Zebra ZD620 og ZD621 printeropsætning

Indlæs og konfigurer en printer til badgeudskrivning med Webex Events Onsite

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Denne artikel guider dig gennem indlæsning af badges i og kalibrering af din Zebra-printer. Hvis du har problemer under opsætning og konfiguration, se fejlfindingsafsnittet i denne artikel. For yderligere hjælp henvises til afsnittet "Få hjælp" i slutningen af ​​denne artikel.

Pro tip! 😎 Konfigurer og test mindst én dag før check-in begynder, og test derefter hver morgen af ​​begivenheden for at sikre, at alt stadig fungerer korrekt.

Det grundlæggende

Vi understøtter to specifikke Zebra ZD620-undermodeller og alle ZD621-modeller med en LCD-touchskærm.

• ZD620 (ZD62142-T21F00EZ) - Direkte termisk og termisk overførsel

• ZD620 (ZD62142-D41F00EZ) - Kun direkte termisk

• ZD621 (alle LCD-touchskærmsmodeller)

⚠️ Forsigtig! Hvis du prøver at bruge en anden printermodel, kan vi ikke garantere dens kompatibilitet med Webex Events Onsite.

Se følgende videovejledninger, eller fortsæt med at læse for at få skriftlige instruktioner. 📖

Indlæser badges (alle understøttede Zebra-modeller)

Der er to typer badges: fanfold-emblemer , der ligner en stak langt, smalt papir, og badge-ruller . Hvordan du indlæser badges afhænger af, hvilken type badge du bruger. De fleste badgetyper har en sort bjælke og "FEED DIRECTION"-pile trykt på bagsiden. Den sorte bjælke skal altid vende nedad, og pilene skal pege mod forsiden af ​​printeren.

💡 Husk, du bør have ekstra badges i nærheden af ​​hver printstation for at gøre genopfyldning hurtigere. Kalibrer altid printeren efter indlæsning af badges!

Fanfold badges

Denne badge-stock ligner en stak papir, og den kræver normalt ikke bånd. Sæt stakken af ​​badges direkte bag printeren, så de føres lige ind i ryggen uden at bøje.

1. Træk de to gule tapper på hver side af printeren mod fronten, og løft toppen af ​​printeren for at åbne den.

2. Før det første mærke ind i åbningen bag på printeren, og træk det fremad.

3. Brug den gule knap mellem de gule mediestyr til at justere bredden af ​​styrene. De skal være brede nok til at holde badges centreret i printeren. Sørg for, at mærkerne glider let mellem styrene uden at bøje.

1. Hvis du bruger badges med et hul i bagsiden, skal du sørge for, at den gule sensor nær forsiden af ​​printeren er placeret, så hullerne passerer over den. Ellers skal du placere den gule sensor i midten af ​​printeren.

💡 Husk, at hvis dine badges har udstansningssektioner til lanyards, skal du placere sensoren mellem udstansninger, så sensoren ikke registrerer en udstansning som et mærke eller et mellemrum.

De trin, der lige er beskrevet.
  4. Bring det første mærke over den sorte rulle foran på printeren. Før det gennem åbningen, så et halvt mærke hænger ud foran printeren. Sørg for, at den sorte bjælke på bagsiden af ​​badges vender nedad, og at pilen på bagsiden peger mod printerens forside.

💡 Husk, ikke alle printere har den forreste slot, der lige er nævnt.

Trinnet lige beskrevet.
  5. Luk toppen af ​​printeren tæt. Hvis skærmen viser " HEAD OPEN" , er printeren ikke helt lukket.

6. Hvis badge-lager var inkluderet i din forsendelse af Vælg 2 Rent lejesæt, er printerne blevet prækalibreret, og du kan springe til testsektionen .
    Hvis badges ankom separat fra dit lejesæt, skal du kalibrere printeren ved hjælp af følgende instruktioner .

Badge ruller

Badge-ruller er ophængt mellem to stifter inde i printeren, og nogle typer badges kan kræve en båndrulle.

1. Træk de to gule tapper på hver side af printeren mod fronten, og løft toppen af ​​printeren for at åbne den.

2. Træk et af de gule styr mod siden af ​​printeren for at gøre plads til badgerullen. Placer rullen i printeren, så den hænger mellem styrene. Den forreste kant af rullen skal falde til forsiden af ​​printeren, som vist i følgende illustration.

De trin, der lige er beskrevet.
  3. Bring det første mærke over den sorte rulle foran på printeren. Før det gennem åbningen, så et halvt mærke hænger ud foran printeren.

1. Hvis du bruger badges med et hul i bagsiden, skal du sørge for, at den gule sensor nær forsiden af ​​printeren er placeret, så hullerne passerer over den. Ellers skal du placere den gule sensor i midten af ​​printeren.

💡 Husk, at hvis dine badges har udstansningssektioner til lanyards, skal du placere sensoren mellem udstansninger, så sensoren ikke registrerer en udstansning som et mærke eller et mellemrum.
      ,

💡 Husk, ikke alle printere har den forreste slot, der lige er nævnt.

4. Hvis mærkerne fulgte med et bånd, skal du følge instruktionerne på mærkaten inde i printeren for at isætte båndet og paprøret.

5. Luk toppen af ​​printeren tæt. Hvis skærmen viser " HEAD OPEN" , er printeren ikke helt lukket.

6. Kalibrer nu printeren ved hjælp af følgende instruktioner.

Kalibrering af ZD620 model printere

Når du kalibrerer printeren, skal du bruge pileknapperne og de to knapper under displayet til at navigere i printerens menuer. Den venstre knap kaldes HOME-knappen. Den højre knap starter handlinger eller vælger elementer.

Før du begynder kalibreringen, skal du trykke på HJEM (nederste venstre knap), og derefter trykke på afkrydsningsknappen (✔) for at åbne INDSTILLINGER. Tryk på højre (▶) knap, indtil du ser PRINT MODE. Tryk på op-knappen (▲) for at vælge RIV FRA, og tryk derefter på knappen HJEM to gange. Dette forhindrer spildte badges under kalibrering. Når du er færdig med at kalibrere, skal du gå tilbage til PRINT MODE-indstillingen og indstille den til CUTTER.

💡 Husk, når du bruger en printer indstillet til CUTTER, skal du starte med en TEAR OFF-indstilling på 0.

ZD620 hurtig kalibrering

Nogle Zebra-printere har en hurtig kalibreringsfunktion, der er meget nemmere end at udføre en fuld manuel kalibrering. Efter indlæsning af badges skal du blot trykke og holde pause- ( II ) og X -knapperne nede på samme tid i et par sekunder, indtil badges begynder at blive ført ud. Hvis skærmen viser en fejl, eller badges ikke udskrives på den rigtige placering, skal du følge de manuelle kalibreringstrin nedenfor.

ZD620 manuel kalibrering

1. Tryk på HJEM og derefter på højre (▶) pil for at vælge VÆRKTØJ. Tryk på knappen (✔).

2. Tryk på højre (▶) pil 4 gange, indtil du ser MEDIA/RIBBON CAL. Tryk på START (nederste højre knap).

3. Skærmen viser LOAD BACKING. Tryk på pauseknappen ( II ).

4. Skærmen viser CALIBRATING PLEASE WAIT i et par sekunder, hvorefter RELOAD ALL CONTINUE vises. Tryk på pause ( II ) igen.

5. CALIBRATING PLEASE WAIT vises endnu en gang, og badges begynder at føres gennem printeren. Når badges stopper med at strømme igennem, bør pauselyset over skærmen være tændt, og der skulle ikke vises nogen fejl.

6. Åbn printeren igen, og træk de badges, der blev ført igennem, tilbage på rullen, så de ikke går til spilde. Når du har lukket printeren igen, vil pauselyset være tændt. Tryk på pause ( II ), og pauselyset bør slukke.

Skift nu PRINT MODE-valget tilbage til CUTTER som beskrevet ovenfor.

Du er klar til at printe! Nu er det et godt tidspunkt at konfigurere dine kiosk-iPads .

Kalibrering af ZD621-modelprintere (LCD touchscreen)

ZD621 automatisk kalibrering

Tryk på Wizards > Print , tryk derefter på Start Print , og følg instruktionerne på skærmen, mens du husker følgende:

• Hvis badges har en sort bjælke på bagsiden, skal du vælge Markér som medietype. Ellers skal du vælge Gap/Notch .

• Vælg Tear Off på trinnet Mediehåndtering for at forhindre spildte badges under kalibrering.

Hvis den automatiske kalibrering mislykkes, skal du følge instruktionerne nedenfor for at udføre en manuel kalibrering. Ellers skal du åbne printeren igen og trække de badges, der blev ført igennem, tilbage, så de ikke går til spilde. Luk printeren igen, og pauseindikatoren vil lyse. Tryk på pauseknappen, og et enkelt emblem udsendes.

Tryk nu på Menu > Udskriv (🖨️) > Billedjustering > Mediehåndtering , og vælg Cutter .

💡 Husk, alle Vælg 2 Rent lejesæt- printere har en skærer. Hvis du har printere, der ikke har en skærer, skal du blot lade indstillingen Mediehåndtering stå på 'Triv af'.

Du er klar til at printe! Nu er det et godt tidspunkt at konfigurere dine kiosk-iPads .

ZD621 manuel kalibrering

Inden du begynder manuel kalibrering, skal du trykke på Menu > Udskriv (🖨️) > Billedjustering > Mediehåndtering og vælge Riv af . Dette forhindrer spildte badges under kalibrering. Når kalibreringen er færdig, og du er klar til at udskrive badges, skal du gå tilbage og vælge Cutter i stedet for.

💡 Husk, alle Vælg 2 Rent lejesæt- printere har en skærer. Hvis du har printere, der ikke har en skærer, skal du blot lade indstillingen Mediehåndtering stå på 'Triv af'.

Tryk på Menu > Udskriv (🖨️) > Sensorer > Manuel kalibrering , og tryk derefter på Start kalibrering . Følg trinene på skærmen for at fortsætte, og husk dette:

• Hvis du bruger fanfold-badges, der sidder i en stak bag printeren, skal du vente til kalibreringstrin 6 med at indlæse badges.

Når du trykker på 'Kalibrer' på trin 9, begynder badges at føres gennem printeren. Når badges stopper med at strømme igennem, bør pauselyset over skærmen være tændt, og der skulle ikke vises nogen fejl. Tryk på pauseknappen ( II ), og pauselyset bør slukke.

Åbn printeren igen, og træk de badges tilbage, der blev ført igennem, så de ikke går til spilde. Luk printeren igen, og pauseindikatoren vil lyse. Tryk på pauseknappen, og et enkelt emblem udsendes.

Skift nu 'Mediehåndtering'-indstillingen tilbage til 'Cutter' som beskrevet tidligere .

Du er klar til at printe! Nu er det et godt tidspunkt at konfigurere dine kiosk-iPads .

Afprøvning

Test altid flere badge-udskrifter for at sikre, at printeren er korrekt indlæst og kalibreret. Brug Onsite App på en af ​​kioskens iPads til at udskrive et badge og brug fejlfindingstrinene nedenfor til at løse eventuelle fejl eller problemer.

Konfigurer og test mindst én dag før check-in begynder, og test derefter hver morgen af ​​begivenheden for at sikre, at alt stadig fungerer korrekt.

Fejlfinding

⚠️ Forsigtig! Følg fejlfindingstrinene i rækkefølge, test før du fortsætter til næste trin. Hvis dit problem ikke er angivet her, kan du læse vores generelle hændelsescheck-in og badgeudskrivningsfejlfinding ofte stillede spørgsmål . Hvis du har brug for yderligere hjælp, læs afsnittet "Få hjælp" i slutningen af ​​denne artikel.

Kalibrering mislykkedes

1. Prøv at kalibrere igen ! Printeren kan simpelthen have brug for endnu et kig på badges. 👀

2. Hvis du bruger badges med et hul i bagsiden, skal du sørge for, at den gule sensor nær forsiden af ​​printeren er placeret, så hullerne passerer over den. Ellers skal du placere den gule sensor i midten af ​​printeren.

💡 Husk, at hvis dine badges har udstansningssektioner til lanyards, skal du placere sensoren mellem udstansninger, så sensoren ikke registrerer en udstansning som et mærke eller et mellemrum.

3. Sørg for, at den rigtige medietype er valgt.

1. ( ZD620 ) Tryk på HJEM , og tryk derefter på knappen (✔) for at åbne INDSTILLINGER. Tryk på den højre knap (▶), indtil du ser MEDIETYPE. Brug piletasterne op (▲) og ned (▼) til at ændre typen.
      Hvis dine badges har en sort bjælke på bagsiden, skal du vælge MÆRK . Ellers skal du vælge GAP/NOTCH .

2. ( ZD621 touchscreen ) Tryk på Menu > Udskriv (🖨️) > Udskriftskvalitet > Medietype . Hvis dine badges har en sort bjælke på bagsiden, skal du vælge Markér . Ellers skal du vælge Gap/Notch .

4. Sørg for, at den rigtige sensortype er valgt.

1. ( ZD620 ) Tryk på HJEM , tryk derefter på højre (▶) knap og derefter på ned-knappen (▼) for at fremhæve menuen SENSORER.
      Hvis du bruger badges med et hul i bagsiden, skal du vælge TRANSMISSIV . Hvis du bruger en anden type, skal du vælge REFLECTIVE .

2. ( ZD621 touchscreen ) Tryk på Menu > Udskriv (🖨️) > Sensorer > Sensortype . Hvis du bruger badges med et hul i bagsiden, skal du vælge Transmissive . Hvis du bruger en anden type, skal du vælge Reflekterende .

"MEDIA UD"

Foretag en kalibrering , og sørg for, at de gule mediestyr passer tæt, ikke stramt, mod begge sider af mærkerne.

"Kutterfejl"

Denne meddelelse betyder, at fræseren sandsynligvis sidder fast. Følg nedenstående trin for at rette op på en skærestop.

1. Åbn printeren ved at trække udløserhåndtagene fremad.

2. Fjern emblemet fra printeren, og kontroller åbningen foran for snavs, der kan blokere skæreområdet.

3. Sæt emblemet i igen, og sørg for, at det er indsat korrekt med den sorte bjælke på bagsiden af ​​emblemerne nedad, og FEED DIRECTION-pilene pegende mod printerens forside.

4. Når du indsætter mærket, skal du dobbelttjekke for snavs i åbningen foran på printeren, der kan blokere skæreområdet, og luk derefter printeren.

5. Hvis skærmen viser "HEAD OPEN", skal du blot åbne printeren igen og derefter lukke den fast. Fejlen burde forsvinde.

6. Tryk på pauseknappen ( II ). Kutteren aktiveres, og et emblem føres frem. Hvis kniven stadig sidder fast, skal du gentage disse trin, indtil du ser "PRINTER KLAR".

Badges skæres det forkerte sted

1. Lav en kalibrering .

2. Prøv at justere indstillingen TEAR OFF (ZD620) eller Tear Line Offset (ZD621). Dette involverer ofte nogle forsøg og fejl.

1. ( ZD620 ) Tryk på hjem, og tryk derefter på den højre (▶) knap for at vælge INDSTILLINGER. Tryk på knappen vælg (✔), og tryk derefter på den højre knap (▶), indtil du ser RIV FRA. Denne indstilling er som standard 0. Juster indstillingen enten op eller ned i trin på +/-10 efter behov, og test indtil badges skæres på det rigtige sted. Tryk på knappen HJEM to gange for at gemme dine indstillinger.

2. ( ZD621 touchscreen ) Tryk på Menu > Udskriv (🖨️) > Billedjustering > Rivlinjeforskydning . Denne indstilling er som standard 0. Juster indstillingen enten op eller ned i trin på +/-10 efter behov, og test indtil badges skæres på det rigtige sted.

Printeren vil ikke oprette forbindelse til Onsite App/Printeren mistede forbindelsen til Onsite appen

For alle problemer relateret til betjening af Onsite App og tilslutning af en printer til appen, se vores Ofte stillede spørgsmål om hændelsescheck-in og badgeudskrivningsfejlfinding .

Printeren fremfører tomme badges før udskrivning af et badge

Dette skyldes sandsynligvis, at medietypevalget er forkert, eller at badges vender den forkerte retning. Du kan også løse dette problem ved at ændre udskriftstilstanden.

1. Sådan kontrolleres medietypen:

1. ( ZD620 ) Tryk på HJEM , og tryk derefter på knappen (✔) for at åbne INDSTILLINGER. Tryk på den højre knap (▶), indtil du ser MEDIETYPE. Brug piletasterne op (▲) og ned (▼) til at ændre typen.
      Badges med en sort bjælke på bagsiden skal bruge MARK . Badges med et hul eller et mellemrum mellem badges skal bruge GAP/NOTCH .

2. (ZD621 touchscreen) Tryk på Menu > Udskriv (🖨️) > Udskriftskvalitet > Medietype . Hvis dine badges har en sort bjælke på bagsiden, skal du vælge Markér . Ellers skal du vælge Gap/Notch .

2. For begge modeller, hvis du bruger badges med et hul i bagsiden, skal du sørge for, at den gule sensor nær forsiden af ​​printeren er placeret, så hullerne passerer over den. Ellers skal du placere den gule sensor i midten af ​​printeren.

💡 Husk, at hvis dine badges har udstansningssektioner til lanyards, skal du placere sensoren mellem udstansninger, så sensoren ikke registrerer en udstansning som et mærke eller et mellemrum.

3. Hvis medietypen allerede er indstillet korrekt, skal du dobbelttjekke, at du har ilagt badges i den rigtige retning. "FEED DIRECTION"-indikatoren på bagsiden af ​​badges skal vende nedad mod bordet, og pilene skal pege mod printerens forside.

To badges. Den ene er i den rigtige retning, og den anden er på hovedet.
  4. Hvis valget af medietype er korrekt, sensoren er justeret korrekt, og badges er orienteret korrekt, kan du prøve at ændre printerens udskriftstilstand til 'Peel Off'. Dette kan løse problemet med tomme badge, selvom du ikke bruger selvklæbende badges. Bemærk venligst, at printeren ikke længere vil skære badges, og du skal adskille badges langs perforeringerne.

1. (ZD620) Tryk på HJEM, og tryk derefter på afkrydsningsknappen (✔) for at åbne INDSTILLINGER. Tryk på højre (▶) knap, indtil du ser PRINT MODE. Tryk på op-knappen (▲) for at vælge PEL OFF.

2. (ZD621 touchscreen) Tryk på Menu > Udskriv (🖨️) > Billedjustering > Mediehåndtering , og vælg Peel Off .

Udskriften er for lys

Det betyder, at Mørke-indstillingen skal justeres.

• ( ZD620 ) Tryk på HJEM , og tryk derefter på knappen (✔) for at åbne INDSTILLINGER. Den første indstilling er DARKNESS. Tryk på op-knappen (▲) for at øge mørket. Vi anbefaler en mørkeindstilling på 10. Mørket bør aldrig være over 20.

• ( ZD621 touchscreen ) Tryk på Menu > Udskriv (🖨️) > Udskriftskvalitet > Mørkhed , og brug plus- og minusknapperne til at foretage justeringer. Vi anbefaler en mørkeindstilling på 10. Mørket bør aldrig være over 20.

Printet er skævt

Hvis trykket er skævt på emblemet, skal du sørge for, at dit emblem er korrekt justeret. Hvis du bruger rullemateriel, skal du sørge for, at de gule guider ikke er for stramme mod emblemet. Hvis du bruger fanfold-papir, skal du omhyggeligt justere stakken af ​​badges med printeren, så de kommer så lige ind i printeren som muligt.

Udskriften er for tæt på den ene kant

Hvis trykket er for tæt på den ene kant af emblemet, kan du justere placeringen af ​​trykket for at centrere det. Dette involverer ofte nogle forsøg og fejl.

💡 Husk på, at disse justeringer er meget fine, så det kan ikke virke som om, der er ændret noget, hvis du laver små justeringer.

• ( ZD620 ) Tryk på HJEM , og tryk derefter på knappen (✔) for at åbne INDSTILLINGER. Tryk på højre (▶) knap, indtil du ser enten LABEL TOP eller LEFT POSITION. Juster den nødvendige op eller ned i trin på 10.

• ETIKETTOP - Forøgelse af antallet skubber udskriften ned

• VENSTRE POSITION - Forøgelse af tallet skubber udskriften til venstre

• ( ZD621 touchscreen ) Tryk på Menu > Udskriv (🖨️) > Billedjustering , og vælg enten Vandret eller Lodret etiketforskydning, afhængigt af hvilken retning printet skal gå. Juster den, der er nødvendig i trin på +/-5.

• Lodret - Forøgelse af denne værdi skubber udskriften ned

• Vandret - Hvis denne værdi øges, skubbes udskriften til venstre

Får hjælp

Hvis du ikke kan finde en løsning på et spørgsmål eller et problem ved hjælp af ressourcerne ovenfor, er her, hvad du skal gøre nu:

App hjælp

For alle problemer relateret til Webex Events Onsite -appen, såsom fejl, deltagerdataproblemer og indstillinger, chat med Webex Events supportteamet ved hjælp af boblen i nederste højre hjørne af denne skærm.

Hardware hjælp

For alle problemer relateret til hardware, såsom trykfejl og konfigurationsproblemer, skal du kontakte din udlejningsudbyder. Hvis du har købt dit eget udstyr, skal du blot livechatte med os ved hjælp af boblen i nederste højre hjørne af denne skærm.