Opsætning af hardware til indtjekning af hændelser på Onsite
Opsætning af hardware til indtjekning af hændelser på Onsite

Trin for trin instruktioner til hardware og app opsætning på begivenhedsstedet

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Event Check-in-oplevelsen er det første berøringspunkt for deltagere ved en personlig begivenhed, så at gøre et godt første indtryk sætter scenen for en fantastisk begivenhed! Uanset om du har købt eller lejet dit udstyr, guider denne artikel dig gennem opsætning af din hardware og indeholder links til fejlfinding og hjælperessourcer.

Leder du efter Session Check-in hardware opsætningsinstruktioner? Læs vores artikel om opsætning af Session Check-in Device .

💡 Husk, vi anbefaler at opsætte og teste iPads og printere ikke mindre end en dag før deltagerne begynder at ankomme. Dette giver masser af tid til at arbejde igennem eventuelle spørgsmål eller forvirring, før check-in begynder. Du bør også teste hver morgen af ​​begivenheden for at sikre, at udstyret fungerer korrekt.

Nødvendig hardware

Du skal have mindst én af hver af følgende for at køre event check-in:

• Zebra ZD620 eller ZD621 printer

• Strømkabel

• Netværkskabel

• Apple iPad

• Strømkabel

• iPad stativ

• WiFi-router med SIM eller spillestedshardline

• Strømkabel

• Badge Stock

Opsætningstrin

⚠️ Forsigtig! Opsæt hvert stykke udstyr i den rækkefølge, som det præsenteres her. Hvis du lejede hardware fra Choose 2 Rent, skal du følge instruktionerne i 'Hardware Setup Guide', der er inkluderet i dit lejesæt.

Videoen nedenfor demonstrerer opsætning af hardware fra et Vælg 2 Rent lejesæt , og de fleste trin gælder også for udstyr, du har købt. Den skriftlige vejledning nedenfor indeholder opsætningstrin og flere bedste fremgangsmåder. Bemærk, at videoen nedenfor kun viser ZD620, selvom de fleste trin er de samme for ZD621.

1. Router opsætning

Sæt routerens netledning i en strømkilde. Inden for et par minutter skulle routeren være klar til brug. Tilslut netværkskablet til en af ​​de nummererede LAN-porte på bagsiden af ​​routeren, og sæt den anden ende i printerens netværksport.

Afhængigt af routermodellen skal du muligvis også tilslutte routerens WiFi- og mobilantenner.

2. Printeropsætning

⚠️ Udfør disse trin for hver printer.

Sæt printerens netledning i en strømkilde, og tryk på tænd/sluk-knappen. Når printeren er tændt, skal du sørge for, at netværksindikatoren over øverste højre hjørne af skærmen er grøn. Hvis lyset er slukket eller gult, skal du kontrollere, at netværkskablet er tilsluttet både routeren og printeren.

💡 Husk, printere skal tilsluttes direkte til routeren med et netværkskabel.

Gennemfør nu trinene i vores artikel om Zebra ZD620 og ZD621 Printer Setup for at indlæse badges og kalibrere hver printer.

3. iPad opsætning

⚠️ Udfør disse trin for hver iPad.

Placer iPad'en i dens skærmstativ. Mens iPads kan fungere på batteristrøm i mindst 4-5 timer, selv ved hård brug, forhindrer det mulige indtjekningsafbrydelser ved at holde dem tilsluttet. Hvis strømkabler ikke kan nå en strømkilde, skal du bruge perioder med mindre trafik til at genoplade en enkelt iPad, hvis det er nødvendigt.

Tænd for iPad'en og tilslut den til routerens WiFi-netværk. Hvis du har flere routere, skal du sørge for at tilslutte hver iPad til den korrekte router. Netværksoplysninger er normalt trykt på et klistermærke på bunden eller bagsiden af ​​routeren eller inde i routerens æske.

Opdater Onsite App

Hvis du har købt dine egne iPads, skal du blot tjekke App Store for en opdatering og springe resten af ​​dette afsnit over .

All Choose 2 Rent leje iPads er opdateret med den seneste version af vores app inden afsendelse. I nogle sjældne tilfælde kan vi frigive en opdatering, efter at dit lejesæt er afsendt. For instruktioner om opdatering af en Choose 2 Rent iPad, se videoen nedenfor eller læs følgende instruktioner.

Tryk på Business- appen på iPad'ens startskærm. På siden 'Dine apps' skal du trykke på (gen)installer/opdater under Onsite -appen. Der vises en meddelelse, der siger "Kommando sendt til enheden". Tillad tredive sekunder til et minut for Onsite appen at opdatere. Når det er færdigt, er du klar til at bruge Onsite.

Log ind på Onsite -appen

Åbn nu Onsite appen og log ind med Webex Events platformens legitimationsoplysninger. Hvis du er en check-in-medarbejder og ikke har en Webex Events platformskonto, skal du arbejde sammen med begivenhedsarrangøren for at logge ind. Når du er logget ind, skal du trykke på den korrekte begivenhed og følge instruktionerne på skærmen. Når du gennemgår opsætningen, skal du huske følgende:

• Hvis du arbejder med flere printere, skal du være omhyggelig med at vælge den rigtige. Printere vises i appen efter deres serienummer, som du kan finde i bunden af ​​printeren. Du kan også trykke på knappen Tilføj printer efter IP-adresse og indtaste printerens IP-adresse manuelt.

💡 Husk, at en printers IP-adresse kan findes på printerens skærm. For ZD620-printere roterer hovedskærmen mellem at vise printerens aktuelle version og dens IP-adresse. For ZD621-printere skal du trykke på Printer Info for at finde IP.

• Når du indstiller printerplaceringen, udfylder du sandsynligvis anden halvdel af en erklæring, der starter med noget som "Dit badge udskrives i...". Det er en god idé at tilføje et tal i parentes til sidst, så du kan se forskel på printere på samme placering. Eksempel: "lobbyen. (1)"

• Hvis du springer printerforbindelse over under din første opsætning af appen, skal du få adgang til appens indstillinger og tilslutte en printer, før deltagerne kan udskrive deres badges.

⚠️ Forsigtig! Det er afgørende, at hver iPad og den printer, den skal udskrive fra, er tilsluttet den samme router. Har vi nævnt det nok endnu? 😉

Når du har afsluttet opsætningen og startet Kiosk-tilstand, er du klar til at begynde at udskrive! Sørg for, at alle ledninger og ledninger er gemt væk og gemt, så alt ser pænt og ryddeligt ud for deltagerne. ✨ Hold styr på hver iPads batteriniveau med jævne mellemrum, når du tjekker deltagere ind.

App og printer fejlfinding

Brug nedenstående ressourcer, hvis du har brug for hjælp til at oprette forbindelse til eller ændre en valgt printer, skifte hændelser eller konfigurere printeren. 👇

Får hjælp

Hvis du ikke kan finde en løsning på et spørgsmål eller et problem ved hjælp af ressourcerne ovenfor, er her, hvad du skal gøre nu:

App hjælp

For alle problemer relateret til Webex Events Onsite appen, såsom fejl, deltagerdataproblemer og indstillinger, chat med Webex Events supportteamet.

Hardware hjælp

For alle problemer relateret til hardware, såsom trykfejl og konfigurationsproblemer, skal du kontakte din udlejningsudbyder. Hvis du har købt dit eget udstyr, kan du live chatte med os ved hjælp af boblen i nederste højre hjørne af denne skærm.