Webex Events Streaming
Introduktion til Webex Events RTMP Player

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Vi anbefaler Webex Events Production Studio som den enkleste løsning til at producere livestreams i professionel kvalitet i din Webex Events App. Det er dog ikke en opsamling til ethvert streamingbehov. Hvis du vil bruge en streamingplatform, der ikke officielt understøttes af Webex Events, bruge flere forskellige platforme til en enkelt stream eller streame mødesoftware som Webex direkte til din Event App, så er Real-Time Messaging Protocol (RTMP) noget for dig!

Webex Events RTMP Player indlejrer en livestream i din Webex Events Live Stream-funktion eller Agenda-sessioner med minimal opsætning.

En aktiv livestream i webappen.

💡 Husk, RTMP-afspilleren kan kun vise indgående feeds. Det kan ikke udsende en livestream fra Webex Events -platformen til et andet websted som Facebook eller Twitch.

Fortsæt med at læse for at lære mere om, hvad RTMP er, og læs derefter vores artikel om, hvordan du bruger RTMP . 👍

Hvad er RTMP?

Videoproduktion og udsendelsessoftware lader indholdsskabere producere livestreams og derefter sende et videofeed ud til seerne. Mange udbydere som YouTube og Twitch inkluderer en afspiller, hvor seerne kan se udsendelsen, mens andre ikke gør. Det er her Webex Events RTMP Player kommer ind.

RTMP er en protokol til at streame indhold fra én platform, så det vises på en anden. Alt du behøver er en streamnøgle og RTMP URL - der kræves intet tilpasset integrationsarbejde!

Webex Events RTMP Player giver en streamnøgle og RTMP URL for hver livestream. Disse fortæller din udsendelsessoftware, hvor du skal sende videofeedet. Når du har indtastet nøglen og URL-adressen i udsendelsessoftwaren, opretholder Webex Events RTMP afspilleren en konstant forbindelse. Når du starter livestreamen i din udsendelsessoftware, kan deltagerne se den i en Webex Events Live Stream-funktion eller -session.

Alt dette betyder, at du har fleksibiliteten til at bruge næsten enhver streamingplatform, der understøtter RTMP, til at streame indhold til din Webex Events App, og dine deltagere behøver ikke at åbne endnu en fane eller et andet program! 😄

RTMP fordele og overvejelser

Fordele

• Stream indhold til din Webex Event fra næsten enhver platform, der understøtter RTMP. Lokal streamingsoftware som Wirecast og vMix, online streamingtjenester som Twitch og YouTube eller endda mødesoftware som Webex er alle muligheder!

💡 Husk, test altid kompatibilitet med enhver udbyder for at sikre, at det virker og for at forstå, hvad deltagere kan forvente.

• Arbejd med et bureau eller audiovisuelt (AV) firma for professionelt producerede streams, selvom de har deres egen proprietære streamingteknologi. Det er ofte nødvendigt at hyre et AV-firma til hybride arrangementer .

• Brug Webex Events Chat- , Q&A- , Polling- og Captions -løsninger med RTMP-afspilleren, og indlejr utallige websteder som Slido ved hjælp af en brugerdefineret fane .

Animeret GIF, der viser en livestream i webappen, mens brugeren besvarer en afstemning og bruger chatfunktionen.
  • RTMP åbner døren for yderligere sponsormuligheder. Inkorporer sponsorreklamer, brandede bannere og andet reklamemateriale fra flere forskellige kilder i en enkelt strøm.

Overvejelser

• RTMP Player er præcis det - en afspiller, der kun viser, hvad der bliver streamet fra en ekstern kilde. Du styrer reklamer, overlejringer, mellemliggende annoncer og anden branding og produktion fra din valgte udsendelses- eller mødesoftware. Hvis du har brug for optagelser, skal du sørge for, at den software, du arbejder med, kan levere dem.

• Det er helt op til dig at vælge og koordinere din streamingløsning. Overvej omkostningerne for udbyderen og produktionstjenesterne, og planlæg for koordinering af grafik, overgange og overlejringer.

• Implementering af RTMP i din valgte broadcast-software kan blive teknisk, afhængigt af hvilken du vælger. Overvej at hyre en ekspert til at hjælpe dig med at køre dine streams og sikre problemfri drift.

• Implementering af RTMP kan være dyrere end Webex Events Production Studio, hvis du arbejder med et AV-firma eller bruger dyr software. Streamingplatforme og mødesoftware kan gate RTMP-understøttelse bag betalte niveauer.

Hvis RTMP ser ud til at passe godt til dig, så læs vores artikel om streaming til Webex Events fra tredjepartssoftware med RTMP for at komme i gang!