Bedste praksis for internet

Anbefalet internethastighed for deltagere, højttalere og spillesteder, og hvad der fungerer offline

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Verden er forbundet som aldrig før, og det gør begivenheder mulige på spændende og mere tilgængelige måder - som hybride begivenheder ! God internetforbindelse sikrer en jævn og inkluderende oplevelse for dine fjerndeltagere og højttalere, så det er vigtigt at fortælle folk, hvilken internethastighed de har brug for, og også vide, hvad du har brug for.

Denne artikel skitserer Webex Events App minimum og anbefalede netværkskrav til deltagere, højttalere og spillesteder.

Pro tip! 😎 For at hjælpe deltagere og talere med at planlægge i overensstemmelse hermed, overvej at kopiere minimums- og anbefalede hastighedsoplysninger og indsætte dem i din kommunikation forud for begivenheden.

📡 Fjerndeltagers internet

Det mest internet-intensive aspekt af enhver begivenhed er livestreaming, videobeskeder og videorum . Til deltagere anbefaler vi:

• Minimum - 5 Mbps upload og download

• Anbefalet - 10 Mbps upload og download

🎤 Fjernhøjttaler internet

Hvis du bruger Webex Events Production Studio i din Event App, bør fjernhøjttalere have følgende internethastighed tilgængelig på den enhed, de vil streame fra:

• Minimum - 10 Mbps upload og download

• Anbefalet - 25 Mbps upload og download

🏨 Internet på stedet

Mange begivenhedssteder giver internetforbindelse, selvom du måske skal arrangere forbindelse på anden måde. Der er flere overvejelser for on-site spillesteder, herunder event og session check-in forbindelse, deltagers internetadgang og AV internetadgang.

Webex Events Onsite

Webex Events Onsite -indtjekning og badgeudskrivning kræver en internetforbindelse for at konfigurere dine check-in-iPads, og når som helst du har brug for at opdatere deltagerdata.

• Minimum: 5 Mbps upload og download

💡 Husk på, at routerne, der er inkluderet i Vælg 2 Rent Onsite -sæt, kommer med et 4G SIM-kort, så du ikke behøver at arrangere internet på stedet for Onsite -indtjekning.

Deltagere

Deltagere på stedet bruger appen til at sende beskeder, spille spillet , sende indlæg til den sociale væg og mere. Deltagerne søger ofte efter WiFi for at undgå at bruge deres mobildataloft. Generelt anbefaler vi følgende til deltagerens WiFi:

• Minimum - 5 Mbps upload og download pr. 100 deltagere

• Anbefalet - 10 Mbps upload og download pr. 100 deltagere

AV-streaming

Hvis du arbejder med et audiovisuelt (AV) firma for at producere video til dit hybridevent, kan de levere deres egen internetløsning, og hver enkelt kan have et specifikt hastighedskrav. Arbejd med dit AV-firma for at bestemme deres behov.
,
Hvis din AV-virksomhed blot leverer produktionshardware og -tjenester, og streaming vil foregå gennem Webex Events Production Studio, henvises til retningslinjerne for 'Remote speaker internet' tidligere nævnt.

Hvis du endnu ikke har indgået kontrakt med et AV-firma, og du er klar til at vælge et sted, så spørg spillestedet om deres internetmuligheder og priser, før du underskriver kontrakten. Følgende anbefalinger er baseret på kundefeedback. Dine præcise behov kan være lavere eller højere afhængigt af størrelsen på dit arrangement og det AV-firma, du vælger:

• Minimum - 25 Mbps upload og download

• Anbefalet - 50 Mbps upload og download

Nu kender du vores anbefalinger til internethastighed ved dit arrangement. Læs derefter vores artikel om, hvordan vores produkter fungerer offline .