Q&A-funktionsopsætningsvejledning

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Ved at give deltagerne et forum, hvor de kan stille spørgsmål i din Event App og under livesessioner, skabes en mere interaktiv oplevelse og forbedrer sessionsengagementet. Vi elsker Slidos intuitive Q&A, polling, ordskyer og mere, og det integreres problemfrit med Webex Events.
,

Hvis du kun har brug for en simpel løsning til livestreams eller livesessioner, så er Webex Events Q&A-funktionen måske den bedste løsning. Der er ingen grund til at betale for et ekstra værktøj eller lære en anden grænseflade – Webex Events platformen har alt, hvad du behøver for at starte, administrere og moderere Q&A. Aktiver Q&A for individuelle sessioner eller Live Stream-funktionen , eller hav en dedikeret Q&A-funktion.

Fanen Q og A i en livestream på webappen.

💡 Husk, du skal udgive din Event App for at få adgang til Q&A-konfigurationen.

Tilføj Q&A til en session eller livestream-funktion

Først skal du sikre dig, at du har tilføjet Livestream-funktionen eller -sessionen , som du vil oprette spørgsmål og svar til. Når du er færdig, skal du oprette en ny Q&A og tilføje den til Live Stream-funktionen eller -sessionen.

💡 Husk, spørgsmål og svar vises i den rækkefølge, du tilføjer eller importerer dem i. For at undgå forvirring skal du tilføje relaterede spørgsmål og svar, såsom spørgsmål og svar til individuelle sessioner, på samme tid.

1. Klik på Event App på din Event-navigationslinje.

2. Klik på Spørgsmål og svar og afstemning .

3. På siden Spørgsmål og svar og afstemning skal du klikke på knappen Nyt spørgsmål og svar .

4. Indtast følgende oplysninger i "Ny Q&A" modal:

De trin, der lige er beskrevet.
    • Brug feltet Link til til at søge efter den session eller livestream, du vil linke denne Q&A til.

• Hvis du vil holde spørgsmålet og svaret skjult, indtil en højttaler er klar til at begynde at besvare spørgsmål, skal du deaktivere knappen Aktiver spørgsmål og svar og vende tilbage for at aktivere den senere.

• Moderering lader dine medarbejdere gennemgå spørgsmål, før deltagerne kan læse dem, markere spørgsmål som besvarede eller skjule spørgsmål. Læs vores artikel om Moderering af en Webex Event -app for at få fuldstændige detaljer

• Aktiver knappen Tillad anonyme spørgsmål for at lade deltagerne vælge at indsende spørgsmål anonymt.

5. Klik på Aktiver .
    ,

💡 Husk, du kan også importere Q&A ved at bruge instruktionerne i vores importguide .

Spørgsmål og svar-funktionen

Vi leverer spørgsmål og svar som en funktion, du kan tilføje til din begivenhedsapps funktionsliste. Men fordi du ikke kan svare på spørgsmål inden for funktionen, anbefaler vi at bruge Slido eller Wall-funktionen til generelle spørgsmål og svar. Disse understøtter begge beskedsvar, likes, upvotes og moderation.

Administrer spørgsmål og svar

Når du har tilføjet Q&A til Sessioner eller Livestream-funktionen eller tilføjet en Q&A-funktion, skal du klikke på Q&A and Polling i din Event-navigationslinje for at begynde at administrere og moderere dem.

• Klik på et spørgsmål og svar for at få adgang til dets moderationsgrænseflade.

• Klik på ikonet Indstillinger ( ) ud for et af spørgsmålene og svarene for at eksportere, redigere, deaktivere eller slette det.

• Marker feltet Linket til for at vælge alle spørgsmål og svar på listen, eller marker afkrydsningsfelterne ud for de individuelle spørgsmål og svar, du vil ændre, og klik derefter på ikonet med tre prikker ( ) ud for søgefeltet for at eksportere, deaktivere eller slette dem.

Flere Q- og A-elementer valgt med menuen med tre prikker udvidet, indstillingsmenuen for en enkelt aktiv Q og A.

Q&A i praksis

Når deltagere på begivenhedsappens webapp åbner en session eller livestream, kan de få adgang til fanen Q&A i engagementspanelet til højre.

Fanen Q og A i en livestream på webappen.

Mobilbrugere kan få adgang til Q&A ved at bruge knappen 'Q&A' ​​under livestream-videofeedet.

Hvis du har aktiveret anonyme spørgsmål, kan deltagere markere feltet 'Spørg anonymt' for at skjule deres oplysninger.

Modererende spørgsmål

Hvis moderering er aktiv for en Q&A, skal moderatorer bruge siden Q&A og Polling i Webex Events platformen til at godkende, afvise eller arkivere spørgsmål. For en komplet guide til Q&A moderering, læs vores moderation guide .

Panelerne Moderering og Live i Webex Events-platformen.

Besvarelse af spørgsmål

💡 Husk, fordi Webex Events Q&A ikke lader dig skrive svar på spørgsmål, er det bedst egnet til livesessioner, enten personligt eller i en livestream.

Til personlige sessioner skal du få en moderator eller din emcee til at åbne Q&A i webappen eller mobilappen og læse spørgsmål højt for talerne.

For virtuelle begivenheder kan værter og talere i Webex Events Production Studio klikke på fanen Målgruppe og derefter på underfanen Spørgsmål og svar for at få adgang til og mundtligt svare på spørgsmål. Du kan også klikke på spørgsmål for at vise dem i livestreamen.

Fanen Q and A i Audience-panelet i Webex Events Production Studio.

Metrics

Når du eksporterer spørgsmål og svar som nævnt i afsnittet 'Administrer spørgsmål og svar' i denne artikel, vises en meddelelse, der fortæller dig, at systemet er ved at forberede din fil. Når eksporten er klar, vises en ny meddelelse. Klik på linket Klik her for at downloade for at downloade regnearksfilen.

Meddelelserne 'behandlet' og 'udført' i platformen. Meddelelsesklokkeikonet er angivet.

Hvis du gik glip af notifikationen, så fortvivl ikke! Du skal blot klikke på meddelelsesklokkeikonet ved siden af ​​knappen Hjælp i øverste højre hjørne af skærmen for at få adgang til alle dine tidligere meddelelser.

Filen indeholder et separat ark for hver funktion eller session med tilhørende Q&A. Funktionsarkene viser følgende data for hvert spørgsmål:

• Fornavn

• Efternavn

• E-mail

• Titel

• Selskab

• Status

• Dato tid

• Spørgsmål

💡 Husk, fanerne Instruktioner, Spørgsmål og svar og referenceark er relateret til import af spørgsmål og svar og inkluderer ingen resultatdata.

Siden Event App Metrics har lidt mere generelle klikoplysninger. Eksporten beskrevet ovenfor har dog de mest komplette data.

Nu hvor du ved alt om at tilføje spørgsmål og svar til din begivenhed, kan du læse vores afstemningsguide for en anden fantastisk måde at engagere deltagere på!