Faktura- og checkbetalinger i Webex Events Registration

Lad registranter betale offline via kontanter, check eller et andet medie

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Når du har konfigureret og offentliggjort Webex Events Registration , får du adgang til en række yderligere indstillinger for at forbedre og konfigurere registreringsoplevelsen. En af disse er muligheden for at lade registranter betale offline med betalingsmulighederne 'Invoice' eller 'Check'. Hvis du aktiverer disse, kan registranter vælge dem på betalingstrinnet for registrering.

Kreditkortet, Betal med faktura og Betal med check i et registreringsflow.

Aktiver offlinebetalinger

1. I din begivenhedsnavigationslinje under 'Registrering' skal du klikke på Indstillinger .

2. Klik på Betalinger .

3. På siden Betalinger skal du rulle ned til afsnittet "Yderligere betalingsmuligheder".

4. Klik på knappen ud for en af ​​mulighederne for at aktivere den. Når de er aktive, har begge muligheder tre felter, der kan markeres:

• Tilføj valgfri instruktioner til bekræftelses-e-mailen tilføjer den tekst, du indtaster i feltet nedenfor, til den bekræftelses-e-mail, som registranter får efter kassen.

• Send faktura til køber sender fakturaen til den person, der har betalt for billetten/billetten.

• Tilføj valgfri instruktioner til fakturaen tilføjer den tekst, du indtaster i feltet nedenfor, til den faktura, der er vedhæftet den bekræftelses-e-mail, registranter modtager efter at have afgivet en ordre.

5. Indtast til sidst en valgfri besked på op til 200 tegn i tekstfeltet. Dette er et godt sted at fortælle folk, hvor og hvordan de skal sende betaling, efter at de har gennemført registreringen.

6. Klik på Eksempel på PDF-faktura for at gennemgå dine ændringer fra deltagerens perspektiv.

7. Når du er færdig, skal du klikke på Udgiv ændringer .

De trin, der lige er beskrevet.

Offline betalinger i praksis

Når registranter når registreringstrinnet 'Betalinger', kan de vælge 'Kreditkort', 'Faktura' eller 'Check', afhængigt af om du har tilsluttet en Stripe-konto , og hvilke offline betalingsmuligheder du har aktiveret. Den valgfri beskrivelsestekst, du indtastede i det foregående trin, vises under hver indstilling. Når registranter har valgt enten 'Faktura' eller 'Check' og fuldført registreringen, modtager de en automatisk bekræftelses-e-mail med en faktura.

💡 Husk, at hvis du har tilføjet en tilpasset bekræftelsesmeddelelse eller opfordring til handling (CTA) knapper til bekræftelses-e-mailen i registreringsindstillinger , vises disse oplysninger også i fakturaen og bekræftelses-e-mailen. Hvis din Event App har en begivenhedskode , og du inkluderer den i den tilpassede bekræftelsesmeddelelse, kan ubetalte deltagere komme ind i din Event App , før de betaler fakturaen.

Kreditkortet, Betal med faktura og Betal med check i et registreringsflow.

💡 Husk, at der ikke er noget servicegebyr eller ekspeditionsgebyr for faktura- eller checkbetalinger. Det samlede skyldige beløb er altid billetprisen plus skat (hvis relevant) .

I Webex Events platformen er registranter, der valgte faktura eller check, opført med 'Ikke betalt' som deres billetstatus.

Marker en ordre som betalt

Når nogen tilmelder sig dit arrangement ved hjælp af faktura- eller check-muligheden, er det op til dig at markere betalingerne som modtaget, når de har betalt dig.

💸 Indtil en ordre er markeret som betalt, vil deltagerne ikke modtage en e-mail med deres billetter, de kan ikke logge ind på din Event App, og de vil ikke være i stand til at bruge Webex Events Onsite til at tjekke ind på dit arrangement.

1. For at markere en ordre som betalt skal du starte med at åbne siden Ordrer .

2. Find ordren ved at gennemse, filtrere efter status eller søge efter et navn.

3. Klik på ikonet Indstillinger ( ) ud for ordren.

4. Vælg Marker som betalt .
    ,

Den netop beskrevne proces.
  5. En bekræftelsesmodal vises med en advarsel om, at handlingen ikke kan fortrydes. Klik på Ja for at afslutte.

Mærket som betalt bekræftelsesmodal.

Registrantens status vises nu som 'Fuldført', og de vil kunne få adgang til din Event App. ✔️

Pro tips! 😎

Nu hvor du ved alt om offlinebetalinger, kan du læse vores artikel om administration af ordrer for at lære om refusioner, annulleringer og mere.