Vidcast & Webex Events

Sådan indlejrer du Vidcast-videoer i din begivenhed

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Om Vidcast

Vidcast er et videobeskedværktøj, der gør det nemt at optage, redigere og dele korte videoer. Det hjælper distribuerede teams med at samarbejde mere effektivt og få tid tilbage i deres dag. Vidcast er gratis at bruge, og det er også en del af Webex - blot log ind med dine Webex-legitimationsoplysninger (eller tilmeld dig en gratis konto) på app.vidcast.io .

Hvordan Vidcast integreres med Webex Events

Det er nemt at integrere Vidcasts i mange områder af din Event App for at berige deltageroplevelsen med videobeskeder fra dig og dine sponsorer, oplægsholdere og talere.

Vi inkluderer Vidcast som en valgbar streamingudbyder i Sessions- og Live Stream-funktioner og som en 'Indholdsudbyder', når vi bygger højttaler- og sponsorprofiler eller opretter Custom List-emner.

Eksterne links er en anden god måde at inkorporere et Vidcast-indlejringslink på, og mange funktioner og elementer understøtter dem.

Når du inkluderer et link til en Vidcast-video på et af disse steder, får deltagere, der bruger weboplevelsen , adgang til det i din Event App , så de ikke behøver at åbne en ny browserfane.

Det næste afsnit viser dig, hvordan du indlejrer Vidcast i din Event App. Lad os gå!

Kopier Vidcast-indlejringslinket

1. Klik på Bibliotek i Vidcast .

2. Klik på fanen Mine videoer .

3. Åbn den video, du vil bruge, i din Event App.

4. Klik på knappen Del under nederste højre hjørne af videoen.

5. På fanen Del i den modal, der vises, skal du klikke på ordet Begrænset og vælge Åbn link, så alle kan få adgang til videoen.

Indstillingen Åbn link i Del-modal.
  6. Klik på fanen Integrer .

7. Vælg Responsiv størrelse , og klik derefter på knappen Kopier indlejring .

Knappen Kopier indlejringslink på fanen Integrer.

Nu er du klar til at tage linket i brug!

Indsæt linket i Webex Events

Processen for at indsætte et Vidcast-link afhænger af, hvilken funktion eller område i din Event App du tilføjer linket til.

Pro tip! 😎 Hvis du vil lade seerne kommentere og reagere på videoen, få adgang til dens AI-genererede højdepunkter eller læse dens transskription, skal du fjerne "embed/" fra URL'en, før du gemmer.

Livestream-funktion og sessioner

Når du redigerer en Live Stream-funktion eller opretter en session i Webex Events platformen, skal du blot vælge Vidcast fra rullemenuen 'Stream provider' eller 'Video Recording' og derefter indsætte indlejringslinket i Vidcast URL- feltet. Foretag eventuelle andre nødvendige ændringer, og klik derefter på Gem ændringer . Så enkelt er det!

Vidcast valgt som Stream-udbyder og et Vidcast-link tilføjet til Edit Live Stream-modal.

💡 Husk, at deltagere, der bruger din webapp, kan få adgang til videoen direkte i din Event App.

Når deltagere, der bruger webappen, klikker på Livestream-funktionen eller knappen 'Deltag i Live Stream' for en session, klikker de blot på Play-knappen for at begynde at se. Seere kan endda bruge Vidcasts indstilling for afspilningshastighed og lukkede billedtekster, alt sammen uden at forlade Event App!

En Vidcast-video indlejret i en dagsordensession på webappen.

💡 Husk, Vidcast-videoer, der ses på en mobilenhed, åbnes i enhedens standardwebbrowser.

Læs vores funktionsguide for Live Stream for at lære, hvordan du konfigurerer Live Stream-funktionen. For instruktioner om brug af sessioner, læs vores artikel om sessioner .

Funktioner for sponsor, udstiller, højttaler og brugerdefineret liste

Dette afsnit indeholder instruktioner om at tilføje en Vidcast-video til et featureelement. For fuldstændige instruktioner om opsætning af hver af disse funktioner, se følgende links for hver funktion:

Uanset hvilken af ​​disse funktioner du bruger, er processen for tilføjelse af en Vidcast-video den samme.

1. Først skal du redigere funktionens indstillinger og indstille den til 'Grid View', så feltet Indholdsudbyder er tilgængeligt, når du opretter et nyt element.

2. Opret et nyt element, eller rediger et eksisterende.

3. I redigeringsmodalen skal du vælge Vidcast fra rullemenuen 'Indholdsudbyder', og derefter indsætte indlejringslinket i feltet Tilføj video-URL .

4. Foretag eventuelle andre nødvendige ændringer, og klik derefter på Gem ændringer .

Vidcast valgt som indholdsudbyder i modalen Rediger element.

Når deltagere, der bruger webappen, klikker på et element i en af ​​disse funktioner, vises Vidcast-videoen midt på skærmen.

💡 Husk, Vidcast-videoer, der ses på en mobilenhed, åbnes i enhedens standardwebbrowser.

Eksterne links

Der er flere steder, hvor du kan indlejre en Vidcast-video i din Event App! Find den komplette liste over hvert af disse steder i vores artikel om eksterne links .

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg Vidcast? Er der nogen omkostninger?

Vidcast er gratis at bruge. Du skal blot gå til app.vidcast.io for at registrere eller logge ind.

Hvis du er Webex-kunde, skal du logge ind med muligheden 'Fortsæt med Webex'. Ellers skal du registrere dig for en gratis Vidcast-konto ved hjælp af Google, Microsoft eller ved at oprette en gratis Webex-konto.

Hvad er forskellen mellem at indsætte et Vidcast-link i feltet Stream provider kontra feltet Video Recording?

For Live Stream-funktionen er adfærden den samme. For Agenda-funktionen siger den knap, deltagere klikker på, 'Deltag i livestream' eller 'Se optagelse', afhængigt af hvilken du har valgt. Knappen 'Deltag i livestream' vises 15 minutter før sessionens planlagte starttidspunkt. Knappen 'Se optagelse' vises 15 minutter efter sessionens planlagte sluttidspunkt.

Har du brug for hjælp til at bruge Vidcast?

Besøg Vidcast Hjælpecenter , eller send dem en besked via chat eller e-mail ( help@vidcast.io ).

Nu ved du alt om at bruge Vidcast i din Event App. Interesseret i at bruge Webex Meetings i dit arrangement? Læs Webex & Webex Events for mere information!