Dublerede deltagermails

Tilladelse, forebyggelse og opdatering af e-mailadresser, der bruges af flere registranter

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Uanset om du importerer deltagere, eller de deltager i din begivenhed via Webex Events Registration, skal deltagerne have en unik e-mailadresse - normalt. Denne artikel forklarer, hvorfor duplikerede e-mails er et problem, hvorfor du måske vil tillade dem, hvordan du tillader dem i Webex Events Registration, og hvordan du løser dem. Vi leverer også opsøgende skabeloner til at hjælpe dig med at kontakte deltagere med duplikerede e-mails.

Hvorfor er duplikerede e-mails et problem?

Af sikkerhedsmæssige årsager, når to eller flere personer har den samme e-mailadresse, kan disse personer ikke:

• Log ind på Event App

• Tjek ind via Webex Events Onsite

• Bliv scannet som kundeemne i Lead Retrieval

Så hvorfor skulle jeg tillade duplikerede e-mails?

Én unik e-mailadresse for hver deltager er ideel. Der kan dog være gyldige grunde til at tillade duplikerede e-mails - i første omgang. Her er to almindelige årsager til, at du kan tillade duplikerede e-mails:

• Afhængigt af hvordan du vil bruge deltagerdataene, kan duplikerede e-mails være fine, hvis du kun bruger Webex Events Registration.

• Virksomheder sender ofte grupper af medarbejdere til et arrangement. Én person kan bruge deres egen e-mailadresse til at købe flere billetter og drage fordel af tidlige priser, før han bekræfter, hvilke medarbejdere der vil deltage i begivenheden. I denne situation ville du tillade duplikerede e-mails og derefter rette dem senere, når de korrekte oplysninger er tilgængelige.

Fortsæt med at læse for at lære, hvordan du tillader duplikerede e-mails.

Tillad duplikerede e-mails i registrering

Hvis du bruger Webex Events Registration, kan du tillade eller begrænse duplikerede e-mails på siden med generelle indstillinger.

1. I din begivenhedsnavigationslinje under 'Registrering' skal du klikke på Indstillinger .

2. Klik på Generelt .

3. Rul ned til sektionen 'E-mail-indstillinger' og find indstillingen Begræns duplikerede e-mail-adresser . Denne mulighed er aktiv som standard, så hver billet skal være tilknyttet en unik e-mailadresse. For at lade flere personer registrere sig med den samme e-mailadresse skal du deaktivere til/fra-knappen.

4. Klik på Udgiv ændringer for at gemme.

Den netop beskrevne proces.

Identifikation og rettelse af duplikerede e-mails

Det er nemt at finde og rette dublerede e-mails:

1. Identificer dubletter

💡 Husk, hvis du blokerer en aktiv deltager , der har samme e-mailadresse som en anden deltager, vil deres status være 'Duplicate' i stedet for 'Blokeret'.

1. Klik på Deltagere i din begivenhedsnavigationslinje. Når der er dubletter af e-mails, vises et banner over deltagerlisten, der advarer dig om, at der er dubletter.

2. Klik på knappen Filtrer deltagere for at anvende filteret "Duplicate emails" på deltagerlisten.

Dublet-e-mail-advarselsbannerets 'Vis dubletter'-knap på deltagersiden.

💡 Husk, at listen ikke automatisk grupperer deltagere med den samme e-mailadresse. Gennemgå listen omhyggeligt for at kontrollere, hvor mange gange en e-mail blev brugt.

3. Hvis du bruger Webex Events Registration, skal du sørge for, at de rigtige personer får de rigtige billetter. Klik på hver dublet, der deler en e-mail, og klik derefter på deres registreringsfane for at kontrollere følgende oplysninger:

• Billetnavnet kan være nyttigt, når du kommunikerer med deltagere. Hvis de er forskellige for hver dublet, er det afgørende at opdatere e-mailadressen og andre oplysninger om den rigtige billet.

• Ordre-id'et viser, om deltagerne er registreret på samme ordre eller forskellige ordrer. Dette kan også hjælpe dig med at identificere, hvis oplysninger der skal opdateres.

Felterne Billetnavn og Ordre-id på fanen Registrering på en deltagerprofil.

2. Kontakt deltagere

Når du har identificeret deltagerne med duplikerede e-mails, skal du kontakte dem for at anmode om opdaterede oplysninger. Vi har leveret følgende skabelon til at hjælpe dig!

⚠️ Forsigtig! For ubetalte ordrer med faktura eller check anbefaler vi at vente, indtil disse ordrer er betalt, for at bede om opdaterede oplysninger.

Skabelon til anmodning om e-mailopdatering

Erstat den fed tekst i {parentes} med de faktiske oplysninger fra din begivenhed. Hvis navnene på hver billet er identiske, skal du nævne hver enkelt billets navn, så hver person får den rigtige billet.

Hej!

Din e-mailadresse blev brugt til at tilmelde {x} personer til {event name} . Send os venligst det korrekte navn og tilhørende e-mailadresse for hver billet, så alle kan få adgang til {event name} .

I øjeblikket er følgende navne knyttet til din e-mailadresse:

{deltagernavn, billetnavn}

{deltagernavn, billetnavn}

{deltagernavn, billetnavn}

{etc.}

Vi glæder os til at byde alle velkommen!

3. Ret dubletter

Når deltagerne svarer, skal du opdatere deres deltagerprofiler med oplysningerne.

⚠️ Forsigtig! Vær meget omhyggelig med at knytte den korrekte e-mailadresse til hver deltager.

1. Få adgang til listen over deltagere med dublerede e-mails som beskrevet i afsnittet "Identificer dubletter" i denne artikel.

2. Klik på en deltager for at åbne vedkommendes profil.

3. Klik på ikonet Indstillinger ( ) ud for overskriften 'Deltageroplysninger', og klik derefter på Rediger .

Processen beskrevet i trin 3.
  4. I den modal, der vises, skal du opdatere deltagerens navn og e-mailadresse efter behov.

5. Klik på Gem ændringer .

4. Send e-mails med registreringsbekræftelse igen (valgfrit)

Hvis du bruger Webex Events Registration, er det tid til at sende bekræftelsesmails igen, nu hvor du har opdateret deltagerens oplysninger.

1. Klik på ikonet Indstillinger ( ) ved siden af ​​overskriften 'Deltageroplysninger'.

2. Klik på Vis ordre . Dette fører dig til siden 'Ordre' i Webex Events Registration.

3. På ordresiden skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) i afsnittet 'Køberoplysninger'.

4. Klik på Send ordrebekræftelse .

Indstillingen Send ordrebekræftelse for en ordre.

Nu ved du, hvordan du tillader, lokaliserer og reparerer duplikerede deltagere-mailadresser. Dette er et godt tidspunkt at lære om lancering og promovering af din Event App !