Avancerede egenskaber
Aktiver chat for en session, livestream, sponsor eller udstiller
Aktiver chat for en session, livestream, sponsor eller udstiller

Forbedre engagement og boost ROI

Anthony Miller avatar
Skrevet af Anthony Miller
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Chat lader personlige eller virtuelle deltagere interagere, samarbejde, kommentere og dele på flere nøglerum i din Event App! Forbedre livestreamengagementet ved at føje chat til Agenda Sessions eller Livestream-funktionen . Øg sponsor- og udstillerengagementet og forbedre leadgenerering og investeringsafkast (ROI). Lad os undersøge, hvordan det fungerer. 🔍

Animeret GIF, der viser en mobilappbruger, der skriver en besked i en Agenda-sessions Chat-fane.

Aktiver chat

Det er enkelt at aktivere chat for en session, Livestream-funktion eller højttaler-, sponsor- eller udstillerprofil!

Rediger funktionen eller elementet, udvid sektionen Deltagerengagement , aktiver 'Aktiver chat' til/fra , og klik på Gem ændringer .

💡 Husk, at sektionen Deltagerengagement kun er tilgængelig for højttaler-, sponsor- og udstillerprofiler, når 'Grid View' er valgt i denne funktions indstillinger. For at lære mere om 'Grid View' og redigering af funktionsindstillinger, læs vores opsætningsguide for sponsorer og udstillere .

Deltagerengagement-sektionen i en modal til redigering af livestream

Chat i praksis

I webappen vises fanen Chat til højre for hovedindholdet i et element som f.eks. en dagsordensession eller en højttalerprofil. I mobilappen trykker brugere blot på Chat-indstillingen som vist i den animerede GIF i begyndelsen af ​​denne artikel.

En livestream i en dagsordensession på webappen. Chat-fanen er åben og angivet.

Hvis du bruger Webex Events Production Studio, så vis deltagerchats i livestreamen for en vidunderlig interaktiv oplevelse! Lær mere i vores artikel om Webex Events Production Studio .

En deltagerchat vist på en Webex Events Production Studio-livestream.

Nogle gange kan diskussioner blive anspændte, og folk glemmer at være venlige. 😦 Hvis du har brug for at blokere nogen for at fjerne deres chats og forhindre dem i at poste mere, skal du blot følge instruktionerne i vores artikel om moderation af Event App .

Download og brug chatrapporten

Download chatlogfilerne for at gennemgå indholdsideer, følge op med deltagere og generere kundeemner til enhver tid.

1. Rediger funktionen eller elementet.

2. I den modal, der vises, skal du udvide sektionen Deltagerengagement og klikke på linket Download chatrapport ved siden af ​​"Aktiver chat".

Linket Download chatrapport.
  3. Efter et øjeblik vises en succesmeddelelse i øverste højre hjørne af skærmen. Klik på linket Klik her for at downloade i meddelelsen for at downloade .xlsx-filen.

4. Hvis du gik glip af meddelelsen, skal du blot klikke på klokkeikonet i øverste højre hjørne af skærmen for at finde meddelelsen.

Chat-rapporten 'behandler' og 'udført'-meddelelser

Eksportfilen indeholder følgende oplysninger for hver chatbesked:

• Navn

• Dato

• Tid

• Fornavn

• Efternavn

• E-mail

• Titel

• Selskab

• Chat tekst

• Eksternt ID

Du er klar til at lade dine deltagere chatte med dig og dine talere, sponsorer og udstillere. 🥳 For flere måder at øge engagementet og samarbejdet under dit arrangement, kan du også læse vores featureguides til Wall and Game !