Webex & Webex Events

Sådan tilføjer du et Webex-webinar til en Webex Event ved hjælp af RTMP

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Om Webex

Webex Events er en del af Webex , og vi er glade for at fortsætte med at integrere mere og tættere med Webex' fleksible, inkluderende og sikre platform. 🎉

Webex er en førende innovatør inden for moderne virksomhedsvideokommunikation, som bruges af 95 % af Fortune 500-virksomheder. Webex leverer video- og lydmøder og webinarer, der inkluderer chat, polling via Slido og et væld af apps til at berige dine interaktioner på tværs af mobile enheder, desktops, telefoner og rumsystemer.

Få adgang til Webex Events fra Control Hub

Hvis du allerede er Webex-kunde, kan din Cisco-partner sørge for Webex Events for dig gennem Control Hub. Læs vores artikel Aktiver Webex Events for din Webex-organisation for at få flere oplysninger.

Hvordan Webex integreres med Webex Events

To funktioner

Webex Events giver to steder at være vært for et Webex Meeting eller Webinar – Live Stream-funktionen og i hver session . Hvis du ikke er sikker på, hvilken der er den rigtige til dit arrangement, kan du læse vores livestream-funktion og artikel om sammenligning af dagsordensessioner for at hjælpe dig med at beslutte.

To metoder

Uanset om du vælger en livestream-funktion eller session til møde- eller webinaradgang, er der to muligheder for at integrere Webex med din Webex Events App:

• Indsæt et Webex-link - Indsæt et link starter øjeblikkeligt Webex-mødet eller webinaret eksternt, når deltagere klikker på Live Stream-funktionen eller knappen 'Deltag i Live Stream' i en Agenda-session. Hvor deltagerne henvises, afhænger af, om de er på en computer eller en mobilenhed, og om de har Webex installeret på deres enhed. Se instruktionerne nedenfor for detaljer om indsættelse af et Webex-link .

• Stream Webex med RTMP - Når du konfigurerer dit Webex Meeting eller Webinar med Webex Events RTMP Player , kan deltagere deltage i mødet direkte inde i din Event App uden at blive omdirigeret! Deltagerne klikker blot på Live Stream-funktionen eller knappen 'Deltag i Live Stream' i en Agenda-session for at starte streamen med det samme. Se instruktionerne nedenfor for detaljer om streaming af Webex med RTMP .

Indsæt et Webex-link

Tilføj Live Stream-funktionen eller en session til din Event App , og vælg Webex i rullemenuen Stream-udbyder. Indtast mødet eller webinarets URL og gem.

💡 Husk, Webex-links åbner i øjeblikket kun uden for din Webex Events App, så feltet 'Åbn i ekstern browser' kan ikke fjernes fra markeringen.

Det er det! Hvis du bruger funktionen Livestream, kan deltagere til enhver tid klikke på funktionen. Hvis du bruger en Agenda-session, vises knappen 'Deltag i livestream' 15 minutter før sessionens planlagte starttidspunkt.

Stream Webex med RTMP

💡 Husk, Webex tillader kun livestreaming via RTMP for betalte planer.

RTMP opsætning

1. Følg instruktionerne i Webexs artikel Aktiver livestreaming i Webex Meetings og Webex Events for at aktivere livestreaming for dit Webex-websted og dine brugere.

2. Følg instruktionerne i Aktiver RTMP, og kopier streamnøglen og RTMP-URL'en for at finde RTMP-URL'en og streamnøglen til din livestreamfunktion eller -session.

3. Når du har RTMP-URL'en og streamnøglen til den livestream eller session, som du vil streame Webex til, skal du følge instruktionerne i Webex's Livestream dine Webex-møder, webinarer eller begivenhedsartikler for at indtaste dem i dit møde eller webinar og starte din livestream.

4. Det vigtigste trin er test! 🧪 Det er en enkel måde at undgå overraskelser, tekniske problemer og akavede stilheder på dagen for din stream.

Det er det! Hvis du bruger funktionen Livestream, kan deltagere til enhver tid klikke på funktionen. Hvis du bruger en Agenda-session, vises knappen 'Deltag i livestream' 15 minutter før sessionens planlagte starttidspunkt.

Bedste praksis for RTMP-streaming

Når du streamer et Webex Webinar til en Webex Events App, skal du følge disse bedste fremgangsmåder for at give dine webinardeltagere den bedst mulige oplevelse.

• Vælg altid scenestreaming-layoutet, så du kan flytte personer og indhold til eller fra scenen efter behov. Dette sikrer, at højttalere og delt indhold fremstår for deltagerne i størst muligt rum og uden distraktioner.

• Når du deler din skærm:

• Del et program eller et vindue, ikke hele skærmen. Dette skjuler dine skrivebordsmeddelelser for deltagere og holder fokus på indholdet. 🔎

• Når du deler lyd, skal du slå din mikrofon fra for at forhindre ekko.

• Del aldrig fra en Webex-enhed (Webex Board, Desk Pro osv.).

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge Webex's Slido-afstemninger, Q&A, chat og breakout-rum i Webex Events , når jeg streamer et møde med RTMP?

Deltagere kan ikke interagere med Webex-funktioner som polling, chat, breakout-rum og Q&A, når de streamer et møde med RTMP. Du kan dog stadig bruge funktionerne Q&A , Chat og Polling eller integrere Slido i din Webex Events App ved hjælp af en brugerdefineret fane.

Når du opretter en sessions- eller livestreamfunktion, skal du slå indstillingen Brugerdefineret fane til og derefter indsætte et Slido-link for at integrere Slido i Event App. Deltagere, der bruger webversionen, kan derefter interagere med Slido uden at forlade livestreamen!

Min Webex RTMP-stream viser Webex-logoet/vandmærket. Hvordan fjerner jeg det?

Udbydere som Webex og Zoom inkluderer automatisk deres logo som et vandmærke i strømmen. Da dette er en udbyderspecifik indstilling, skal du kontakte din streaming- eller mødeudbyder for at diskutere fjernelse. For Webex-møder eller webinarer skal du kontakte din Webex Customer Success Manager (CSM). Læs Webex-artiklen om konfiguration af branding for dit Cisco Webex-websted i Control Hub for at få flere oplysninger.