Bedste praksis
Indeholder bedste praksis
Skal jeg bruge Livestream-funktionen eller Sessioner til min livestream?
Skal jeg bruge Livestream-funktionen eller Sessioner til min livestream?

Fordele og ulemper for at hjælpe dig med at beslutte, hvilken funktion du skal bruge til din livestream.

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Webex Events giver to måder at være vært for en livestream i din Event App – Live Stream-funktionen og Agenda-sessioner . Udover at beslutte, hvilken livestreamingudbyder du skal bruge, kan du også spekulere på, om det giver mere mening at bruge Livestream-funktionen eller Sessions til at vise dine livestreams.

Denne artikel skitserer generelle retningslinjer og fordele og ulemper for hver mulighed for at hjælpe dig med at beslutte, hvilken der er bedst til dit arrangement. Hvis du stadig er usikker efter at have læst denne artikel, kan du starte en chat med vores fantastiske supportteam ved at bruge chatboblen i nederste højre hjørne af denne skærm, eller kontakte din Webex Events kontakt.

Generelle retningslinjer

• Livestream-funktionen er bedst, hvis din begivenhed kun varer et par timer eller har en eller to livestreams, der ikke overlapper hinanden. Du kan gå live flere gange med Webex Events Production Studio , så der er ingen grund til at tilføje en eller to sessioner til Agenda-funktionen. Når deltagere klikker på Livestream-funktionen på Event App, åbnes streamen med det samme, hvilket fjerner det ekstra skridt, deltagerne ville tage for at deltage i en Agenda Session-livestream.

• Livestreamsessioner er ideelle, hvis din begivenhed indeholder flere streamingsessioner, eller hvis din begivenhed har livestreamsessioner i gang på samme tid. Livestream-funktionen er simpelthen streaming-videoen og enhver chat- , Q&A- , polling- eller brugerdefinerede faner, du føjer til den. Sessioner inkluderer alle disse plus unikke beskrivelser, taleroplysninger, links og mere for at hjælpe deltagerne med at lære om hver session. Hvis du ønsker en informationsrig livestreamoplevelse, er Sessions noget for dig.

• Vi anbefaler generelt ikke at bruge en kombination af både Livestream-funktionen og Agenda-sessioner, da deltagerne kan blive forvirrede over, hvor de skal få adgang til hver stream. Hvis du vil fremhæve din keynote, kan dette dog være en god mulighed.

Livestream har fordele og ulemper

En livestream-funktion livestream på webappen.

Fordele

• Livestream-funktionen er enkel:

• Højttalere har alle det samme link, hvilket mindsker risikoen for at bruge det forkerte link til at deltage i livestreamen.

• Ved at holde styr på kun ét link og én stream bliver det nemmere for dig at administrere streamen.

• Deltagerne behøver ikke at jonglere med flere links til forskellige streams.

• Livestream-funktionen kan bruge alle de samme engagementsmuligheder som sessioner, inklusive chat, spørgsmål og svar og afstemning.

• Du skal muligvis have færre moderatorer eller administratorer til livestreamen.

Ulemper

• Hvis du bruger en enkelt Livestream-funktion til flere forskellige samtaler, og du bruger Chat, Q&A og Polling, vises alle disse engagementsdata sammen i Metrics og dataeksporter. Dette gør det sværere at analysere detaljer om engagement for hver session.

• Livestream-funktionen er muligvis ikke en god mulighed, hvis du planlægger at have flere livestreams kørende på samme tid. Klar navngivning hjælper, selvom deltagerne stadig kan blive forvirrede.

• Hvis du kører en enkelt stream med flere sessioner, skal du forpligte dig til én streamingudbyder. Planlæg omhyggeligt for at sikre, at den udbyder, du vælger, har den funktionalitet, du har brug for til hver session. Husk, at du kan gå live flere gange i det samme studie med Webex Events Production Studio !

• Agenda Sessions har indbygget notefunktion, som deltagere kan bruge under hver session. Hvis dette er noget, du ønsker, mens du bruger Live Stream-funktionen, skal du tilføje en brugerdefineret fane for at indlejre et tredjepartswebsted for notetagning.

Agenda Session fordele og ulemper

En livestream i en dagsordensession på webappen.

Fordele

• Du kan have forskellige livestream-udbydere for hver session, hvilket giver dig masser af fleksibilitet med, hvordan hver stream produceres og struktureres.

• Chat, Q&A, polling og deltagelse er meget nemmere at spore, da hver sessions data er adskilt fra de andre i metrics og dataeksport.

• Dette er din bedste mulighed for begivenheder med flere livestreams, der finder sted på samme tid eller spredt over flere dage.

• Deltagere kan tilføje sessioner til deres personlige dagsorden og bruge det indbyggede noteværktøj.

• Agenda Sessions tilbyder en rig informationsoplevelse og krydskobling til talere, sponsorer, kortplaceringer og mere!

Ulemper

• Hver session har et andet livestreamlink. Dette kræver koordinering og organisering for at sikre, at talerne er i den rigtige session på det rigtige tidspunkt.

• Med flere individuelle sessioner at starte og administrere, har du muligvis brug for flere moderatorer eller administratorer.

Nu hvor du ved mere om, hvordan livestreaming fungerer i Agenda Sessions og Livestream-funktionen, kan du læse vores bedste praksis for livestreaming for at få vejledning i at være vært for en fantastisk livestream.