Kopier registreringslinket og brug widgets

Kopiér URL'en til din registreringsside for deling, og indlejr registreringsformularen på din hjemmeside

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Når du har offentliggjort tilmelding til din begivenhed, er det tid til at begynde at sprede budskabet! Vi tilbyder flere nemme måder at fremme registrering på websteder, e-mails og sociale rum:

• Linket til den generelle registreringsside

• Direkte billetlinks

• Forudfyldte kampagnekodelinks

• Widgets

Lad os undersøge hver mulighed. 🔎

Link til registreringssiden

Efter udgivelsen af ​​registrering vises det generelle link til registreringssiden under sidetitlen, når du redigerer næsten alle aspekter af din registrering. Du skal blot kopiere det og derefter indsætte det på din hjemmeside, e-mails og sociale medier! Husk, at du også kan aktivere UTM-parametre og integrere tredjepartsanalyseværktøjer for at spore trafik til registreringssiden.

Linket til registreringssiden på Webex Events platformen.

Klik på linket til registreringssiden og prøv det selv. 👍

Direkte billetlinks

Vil du sende et link, der viser registreringssiden med kun én billet synlig? Det er nemt!

1. Gå til siden med billetter .

2. Klik på ikonet Indstillinger ( ) ud for den billet, du vil dele.

3. Klik på Del link .

4. I den modal, der vises, skal du kopiere URL'en og dele den hvor som helst du vil.

Forudfyldte kampagnekodelinks

Gør det nemmere at drage fordel af dine kampagnepriser og skjulte billetter ved at dele registreringssiden med en automatisk udfyldt kampagnekode . Sådan gør du:

Kampagnekodesiden med nummererede pile svarende til trinene beskrevet nedenfor.
  1. I begivenhedsnavigationslinjen under Registrering skal du klikke på Fremme .

2. Klik på Kampagnekoder .

3. På siden Kampagnekoder skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ved siden af ​​den kode, du vil forududfylde.

4. Klik på Del link .

5. I den modal, der vises, skal du kopiere URL'en og dele den hvor som helst du vil.

Integrer registrering med widgets

En widget er et kodestykke, der lader dig integrere en del af et websted i et andet. Der er to tilgængelige widgettyper - en knap-widget og en billet-widget. I din begivenhedsnavigationslinje under 'Registrering' skal du klikke på Fremme , og derefter klikke på Widgets for at få adgang til og konfigurere registreringswidgets!

De trin, der lige er beskrevet.

Knap widget

Knap-widgetten er simpelthen en knap, der åbner din registreringsside i en ny fane. Sådan konfigurerer du det:

Skærmbillede, der viser Button Widget-delen af ​​Widgets-siden.
  1. Tilpas knappen og tekstfarven for bedre at afspejle din begivenhed. 🙌 Brug farvevælgeren eller indtast en specifik Hex- eller RGB-farvekode efter eget valg.

2. Indtast din tilpassede knaptekst.

3. Tjek forhåndsvisningen af ​​knappen for at sikre, at du kan lide den, kopier derefter widgetten og føj den til dit websteds kode!

Billet widget

Folk kan godt lide at vide, hvad der er tilgængeligt, og hvor meget billetter koster så tidligt i købsprocessen som muligt. Billetwidgetten lader dig vise potentielle registranter alle synlige billetmuligheder og priser direkte på din hjemmeside uden at omdirigere dem til Webex Events! Dette kan være med til at indgyde tillid før registrering og føre til flere registreringer.

Ticket Widget-sektionen på Widgets-siden.

Når en registrant vælger en billet og klikker på Bestil nu , bliver de dirigeret til den fulde registreringsoplevelse.

For at bruge denne widget skal du blot tilpasse knappen 'Bestil nu' til alt under 30 tegn. Hvis du vil skjule begivenhedsdetaljerne øverst i widgetten, skal du fjerne markeringen i Vis overskrift .

Temafarven på din registrerings 'Udseende'-side bestemmer farverne i denne widget.

Følgende billede viser en indlejret billet-widget på en af ​​vores kunders hjemmesider. 😍

Button Widget-delen af ​​Widgets-siden.

Integrer widgets på din hjemmeside

For at integrere en widget på dit websted, skal du tilføje widgetkoden til dit websteds kode. Processen vil variere afhængigt af den måde dit websted er bygget på. Den person, der administrerer dit websted, ved, hvad han skal gøre.

Hvis du bruger UTM-parametre med dine widgets, skal du opdatere href-URL'en i widgetten, så UTM-parametre spores. Sørg for, at du kun indsætter href-URL'en i din annonceudbyders URL-bygger, og indsæt derefter den vedhæftede URL tilbage i widgetkoden, før du udgiver.

⚠️ Forsigtig! Opdater widgetkoden på dit websted, hvis du ændrer nogen af ​​widgetindstillingerne, eller hvis du ændrer registreringssidens URL efter indlejring.