal jeg gøre?

Tjek disse i rækkefølge:

1. Bruger du den rigtige mikrofon? Klik på knappen Indstillinger (⚙️), klik derefter på Lyd , og se 'Mikrofon'-indstillingen for at kontrollere.

2. Bruger du et headset eller en mikrofon med en fysisk mute-knap? Sørg for, at den ikke er slået fra.

3. Bruger et andet program din mikrofon (f.eks. et andet mødeværktøj)? Luk andre programmer, og opdater derefter siden.

4. Er din mikrofon slået fra i dine computerindstillinger?

5. Genstart din browser. Hvis det ikke virker, skal du genstarte din enhed.

6. Virker stadig ikke? Klik på chatboblen i nederste højre hjørne af studiet. Vi hjælper gerne!

Jeg er på en Mac, og jeg mistede adgang til kamera/mikrofon. Hvad skal jeg gøre?

1. På din Mac skal du klikke på Apple-logoet i øverste venstre hjørne af skærmen, klikke på Systemindstillinger og derefter klikke på Sikkerhed og privatliv .

2. Klik på Privatliv .

3. Klik på Kamera .

4. Marker afkrydsningsfeltet ud for din browser.

5. Klik på Mikrofon .

6. Marker afkrydsningsfeltet ud for din browser.

Jeg er på en iOS-enhed, og jeg mistede adgang til kamera/mikrofon. Hvad skal jeg gøre?

Sørg for, at Safari har adgang til kamera/mikrofon.

1. Åbn dine iPhone/iPad-indstillinger.

2. Find Safari på indstillingslisten, og sørg for, at kamera-/mikrofonadgang er slået til.

Jeg er på Mac Catalina, og min browser mistede adgangen til min skærm. Hvad skal jeg gøre?

1. På din Mac skal du klikke på Apple-logoet øverst til venstre, klikke på Systemindstillinger og derefter klikke på Sikkerhed og privatliv .

2. Klik på Privatliv .

3. Klik på Skærmoptagelse .

4. Marker afkrydsningsfeltet ud for din browser.