Avancerede egenskaber
Brug Video Center til Simulive og Video on Demand

Vær vært for videoer i din Webex Events App, og afspil dem i livestreams, sponsorprofiler og mere

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Dit Webex Events Video Center giver dig mulighed for at uploade ubegrænsede forudindspillede videoer og tilføje automatiske undertekster på over 30 sprog til hver. Optagelser fra dine Webex Events Production Studio livestreams tilføjes også automatisk til videocentrets 'Optagelser'-side.

Enhver upload eller optagelse integreres nemt i sessioner, livestream-funktioner, højttaler-, sponsor- og udstillerprofiler og tilpassede listeelementer som simulive- eller Video on Demand indhold (VOD)!

Video on Demand-video, der afspilles i et Custom List-element på webappen.

Simulive og Video on Demand defineret

Simuliv er en kombination af ordene "simuleret" og "live". Kort sagt, det betyder forudindspillet video præsenteret på et bestemt tidspunkt, som om det var liveindhold. Deltagere skal deltage i streamen på det rigtige tidspunkt for at se hele videoen, og de er muligvis ikke klar over, at indholdet ikke er live, medmindre du fortæller dem det. 🤫

Video on demand er forudindspillet video, der altid starter ved begyndelsen, og seerne kan få adgang til den, når de har lyst.

💡 Husk, at hvis du bruger Video on Demand til sessionsoptagelser, skal deltagerne stadig vente til sessionens sluttidspunkt for at få adgang til videoen.

Uploader til Video Center

Fanen Video Center er tilgængelig, når du har udgivet din Event App . Før du uploader en video, er her et par overvejelser, du skal huske på:

• Alle uploadede videofiler konverteres til MP4-format. At uploade MP4-videofiler sparer tid, da det tager kortere tid at konvertere dem.

• Uploadhastighed afhænger af filens størrelse og hastigheden på din internetforbindelse.

• Konverteringstiden er generelt 1/6 af videofilens samlede længde. For ikke-MP4-video kan den være længere.

• I nogle tilfælde kan uploadtiden tage op til 1,5 gange længden af ​​videoen, når lukkede billedtekster og oversættelser er aktiveret.

• Hver video, du uploader, må ikke være mere end 1920 x 1080 opløsning og 8 GB eller mindre.

• Hvis du prøver at uploade en video, der overstiger 1920x1080 pixels, mislykkes uploaden. For større videoer anbefaler vi at reducere opløsningen med den software, du brugte til at producere videoen, hvis det er muligt. Du kan også bruge en tredjepartsløsning som HandBrake til at nedskalere videoens opløsning.

Klik på Video Center i din Event-navigationslinje under ' Event App '. Dette åbner siden Uploads. Klik på Nyt element.

Den netop beskrevne proces.

I den modal, der vises, skal du indtaste en filtitel, der tydeligt identificerer videoen og hjælper dig med nemt at finde den, når du føjer den til en session eller en livestream-funktion. Klik derefter på knappen Gennemse for at vælge den videofil, du vil uploade fra din computer.

Aktiver billedtekster og oversættelser for at få Webex Events Closed Captions & Translations til automatisk at generere billedtekster og oversættelser på over 30 sprog. Undertekster og oversættelser bliver tilgængelige, når Video Center føjes til en funktion eller et element. Deltagere kan aktivere billedtekster synkroniseret med dit videoindhold på deres valgte sprog, uanset hvor de finder Video Center !

Modal for upload fil.

💡 Husk, du skal beslutte, om du vil have billedtekster og oversættelser til Video on Demand indhold, før du klikker på 'Upload'. Du vil ikke være i stand til at aktivere billedtekster og oversættelser efter videouploadene. For simulativt indhold kan du dog slå billedtekster og oversættelser til, når du føjer videoen til en livestream-funktion eller -session. Vi vil dække dette mere detaljeret senere i denne artikel .

Når du har valgt videoen, skal du klikke på Upload , og modalen lukkes. Når en video uploades, skal du fortsætte med at stille flere filer i kø til upload, hvis det er nødvendigt. Kolonnen Status viser, om videoen er i kø, fuldført, uploader eller konverterer.

Flere videoer i forskellige statuer på siden Video Center Uploads.

Videoer med lukkede billedtekster viser et 'CC'-ikon ud for filtitlen.

Klik på ikonet Indstillinger ( ). ved siden af ​​en video for at redigere, se forhåndsvisning, annullere eller slette den, afhængigt af dens status.

💡 Husk, hvis en videoupload nogensinde mislykkes, skal du blot prøve uploaden igen. Hvis videoen stadig ikke kan uploades, skal du bede Webex Events support om hjælp.

Webex Events Production Studio optagelser

Når du har klikket på 'Afslut udsendelse' i Webex Events Production Studio, begynder optagelsen af ​​den fantastiske livestream at blive behandlet. Klik på videocentrets fane "Optagelser" for at få adgang til optagelser.

Videocentrets optagelser-fane.

Optagelser er listet kronologisk, og deres titler er baseret på Session- eller Live Stream-funktionens navn, efterfulgt af år, måned og dag, de blev oprettet. Se kolonnen 'Dato oprettet' for nemt at identificere forskellige optagelser fra den samme session eller livestream-funktion.

Klik på ikonet Indstillinger ( ). ved siden af ​​en optagelse for at redigere (omdøbe), få ​​vist, downloade, annullere eller slette den, afhængigt af dens status.

Optagelser tager normalt omkring en fjerdedel af din livestreams varighed at behandle. Så hvis din livestream var på 40 minutter, skulle optagelsen være tilgængelig omkring 10 minutter efter du afslutter streamen.

Når en optagelse er klar, vises en meddelelse med et downloadlink. Når en optagelses status viser 'Fuldført', er du klar til at bruge optagelsen på et hvilket som helst af de steder, der diskuteres i de følgende afsnit i denne artikel!

💡 Husk, Webex Events Production Studio optagelser har ikke automatisk lukkede billedtekster og oversættelser aktive. For at bruge billedtekster og oversættelser skal du downloade optagelsen og derefter uploade den til Video Center igen.

Brug Video Center indhold til Simulive og Video on Demand

Lad os kort udforske hvert sted i Webex Events , der understøtter Video Center .

💡 Husk, nogle VPN-værktøjer blokerer for simulativt indhold i at spille. Ciscos AnyConnect VPN gør det ikke. Hvis din virksomhed eller dine deltagere muligvis bruger en VPN, skal du kontrollere, at Amazon IVS er tilgængelig med VPN aktiveret.

Sessioner og Live Stream-funktioner

Når du opretter en session eller livestream-funktion , skal du vælge ' Webex Events Simulive' som stream-udbyder eller ' Webex Events Video on Demand' som optagelsesudbyder.

Når du har valgt Webex Events Simulive fra feltet 'Stream provider', skal du vælge den videofil, der skal afspilles, og derefter indstille et streamingtidspunkt, hvor videoen skal begynde at spille. Hvis den video, du vælger, blev uploadet til Video Center med lukkede billedtekster aktiveret, er "Aktiver lukkede billedtekster" automatisk aktiv med "Webex Events Closed Captions & Translations" som udbyder.

Webex Events Simulive valgt i Live Stream-sektionen af ​​Edit Agenda-modal.

💡 Husk, at hvis du ikke aktiverede lukkede billedtekster, da du uploadede Simulive-video, er det ikke noget problem! Når du konfigurerer en session eller livestream-funktion, skal du aktivere "Aktiver lukkede billedtekster" og vælge Webex Events Closed Captions & Translations .

For at tilføje en optagelse til en session eller livestream-funktion skal du vælge Webex Events Video on Demand som optagelsesudbyder og derefter vælge en video fra rullemenuen 'Videofil'. Videofiler er sorteret i sektionerne 'Uploads' og 'Optagelser' i rullemenuen. Alle videoer, der er uploadet til Video Center med lukkede billedtekster slået til, viser et CC-ikon.

Rullemenuen Videofil. CC-ikonerne ved siden af ​​videoer uploadet med billedtekster og oversættelser er angivet.

💡 Husk, Webex Events Simulive fungerer med chat, Q&A og tilpassede faner! Se vores artikel om Sessioner og Live Stream-funktionsguide for flere detaljer.

Husk at klikke på Gem ændringer, når du er færdig!

Hvis du bruger Webex Events Simulive med en session, vil du bemærke en Simulive Status ved siden af ​​den i sessionslisten. Statusser inkluderer Planlagt, Startet, Afsluttet og Mislykket.

Indholdsudbyderområdet i sponsorprofiloprettelsesmodalen.

💡 Husk, hvis en session, der bruger Simulive, nogensinde viser statussen Mislykket, skal du kontakte Webex Events support for at få hjælp.

Taler-, sponsor- og udstillerprofiler og Custom List-emner

Hver af disse funktioner er meget ens, og processen for at bruge Simulive eller Video on Demand med dem er identisk.

Når du tilføjer eller redigerer et element, kan du vælge en indholdsudbyder, der integrerer indhold eller links til en ekstern kilde. Vælg Webex Events Video on Demand for at vælge en fil, du har uploadet til Video Center , eller en optagelse fra Webex Events Production Studio.

💡 Husk, feltet 'Indholdsudbyder' er kun tilgængeligt, hvis funktionen er indstillet til 'Grid View'. Rediger funktionens indstillinger for at indstille den til 'Grid View'.

Indholdsudbyderområdet i sponsorprofiloprettelsesmodalen.

Når du har foretaget andre ændringer af elementet, skal du klikke på Gem ændringer . Så enkelt er det! For en komplet oversigt over brugen af ​​nogen af ​​disse funktioner, se følgende links:

Simulive og Video on Demand i praksis

Video on Demand er enkel. Deltagerne kan få adgang til det, når de vil, og klik blot på 'Afspil' for at se det. For Simulive, lad os udforske, hvordan oplevelsen er.

Sessioner og Live Stream-funktioner

Ligesom med Webex Events Production Studio, vises knappen 'Deltag livestream' i Agenda-sessionen 15 minutter før Simulive-videoens planlagte streamingtid. For et komplet overblik over deltagerens oplevelse med Session live streaming, se vores artikel om Agenda-funktionen .

Med Live Stream-funktionen begynder Simulive-videoen simpelthen at spille på det valgte streamingtidspunkt. For mere information om deltagerens oplevelse med Live Stream-funktionen, se vores Live Stream-funktionsguide .

Simuliv video afspilles i en Agenda-session.

Deltagere, der deltager, efter at en Simulive-video er startet, kan ikke afspille videoen fra begyndelsen. Hvis f.eks. streamingtiden er kl. 13.00, og en deltager deltager i livestreamen kl. 13.05, vil vedkommende have misset de første fem minutter.

Taler-, sponsor- og udstillerprofiler og Custom List-emner

Når en deltager klikker på et element i webversionen af ​​Event App, vises Video On Demand-indholdet indlejret på midten af ​​skærmen med en sidebjælke, der viser alt det andet indhold, du har føjet til profilen. Deltagerne klikker blot på videoen for at afspille den. På mobilappen trykker deltagere på knappen 'Video' for at åbne og afspille Video on Demand indhold i deres enheds standardwebbrowser.

En sponsorprofil på webappen med video-on-demand-videoafspilning.3

Metrics

Indsigt i, hvor mange mennesker der har set din stream og måske endda hvem der har set og hvor længe kan være værdifuldt. Med Webex Events Simulive får du de samme datagodter, som du ville få med Webex Events Production Studio og Webex Events RTMP afspilleren.

Fra din begivenhedsapps Metrics-side skal du klikke på knappen Eksporter rapport og vælge videoanalyseindstillingen for at downloade rapporten. For flere oplysninger om de data, der er inkluderet i Video Analytics-eksporten, kan du læse vores artikel om Event App .

Rullemenuen Eksportrapport. Indstillingen Videoanalyse er angivet.

Nu ved du alt om Video Center, Webex Events Simulive og Video on Demand! Hvorfor ikke lære at bruge forudindspillet video i dine livestreams ?