Webex Events tilgængelighedserklæring

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Vi er overbevist om, at internettet skal være tilgængeligt og tilgængeligt for alle, og vi er forpligtet til at levere et websted, der er tilgængeligt for det bredest mulige publikum, uanset omstændigheder og evner.

For at opfylde dette tilstræber vi så strengt som muligt at overholde World Wide Web Consortiums (W3C) Web Content Accessibility Guidelines 2.1 (WCAG 2.1) på AA-niveau. Disse retningslinjer forklarer, hvordan man gør webindhold tilgængeligt for mennesker med en bred vifte af handicap. Overholdelse af disse retningslinjer hjælper os med at sikre, at vores platform, webapp, mobilapps og websted er tilgængelige for alle mennesker uanset funktionsnedsættelse eller handicap.

For at se eller downloade en PDF af den fulde Webex Events Accessibility Statement, skal du klikke på knappen nedenfor.