Konfigurer Onsite App

Tilpas og konfigurer, hvordan appen vises på iPads, og hvordan deltagere interagerer

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Onsite App er dine deltageres selvbetjeningsgrænseflade til at tjekke ind og udskrive begivenhedsbadges og tjekke ind til sessioner på dit spillested. Vi har designet Onsite App til at være ekstremt tilpasselig, så den passer til dit arrangements branding, stemme og tone.

En person, der bruger Onsite-appen på en iPad.

Denne artikel guider dig gennem hver af de tilgængelige Onsite App tilpasningsmuligheder. 🎨 Fortsæt med at læse, eller se videoen nedenfor for en demo!

Onsite App konfiguration

Klik på Onsite App i din begivenheds navigationslinje under ' Onsite '. Onsite App har fire hovedkonfigurationsområder: Udseende, Hændelsesindtjekningsside, Bekræftelsesside og Andre indstillinger. Lad os udforske hver enkelt i detaljer.

💡 Husk, at hvis du ændrer standardknappen, etiketten eller sideteksten, mens du konfigurerer Onsite App, skal du vælge ordlyden omhyggeligt og gennemgå den tilpassede formulering i appen for at sikre, at deltagerne altid ved, hvad der foregår.

1. Udseende

Fanen Udseende giver dig mulighed for at tilpasse de visuelle aspekter af Onsite App, såsom farver og knapetiketter. Mens du foretager ændringer, skal du tjekke forhåndsvisningspanelet til højre og bruge fanerne 'Portræt' og 'Landskab' til at gennemgå, hvordan appen vil se ud for deltagere i begge retninger på en iPad.

Onsite-appens Udseende-side.

Event Check-in muligheder

Hvis du kun bruger Onsite til Session Check-in, skal du springe til Baggrundssektionen .

Som standard er der to muligheder for hændelsescheck-in — Tjek ind med QR-kode og Tjek ind med søgning . Hvis du foretrækker, at deltagerne kun bruger én af dem, skal du deaktivere den, du ikke ønsker, at de skal bruge. Klik og træk klyngen med seks prikker ud for hvert element for at omarrangere dem, eller klik på knappen Rediger for at ændre deres indstillinger.

💡 Husk, at kun brug af QR-koder giver den mest sikre indtjekningsoplevelse, da deltagerne skal levere deres unikke QR-kode til Webex Events Registration for at udskrive deres badge.

Når du redigerer QR-kodeindstillingen, kan du tilpasse:

• Navn – knapetiketten, der er synlig for deltagere. Hvis du ændrer det fra dets standard, skal du sørge for, at du stadig tydeligt fortæller deltagerne, hvor knappen fører dem hen.

Tjek ind med QR-koderedigeringsmodal.
  • Ikon - Klik på Upload billede for at uploade et brugerdefineret ikon, der vises på knappen, eller klik på Vælg ikon for at vælge fra vores liste over ikoner.

• QR-scanningskamera - Dette bestemmer, om indtjekningsenhedens for- eller bagkamera aktiveres, når en deltager trykker på indstillingen QR-kode. Om nødvendigt kan deltagere midlertidigt skifte kamera, mens de scanner deres kode.

• QR-scanningsinstruktioner - Disse instruktioner vises, mens indtjekningsenhedens kamera er aktivt. Overvej at tilføje specifikke instruktioner eller kontaktoplysninger for deltagere, der måske ikke har deres billetter, eller som har brug for anden hjælp til at tjekke ind.

Når du redigerer søgeindstillingen, kan du tilpasse:

• Navn – knapetiketten, der er synlig for deltagere. Hvis du ændrer det fra dets standard, skal du sørge for, at du stadig tydeligt fortæller deltagerne, hvor knappen fører dem hen.

• Ikon - Klik på Upload billede for at uploade et brugerdefineret ikon, der vises på knappen, eller klik på Vælg ikon for at vælge fra vores liste over ikoner.

Klik på Gem ændringer, når du er færdig med at redigere en af ​​indtjekningsmulighederne.

Modalen Tjek ind med søgning.

iPad layout

Hvis du kun bruger Onsite til Session Check-in, skal du springe til Baggrundssektionen .

Denne mulighed lader dig vælge, hvilken orientering dine iPads til begivenhedsindtjekning vil bruge, og det påvirker ikke iPhone-layoutet. Hvis du vælger Portræt og Landskab, skal du blot dreje indtjeknings-iPad'en, og skærmen justeres automatisk. Hvis du kun vælger én retning, vil Onsite App kun vises i den valgte retning.

Skærmbillede af sektionen Layout.

Baggrund

Denne mulighed lader dig vælge en brugerdefineret baggrundsfarve eller uploade baggrundsbilleder. Disse fungerer som baggrund for hver side i indtjekningsprocessen.

Baggrundssektionen.

Uanset om du vælger en baggrundsfarve eller et baggrundsbillede, vælger du en temafarve, der bestemmer farven på knapper og rammer. Når du vælger en farve, vælges automatisk en lignende accentfarve. Denne accentfarve hjælper med at sikre god kontrast mellem elementer i appen.

Baggrundsbilleder er en fantastisk mulighed for at gøre check-in-oplevelsen mere visuelt tiltalende og tilføje sponsor- og partnerbranding! For at forhindre indtjekningsknapper og etiketter i at dække vigtige billedelementer, skal du bruge disse Onsite baggrundsskabeloner som en guide! 🎉

For at uploade et billede skal du klikke på indstillingen Brug baggrundsbillede og derefter klikke på det blå sky-ikon i øverste højre hjørne af en af ​​baggrundsbilledpladserne. Du skal uploade to forskellige billeder - en stående version og en liggende version. Billeder skal være af typen JPEG eller PNG og minimum 1536 x 2048px eller 2048 x 1536px.

Klik på Gem og fortsæt nederst på siden Udseende for at fortsætte til næste trin.

2. Event Check-in side

Hvis du kun bruger Onsite til Session Check-in, skal du blot klikke på Gem og fortsæt på denne side og næste side, og spring derefter til afsnittet Andre indstillinger i denne artikel.

Fanebladet Event Check-in giver dig mulighed for at styre de felter, der vises for deltagere, efter at de har scannet deres billets QR-kode eller trykke på deres navn under Event Check-in.

Fanen Check-in-side i onsite-appindstillinger.

Overhalingsbane

Normalt, når en deltager scanner deres billets QR-kode eller trykker på deres navn i Event Check-in-søgning, viser den næste side registreringsoplysninger, som de kan gennemgå og redigere, før de udskriver deres badge.

Med Fast Track aktiveret begynder en deltagers badge at blive udskrevet umiddelbart efter, at de har scannet deres QR-kode eller trykke på deres navn. For en enkel, hurtig og kontaktløs indtjekningsoplevelse vinder Fast Track førstepræmien! 🏁 🏆

💡 Husk, når Fast Track er aktiveret, forsvinder afsnittet Indtjekning af begivenheder på denne side, da disse indstillinger ikke er relevante.

Indstillinger for hændelsescheck-in

Hvis du ikke aktiverer Fast Track, skal du indtaste en tilpasset sidetitel for siden, der vises, efter at deltagere har scannet deres QR-kode eller tryk på deres navn i søgningen, og derefter tilpasse knappen Udskriv badge. Mens du foretager ændringer, skal du tjekke forhåndsvisningen til højre og bruge fanerne 'Portræt' og 'Landskab' til at se, hvordan appen vil se ud for deltagere på en iPad.

Området Indstillinger for indtjekning af hændelser på fanebladet Hændelsestjek.

Brug derefter knapperne til at aktivere eller deaktivere Badge-felter. Alle felter, der er aktiveret, vises for deltagerne til bekræftelse af oplysninger.

💡 Husk på, at disse skifter ikke bestemmer, hvad der udskrives på deltagerbadges .

Klik og træk klyngen med seks prikker ved siden af ​​elementer for at omarrangere dem. Klik på blyantikonet ud for et element for at gøre det redigerbart eller ikke redigerbart af deltageren. Som standard kan du vise:

• Profilbillede

• Fulde navn

• Fornavn

• Efternavn

• Eksklusiv gruppe

• E-mail

• Titel

• firmanavn

Hvis du har oprettet brugerdefinerede spørgsmål i Registrering, eller hvis du importerede brugerdefinerede oplysninger, vises disse felter også her, og du kan gøre dem redigerbare.

💡 Husk, at profilbillede, e-mail og eksklusiv gruppe ikke kan indstilles som redigerbare.

Når du er færdig med at foretage ændringer, skal du klikke på Gem og fortsæt .

3. Bekræftelsesside

Hvis du kun bruger Onsite til Session Check-in, skal du blot klikke på Gem & Fortsæt på denne side og derefter springe til afsnittet Andre indstillinger i denne artikel.

Fanen Bekræftelsesside giver dig mulighed for at tilpasse titlen og bekræftelsesteksten, der vises, efter at en deltagers badge begynder at blive udskrevet. Mens du foretager ændringer, skal du tjekke forhåndsvisningen til højre og bruge fanerne 'Portræt' og 'Landskab' til at se, hvordan appen vises for deltagere på en iPad.

Fanen Bekræftelsesside i Onsite App-indstillinger.

Der er to måder at konfigurere bekræftelsesteksten på:

• Indtast en hel sætning som f.eks. "Vent venligst mens dit badge udskrives". Dette er nyttigt i situationer, hvor printeren er lige ved siden af ​​den check-in iPad.

• Indtast en delsætning, og brug variablen Printerplacering, så indtjekningspersonalet fuldfører sætningen, når de konfigurerer hver iPad. Dette er nyttigt i situationer, hvor badges udskrives et andet sted end den indtjeknings-iPad. Fortsæt med at læse for at lære mere.

Brug af printerplaceringsvariablen

Når du konfigurerer hver iPad eller iPhone til begivenhedsindtjekning på dit mødested, er der et trin, hvor du indtaster en printerplacering. Denne placering erstatter variablen 'Printerplacering', hvis du vælger at bruge den i bekræftelsesmeddelelsen. Du kan skrive: "Dit badge udskrives " og derefter klikke på variablen 'Printerplacering' for at tilføje den til teksten.

Instruer omhyggeligt dit indtjekningspersonale om, hvad de skal indtaste, når du opsætter hver enkelt indtjekningsenhed. Personalet kan komme ind i noget som "i VIP-loungen" eller "ved personalebordet", afhængigt af dit arrangement.

⚠️ Forsigtig! Hvis routere og printere er placeret i et separat rum fra indtjeknings-iPads eller iPhones, skal du teste grundigt under opsætningen for at sikre, at enhederne kan oprette forbindelse til routerens netværk.

Når du er færdig med at foretage ændringer, skal du klikke på Gem og fortsæt .

4. Andre indstillinger

Fanen Andre indstillinger giver dig mulighed for at vælge en oplåsningsadgangskode, indstille skærmtimeoutvarigheder for scannings-/søgnings- og bekræftelsessiderne i appen og grænsen for genudskrivning af badge.

Fanen Andre indstillinger i onsite-appens indstillinger.

Indstillinger låser adgangskoden op

Når du bruger Onsite by Webex Events App på en iPad eller iPhone, skal du bruge oplåsningsadgangskoden til at låse og låse sessioner op, opdatere data på stedet, ændre indtjekningstilstand og meget mere.

Vælg en adgangskode, som ikke er let for deltagerne at gætte, og som personalet nemt kan huske.

Timeout-indstillinger

Brug skyderen 'Scan/Søg sidetimeout' til at justere, hvor længe scannings- og søgesiderne forbliver aktive uden brugerinput, før appen vender tilbage til hovedskærmen. Dette sikrer, at deltagere altid starter på skærmbilledet til valg af indtjekningsmuligheder.

Når en deltager har udskrevet deres badge, kan vedkommende trykke på knappen 'Udfør' for at returnere appen til hovedskærmen. Brug skyderen 'Timeout for bekræftelsesside' til at justere, hvor længe bekræftelsessiden vises, før appen automatisk vender tilbage til hovedskærmen, hvis ingen trykker på knappen.

💡 Husk, hvis en session ikke er konfigureret til at vise velkomstsiden eller bekræftelsessiden, har disse indstillinger ingen effekt for sessionscheck-in. Få mere at vide i vores artikel om konfiguration af sessioner til sessionscheck-in .

Grænse for genudskrivning af badge

Nogle gange mister eller beskadiger deltagere deres badge og har brug for et genoptryk. Hvis du er bekymret for gentagne lovovertrædere, skal du justere denne skyder for at begrænse antallet af gange, hver badge kan genudskrives.

Du kan også justere denne indstilling i Onsite appens menu 'Printerindstillinger'. Når du opdaterer grænsen på én iPad eller iPhone, opdaterer alle andre også, hvis de har forbindelse til internettet.

Onsite-appens side med printerindstillinger. Knappen Reprint Limit er angivet.

Når du er færdig med alle Onsite appindstillingerne, skal du klikke på Gem nederst på siden.

Din Onsite App er klar til brug! Det var en lang artikel, så her er en cookie. 🍪