På side
Grundlæggende om opsætning på Onsite

Kom i gang med at konfigurere Webex Events Onsite til din begivenhed

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Webex Events Onsite er din on-demand onsite event check-in, badge print og session check-in løsning, der integreres problemfrit med andre Webex Events produkter. Denne artikel guider dig gennem de første enkle trin i konfigurationen af ​​Webex Events Onsite appen i din begivenhed.

For en oversigt over Onsites muligheder, læs vores Introduktion til Webex Events Onsite -artikel .

Opsætningsinstruktioner

Klik på Onsite i din begivenheds- eller fællesskabsnavigationslinje, og klik derefter på Kom godt i gang . Dette fører dig til siden Grundlæggende på Onsite .

Skærmbillede, der viser de trin, der netop er beskrevet.

Alt på siden Grundlæggende er kopieret fra det, du indtastede, da du oprettede din begivenhed – undtagen underteksten.

Skærmbillede af siden Grundlæggende på stedet.
  • Brug Onsite titlen som en munter velkomstbesked, eller forkort begivenhedens navn til et fælles akronym. Det er dit valg.

• Underteksten er et godt sted at give deltagere nyttige check-in-instruktioner. Vi anbefaler at holde underteksten under 60 tegn.

• Hvis du vil have et andet logo til Onsite end til din begivenhed, skal du klikke på upload-ikonet og følge instruktionerne i uploaderen.

Klik på Gem og fortsæt, når du er færdig med at foretage ændringer. Godt klaret! Du har taget dit første skridt mod at bruge Onsite til dit arrangement. 🎫 Nu er det tid til at konfigurere Onsite App !