Opret og send registrerings-e-mails

Send eller planlæg e-mails til registranter fra din Webex Events Registration

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Folk har brug for påmindelser. Folk har spørgsmål. Hvor deltager jeg ? Hvornår starter arrangementet igen? Hvad er adressen på stedet? Med Webex Events Registration Emails-værktøjet kan du sende instruktioner og påmindelser for at være på forkant med deltagernes spørgsmål!

💡 Husk, at e-mails-værktøjet kun er tilgængeligt efter udgivelse af registrering .

Grundlæggende om e-mail

I din begivenhedsnavigationslinje under 'Registrering' skal du klikke på Fremme , klik derefter på E-mails og derefter på knappen Ny e-mail .

De trin, der lige er beskrevet.

I Modal Ny e-mail skal du først indtaste e-mailens grundlæggende oplysninger. Her er et par nyttige tips:

Den nye e-mail-modal med tal, der angiver felterne beskrevet nedenfor.
  1. E-mailnavn er kun synligt for dig og andre i din organisation. Sørg for, at navnet er noget, der hjælper alle på dit team med at forstå formålet med e-mailen.

2. I feltet Fra navn skal du indtaste navnet på en person i din organisation eller din organisations navn, så modtageren ved, hvem e-mailen er fra.

3. Feltet Modtagertype giver dig mulighed for at vælge, om du vil sende e-mailen til deltagere eller købere. Dit valg påvirker mulighederne i rullemenuen 'Modtager'.

4. Afhængigt af dit valg i feltet 'Modtagertype' vises følgende modtagerindstillinger .

• Hvis du vælger Deltager , skal du bruge rullemenuen 'Modtager' til at søge efter individuelle modtagere efter navn eller e-mail, vælge modtagere baseret på billet eller gruppe, eller blot sende det til alle deltagere. E-mails går til både betalte og ubetalte deltagere .

• Hvis du vælger Køber , skal du bruge rullemenuen 'Modtager' til at søge efter individuelle modtagere efter navn eller e-mail, eller vælge 'Alle købere', 'Kontrollér' eller 'Faktura'. Se vores artikel om faktura- og checkbetalinger for at få flere oplysninger.

Her er nogle vigtige ting at bemærke:

• E-mails går kun til deltagere, der gennemfører registreringen.

• Den person, der har købt en billet, er muligvis ikke den person, der bruger billetten til at deltage i begivenheden.

5. I feltet Svar til skal du indtaste den e-mailadresse, som modtagerne kan svare på for at få svar på deres spørgsmål i tide.

6. Emnet er din chance for at fortælle modtagerne, hvad e-mailen handler om. Du ved hvad du skal gøre. 😄

Skriv en besked

Nu hvor du har indtastet de grundlæggende oplysninger, er det tid til at begynde at lave en besked! Meddelelseseditoren tilbyder standardtekstformateringsindstillinger - forudindstillinger af tekststørrelse, typografier, farver, tal og lister. Du kan også indsætte hyperlinks og så mange billeder, du vil.

💡 Husk, editoren understøtter ikke HTML-tags og formatering. Billeder må ikke være bredere end 600px.

Emne- og meddelelsessektionerne i den nye e-mail-modal.

Understøttede variabler

Afsnittet 'Understøttede variabler' giver dig mulighed for at tilføje lidt personalisering, og det sparer dig tid. Klik på en variabel for at indsætte en pladsholder i dit e-mail-navn fra navn, emne eller besked. Hvis du f.eks. begynder din e-mail med "Hej" og derefter klikker på variablen Deltagerfornavn , indsætter den denne pladsholder i meddelelsesteksten. Når nogen ved navn Pat Smith modtager e-mailen, står der "Hej Pat".

Sektionerne Besked og Understøttede Variabler af Modal Ny E-mail. En prøvemeddelelse er blevet indtastet.

Der er lidt forskellige variable muligheder afhængigt af om du vælger Deltager eller Køber som modtagertype. Her er en liste over disse variabler efter modtagertype:

Type deltagermodtager

Købers modtagertype

Begivenhedsnavn

Begivenhedsnavn

Event Link

Event Link

Deltagerens fulde navn

Købers fulde navn

Deltagerens fornavn

Købers fornavn

Deltagerens efternavn

Købers efternavn

Billetnavn

Forfaldent beløb

Billetpris

Stedets navn

Stedets navn

Stedets adresse

Stedets adresse

Når du bruger variabler, skal du se Live View for at få et eksempel på, hvordan de vil se ud for e-mail-modtageren.

Tilføj knapper til din e-mail

Giv deltagerne et næste skridt ved at inkludere knapper i din e-mail, der linker til appbutikkerne, tredjeparts kalenderapps, webappen, PDF-billetter, der kan downloades og mere.

Knapindstillinger aktiveret og rullemenuen Tilføj CTA-knap i Modal Ny e-mail.
  • Vis PDF-billetknap - Aktiver denne til/fra-knap, hvis du ønsker, at e-mailen skal inkludere modtagerens PDF-billet, der kan downloades. Hvis du tilpasser knapteksten, skal du sørge for, at teksten tydeligt angiver knappens formål.

💡 Husk, købere vil modtage alle PDF-billetter, der er knyttet til deres ordre, når du sender e-mails med muligheden 'Vis PDF-billet' aktiv.

• Vis webapp-knap - Aktiver denne til/fra-knap for at tilføje en knap, der åbner webappen . Som standard er knappen mærket "Åbn webapp". Hvis du tilpasser knapteksten, skal du sørge for, at teksten tydeligt angiver knappens formål.

• Vis knapper til tilføjelse til kalender - Aktiver denne kontakt for at tilføje Google-, Outlook-, Apple- og Yahoo-knapper, der starter den relevante kalenderapp på modtagerens enhed.

💡 Husk, at hvis du ændrer din begivenheds planlagte dato eller klokkeslæt, efter at deltagere har føjet det til deres kalenderapps, opdateres deres kalendere ikke automatisk. Deltagerne skal enten føje begivenheden til deres kalender igen eller manuelt opdatere deres kalenderapp.

• Call to Action-knapper (CTA) - Udvid rullemenuen Tilføj CTA -knap for at tilføje en af ​​følgende knapper til din e-mail:

• App Store-knap og Play Butik-knap - Disse knapper linker til Webex Events App eller Branded App downloadside i Apple App Store og Google Play Store. Hvis du ønsker, at knappen skal linke til din kampagneside, skal du erstatte det eksisterende link i feltet 'Knaplink' med din begivenhedsapps kampagneside-URL .

• Brugerdefineret knap - Brugerdefinerede CTA-knapper peger på enhver URL, du ønsker. Husk at skrive knaptekst, der tydeligt fortæller folk, hvor knappen fører dem hen.

💡 Husk, e-mail-knappernes farver matcher den farve, du vælger på din registrerings side med udseende .

Gem, planlægning, test og afsendelse

Ser din e-mail fantastisk ud? Før du spreder glæden til alle dine modtagere, skal du først teste e-mailen. Du skal blot klikke på knappen Send test-e-mail for at sende en test-e-mail til din platformskonto-e-mailadresse.

💡 Husk, hvis du ikke er sikker på, hvad din platformskonto-e-mailadresse er, skal du klikke på dit brugerprofilikon i øverste højre hjørne af platformen for at tjekke.

Når du har gennemgået test-e-mailen, skal du klikke på Send nu eller Planlagt tid under Send-feltet.

• Hvis du vælger 'Send nu', skal du klikke på Send e-mail øverst i vinduet.

• Hvis du vælger 'Planlagt tid', skal du indtaste en dato og et klokkeslæt i fremtiden og derefter klikke på Planlæg e-mail øverst.

• Hvis du ikke er klar til at sende eller planlægge e-mailen, skal du klikke på Gem som kladde .

Send-delen af ​​modalen Ny e-mail. Planlagt tid er valgt.

💡 Husk, planlagte e-mails sendes, uanset om din Webex Events kontrakt er udløbet.

Administrer e-mails

Når du har sendt eller planlagt en e-mail, vises den på siden E-mails med dens aktuelle status. Sendte e-mails viser antal leveret, sendt, åbnet og linkklik. Kloning af en e-mail er en stor tidsbesparelse, især når du skal sende lignende e-mails til forskellige typer deltagere.

Klik på ikonet Indstillinger ( ) for at redigere, klone, annullere eller slette planlagte e-mails når som helst, før de sendes. Hvis du annullerer en planlagt e-mail, vender den tilbage til "Kladde"-status.

Menuen Indstillinger for en planlagt e-mail.

Hvis en e-mail er 'I gang', kan du ikke redigere e-mailen. Statussen 'I gang' betyder, at e-mailen behandles gennem vores e-mail-udbyder. Den tid det tager for status at opdatere til 'Sendt' varierer afhængigt af antallet af modtagere.

Metrics

Eksporter en e-mail for at gennemgå e-mail-metrics og spore kampagnens succes. Klik blot på ikonet Indstillinger ( ) ud for en sendt e-mail, og klik på Eksporter .

Indstillinger-menuen for en e-mail udvidet.

Eksportfilen indeholder tre ark: E-mail Metrics, Recipient Metrics og Appendiks. Tillægget indeholder oplysninger, der hjælper dig med at forstå oplysningerne i de to andre ark.

Arket E-mail-metrics viser antal for:

• Leveret - Det samlede antal e-mails leveret til modtagernes indbakker.

• Sendt - Det samlede antal sendte e-mails, uanset om de blev leveret.

• Åbnet - Det samlede antal e-mails, der er åbnet af modtagere.

• Linkklik - Det samlede antal gange, modtagere har klikket på links inde i e-mailen.

• Afmeldt - Det samlede antal modtagere, der har afmeldt e-mailen.

• Blokeret - Det samlede antal blokerede e-mailadresser.

• Ugyldig - Det samlede antal ugyldige e-mailadresser.

• Markeret som spam - Det samlede antal e-mails markeret som spam.

Arket Modtagermetrics viser modtagerspecifikke oplysninger og tæller for:

• Forsendelses status

• Igangværende - E-mailen behandles af vores e-mail-udbyder og er på vej til modtagernes indbakker.

• Ikke leveret - E-mailen blev sendt, men den kunne ikke leveres

• Afvist - Modtagerens e-mail-server afviste e-mailen.

• Åbnet - Det antal gange, modtageren åbnede e-mailen.

• Linkklik - Antallet af gange, modtageren har klikket på links inde i e-mailen.

• Leveringsmeddelelse - Hvis en e-mail-levering mislykkes, viser kolonnen Leveringsmeddelelse årsagen. Hvis der opstår en fejl på grund af et e-mail-domæne, anbefaler vi, at du kontakter deltagerens IT-administrator og beder vedkommende om at tillade e-mails fra Webex Events -domæner . Prøv derefter at sende e-mailen igen til kun den eller de modtagere, der ikke har modtaget den.

Nu ved du alt hvad du behøver for at begynde at sende e-mails fra Webex Events Registration. Gå videre og e-mail! 📄 🚀 📫