Oversigt over registreringsindstillinger

En guide til de indstillinger, du kan justere efter udgivelsen af ​​Registrering

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Når du har oprettet billetter og offentliggjort Webex Events Registration i din begivenhed, skal du gå til fanen Indstillinger for at finjustere yderligere adfærd, etiketter og visuelle elementer på din registreringsside, e-mails og mere.

Fanen Indstillinger indeholder fire sider - Generelt, Checkout, Betalinger og Teammeddelelser. Lad os udforske hver indstilling! 🧭

Generel

Denne side lader dig justere følgende elementer:

• Begrænsninger på registreringssiden (tidsbegrænsninger, grupperegistrering osv.)

• Beskeder om billettilgængelighed

• Regler for e-mail og domæne

• Sociale og kalenderlinks på siden efter tilmelding

• Sprogindstillinger

• Tilpasning af side- og knapetiketter

Generelle indstillinger

Panelet Generelle indstillinger.
  • Vis registreringstid - Denne indstilling tilføjer en reservationstimer, der begynder at tælle ned, efter at nogen har valgt en billet. Registranten skal gennemføre kassen, før timeren når nul, ellers bliver de nødt til at starte forfra. En minimumstid på 15 minutter hjælper med at sikre, at folk har tid nok til at udfylde formularen. Forøg tidsgrænsen for at give folk mere tid, især hvis nogen af ​​dine betalingsformularer indeholder en masse tilpassede spørgsmål, eller hvis du planlægger at tillade grupperegistrering.

💡 Husk, når 'Vis registreringstid' er deaktiveret, har registranter 120 minutter til at reservere en billet og 60 minutter til at gennemføre kassen og betalingen. Hvis de overskrider disse tidsfrister, vil de modtage en fejl og skal starte forfra.

• Tillad grupperegistrering - Aktiver denne indstilling for at lade deltagerne vælge og købe mere end én af hver billettype.

• Hvis du opretter en billet med en maksimal købsgrænse på én, lader rullemenuen i tilmeldingsformularen kun deltagere vælge en af ​​den billettype.

• Når grupperegistrering er deaktiveret, klikker deltagerne blot på knappen 'Vælg' ved siden af ​​den billet, de vil købe.

• Accepter køberoplysninger - Når denne skifte er aktiv, kan købere vælge at indtaste separate kontakt- og deltageroplysninger under registreringen. Dette lader folk købe billetter til andre.

• Vis antal resterende billetter - Aktiver denne indstilling for at vise antallet af resterende billetter på registreringssiden. Dette er nyttigt, hvis du har et begrænset antal billetter og ønsker at skabe en følelse af, at det haster.

• Vis tilgængelige datoer - Aktiver denne indstilling for at vise datointervallet for en billets tilgængelighed på registreringssiden. Dette er nyttigt, hvis nogle billetter kun er tilgængelige i en begrænset periode.

E-mail-indstillinger

• Begræns duplikerede e-mail-adresser - Denne mulighed er aktiveret som standard, så hver billet, der købes, skal være tilknyttet en unik e-mailadresse. For at lade flere personer registrere sig med den samme e-mailadresse skal du deaktivere til/fra-knappen. Hvis du vil vide mere om håndtering af duplikerede e-mails, kan du læse vores artikel om Webex Events Registration .

• Begræns registrering via e-mail-domæne - Vil du begrænse registreringen til bestemte virksomheder eller sikre, at folk registrerer sig med deres arbejds-e-mail? Denne mulighed lader dig tillade eller blokere visse e-mail-domæner, såsom gmail.com og yahoo.com.

1. Hvis du kun vil tillade nogle få domæner, skal du vælge 'Tillad...' fra rullemenuen 'E-mail-domæneregel'. Hvis du kun vil blokere nogle få domæner, skal du vælge 'Bloker...'.

2. Indtast nu de domæner, du vil tillade eller blokere, og adskil dem med et komma. For eksempel, hvis du vil blokere gmail- og yahoo-domæner, skal du indtaste domænerne i følgende format: gmail.com, yahoo.com

3. Tilpas endelig den fejlmeddelelse, der vises, når registranter forsøger at registrere sig med et e-mail-domæne, der ikke er tilladt.

Indstillingerne for e-mail-indstillinger er netop beskrevet.

💡 Husk, e-maildomænereglen har en grænse på 5000 domæner.

Sociale indstillinger

Panelet Sociale indstillinger.
  • Social deling - Aktiver denne mulighed, og marker derefter afkrydsningsfeltet ud for hver social delingsindstilling, du vil have vist i registreringssidens arrangørsektion og på betalingsbekræftelsessiden.

💡 Husk, sørg for, at du har tilføjet dine sociale webadresser og e-mailadresse på siden Grundlæggende registrering under 'Organisatoroplysninger'.

Knapperne til social deling, som de vises på registreringssiden.
  • Tilføj til kalender - Aktiver denne mulighed for at vise linket 'Tilføj til kalender' på registreringssiden og betalingsbekræftelsessiden. Når en bruger klikker på dette link, kan de tilføje denne begivenhed til en af ​​de tilgængelige kalendere.

💡 Husk, at hvis du ændrer datoen eller klokkeslættet for din begivenhed, efter at deltagere har føjet den til deres kalenderapps, afspejler deres kalendere ikke automatisk opdateringen. Deltagere skal enten føje begivenheden til deres kalender igen eller manuelt opdatere deres kalenderapp.

Sprogindstillinger

Disse indstillinger lader dig vælge standardsproget for registreringssiden og kommunikation og aktivere sprogvalg for registranter.

Sektionen Sprogindstillinger.

Der er to scenarier at overveje med disse indstillinger:

Ikke-engelsk Standardsprog med sprogvalg deaktiveret

Når du vælger et andet standardsprog end engelsk, ændres al ikke-tilpasselig tekst på registreringssiden og registreringskommunikation automatisk til det valgte sprog. Disse omfatter knapper, pladsholdertekst, kvitteringer og billetter.

Hvis du vælger ikke at aktivere sprogvalg, skal du indtaste al tilpasselig tekst i din registrering på det valgte standardsprog . Dette inkluderer alt fra begivenheds- og billetnavne og beskrivelser til brugerdefinerede spørgsmål og de brugerdefinerede etiketter, der er anført nedenfor . Hvis det virker som meget arbejde, kan du aktivere sprogvalg.

Sprogvalg aktiveret

Hvis du aktiverer sprogvalg, oversætter Google Translate automatisk al tilpasselig og hårdkodet tekst i din registrering til dit valgte standardsprog.

💡 Husk, at Google Translate ikke er perfekt, og nogle oversættelser kan være forkerte eller usædvanlige.

Registranter kan vælge fra vores liste over understøttede sprog ved hjælp af sprog-rullemenuen på registreringssiden.

Sprogvælgeren på en registreringsside

💡 Husk, billet-widgetten inkluderer ikke sprogrullemenuen og vises på det valgte standardsprog.

Brugerdefinerede etiketter

Panelet Brugerdefinerede etiketter.

Sektionen Brugerdefinerede etiketter lader dig nemt ændre følgende sektion, knap og etikettekst på registreringssiden:

Skærmbillede af en registreringsside med nummererede indikatorer, der peger på de første 6 punkter nedenfor.
  1. Om sektionen - Ændrer etiketterne på fanen Om og sektionen Om sektionen på hovedregistreringssiden.

2. Billetafsnittet - Ændrer etiketterne på fanebladet Billetter og Billetafsnittets overskrift på hovedregistreringssiden.

3. Gratis billetbeskrivelse - Ændrer etiketten på registreringssiden, ordrebekræftelsessiden og bekræftelses-e-mailen.

4. Placeringssektion - Ændrer etiketterne for fanen Placering og overskriften Placeringssektion på hovedregistreringssiden.

5. Arrangørsektion - Ændrer etiketterne på fanen Arrangør og sektionsoverskriften Arrangør på hovedregistreringssiden.

💡 Husk, at fanen Arrangør kun vises på registreringssiden, hvis du har indtastet oplysninger på fanen Grundlæggende registrering under 'Arrangøroplysninger'.

6. Hent billet-knap - Ændrer knapetiketten, når billetter er tilgængelige for køb.

7. Hent billet-knappen starter om - Ændrer etiketten 'Få billet'-knappen, der vises med en nedtælling, når billetter er planlagt, men ikke tilgængelige endnu.

8. Få billet-knap lukket - Ændrer etiketten 'Få billet'-knappen, når billetter ikke længere er tilgængelige.

Knapperne 'Billetsalg starter om', 'Få billetter' og 'Salgsvindue lukket' på registreringssiden.
  9. Placer ordre - Ændrer knapetiketten, som deltagere klikker på for at sende deres ordre.

10. Vilkår og betingelser - Ændrer titlen på linket til vilkår og betingelser, der vises nederst på hovedregistreringssiden.

Tredjeparts tilgængelighedsoverlejring

Ud over vores løbende forbedring af indbyggede tilgængelighedsfunktioner tilbyder vi et valgfrit overlay med valgbare tilgængelighedsprofiler og justeringer, drevet af en tredjeparts AI-løsning. Lær mere om, hvordan overlejringen fungerer, i vores artikel om aktivering af tilgængelighedsværktøjer .

Klik på Udgiv ændringer nederst på siden, når du er færdig med at redigere.

Checkout

Denne side giver dig mulighed for at tilpasse bekræftelses-, annullerings- og refusionsbeskeder, som deltagerne modtager, og bestemme, hvilke oplysninger PDF-billetter indeholder. Lav en unik besked til hver billettype for at skabe en helt unik deltageroplevelse. Få mere at vide i vores artikel om tilpasning af betalingsmeddelelser .

Betalinger

Denne side giver dig mulighed for:

• Aktiver betalingsmuligheder for betalte billetter

• Konfigurer skatteindstillinger

• Tilføj vilkår og betingelser

• Vælg en refusionspolitik

Betalingsmuligheder

Hvis du opkræver penge for billetter, giver afsnittet Betalingsmuligheder dig mulighed for at administrere de betalingsmuligheder, du vil acceptere. Der er tre valgmuligheder: Stripe, Faktura og Check.

💡 Husk, hvis du har oprettet betalte billetter, skal du vælge mindst én betalingsmulighed, før du offentliggør din registreringsside. Hvis du deaktiverer alle betalingsmuligheder, vil alle betalte billetter blive skjult fra registreringssiden.

Panelet med betalingsmuligheder.

Stribe

Opret forbindelse til Stripe for at acceptere registreringsbetalinger med kort. Stripe er en betalingsprocessor, som virksomheder over hele verden har tillid til, inklusive Webex Events! Registreringsbetalinger, du modtager gennem Stripe, er tilgængelige med det samme, ikke på en fastsat ugentlig dato.

Stripe-sektionen i panelet Betalingsmuligheder.

Hvis du har brug for at oprette forbindelse til en anden Stripe-konto end den, du tidligere brugte, skal du klikke på knappen Afbryd Stripe-konto og derefter tilslutte en ny Stripe-konto.

💡 Husk, du kan ikke refundere ordrer betalt af Stripe, mens Stripe er afbrudt. Refusioner inkluderer ikke Stripes processorgebyrer.

Faktura og check

Aktiver indstillingerne Faktura eller Check for at lade deltagere registrere sig med kontanter, check eller et andet medie. For at lære alt om offlinebetalinger, læs vores Faktura- og checkbetalingsartikel .

Skat

1. Klik på knappen Tilføj afgift for at lægge afgift på en eller flere billetter.

2. I den modal, der vises, skal du udfylde følgende:

• Vælg de billetter, afgiften gælder for, i rullemenuen Tildel til billet(r) .

• Indtast det skattenavn , der vises i kasseformularen og registreringskvitteringerne.

• Indtast skatteprocenten .

• Indtast din organisations statsudstedte momsregistrerings-id .

3. Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

Modal Tilføj skat.

💡 Husk, du kan tilføje flere afgifter på en enkelt billet eller forskellige skattesatser for individuelle billetter. Du skal blot klikke på Tilføj skat igen for at tilføje endnu en skat.

Vilkår og betingelser og tilbagebetalinger

• Klik på knappen Rediger vilkår og betingelser for at tilføje dine egne vilkår og betingelser til dem, der allerede er vist for Webex Events.

Afsnittet Vilkår og betingelser og tilbagebetalinger.
  • Klik på Vælg refusionspolitik for at administrere den angivne refusionspolitik på din registreringsside. I den modal, der vises, skal du vælge mellem fire mulige forudindstillede refusionspolitikker eller vælge Custom Refund Policy . Hvis du vælger 'Tilpasset tilbagebetalingspolitik', skal du tilføje din politik i tekstfeltet.

Modal for tilbagebetalingspolitik.

Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

Du bevarer fuld kontrol over tilbagebetalinger i Webex Events platformen, og valget af en af ​​disse muligheder begrænser dig ikke på nogen måde.

💡 Husk, Webex Events tilbyder ikke en portal, hvor deltagere kan anmode om en refusion. Overvej at inkludere din refusionspolitik og den bedste e-mail til at nå dig i ordrebekræftelsen, så deltagerne ved, hvordan de anmoder om en refusion.

Holdunderretninger

Denne side lader dig aktivere og konfigurere automatiske e-mails, der med jævne mellemrum sender dig og dit hold detaljer om nye ordrer for udvalgte billetter. Modtagelse af disse e-mails regelmæssigt kan hjælpe dig og dit team med at spore det daglige salg og holde styr på indgående registreringer. Her er et eksempel på e-mailen:

En teammeddelelses-e-mail.

Send ordrebeskeder

Aktiver kontakten Send ordremeddelelser for at afsløre følgende meddelelsesindstillinger:

Siden med teammeddelelser. Skiftet 'Send ordrebeskeder' er aktiv.
  • Vælg billettype - Vælg de billettyper, der skal inkluderes i meddelelser.

• Send e-mails til - Vælg de teammedlemmer, der skal modtage meddelelser. Læs vores artikel om ledelse af teams og teammedlemmer, hvis du har brug for at tilføje personer.

• Notifikationsfrekvens - Vælg, hvor ofte du vil modtage notifikationer - hvert 30. minut, hver time eller hver dag på et bestemt tidspunkt. Dit team modtager kun e-mails med disse regelmæssige intervaller, når nye ordrer er blevet afgivet siden den sidste e-mail blev sendt.

💡 Husk, teambesked-e-mails viser ordredetaljer for op til 25 nye ordrer. Hvis der er mere end 25 nye ordrer, skal du besøge siden Registreringsordrer i din begivenhed på Webex Events platformen for at gennemgå alle ordrer.

Nu hvor du har lært alt om registreringsindstillinger, kan du læse vores artikel om administration af registrering !