Administrer registreringsordrer

Se, refunder, annuller eller markér ordrer som betalte og send ordrebekræftelser manuelt

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Når folk har registreret sig til din begivenhed gennem Webex Events Registration, skal du gå til fanen Ordrer for at gennemgå og administrere ordrer i en praktisk tabel. Siden Ordrer har følgende kolonner:

• Ordre ID# - En unik identifikator for ordren.

• Købers navn - Dette er den person, der har betalt for billetten. Dette er muligvis ikke det samme som den person, der deltager i dit arrangement.

• Status - Ordrestatusser inkluderer 'Ikke betalt', 'Fuldført' eller 'Refunderet'. Vi vil diskutere hver status senere i denne artikel .

• Antal - Antallet af billetter købt i ordren.

• Salgsbeløb - Det samlede beløb, der er betalt for alle billetter i ordren efter alle rabatter, skatter og gebyrer.

• Kampagnekode - Dette viser kampagnekoden, der er anvendt på ordren, hvis nogen.

• Bestillingsdato - Datoen registreringen blev gennemført.

• Betalingstype - Dette viser, om ordren blev betalt med check, faktura eller kreditkort.

Brug søgefeltet til hurtigt at finde en ordre efter købers navn eller ordre-id. Brug filterrullelisten til at filtrere ordrer efter status, billettype, kampagnekode, betalingstype eller billetnavn.

Ordrestatusser

Hver ordres 'Status'-kolonne viser en af ​​fem statusser:

• Komplet - Ordren var gratis eller er fuldt betalt.

• X/Y Complete - Nogle billetter på ordren blev annulleret eller refunderet.

• Refunderet - Alle billetter på ordren blev refunderet.

• Annulleret - Alle billetter på ordren blev annulleret.

• Refunderet/annulleret - En eller flere billetter på ordren blev refunderet, og resten blev annulleret.

Rediger ordrer

Afhængigt af ordrens status er der flere handlinger, du kan foretage ved at klikke på ikonet Indstillinger ( ) ved siden af ​​en ordre. Før vi taler om redigering af ordrer, er her en tabel, der viser mulige handlinger baseret på ordrestatus:

Ikke betalt

Komplet

Refunderet

Aflyst

Markér som betalt

Send ordrebekræftelse igen

Se billet

Se billet

Send ordrebekræftelse igen

Se billet

Se kvittering

Se kvittering

Se faktura

Se kvittering

Se faktura

Tilbagebetale*

Aflys ordre

Tilbagebetale

Aflys ordre

* Hvis du annullerer en billet, kan du stadig også refundere den. Hvis du refunderer en billet, annulleres den også automatisk. Annullering af en billet er permanent.
,

Eksporter eller gensend bekræftelse for flere ordrer

Klik på afkrydsningsfelterne ud for ordrer, og klik derefter på de tre prikker ( ) ved siden af ​​søgelinjen for at eksportere dem eller sende ordrebekræftelser igen. Eksporten indeholder de samme data som 'Ordre'-eksporten, du kan downloade fra siden Registreringsmetrics .

💡 Husk, du kan gensende ordrebekræftelser for op til 100 ordrer ad gangen. Ordrebekræftelser sendes kun for gennemførte ordrer.

Markering af en ordre som 'betalt'

Eventuelle ordrer afgivet med check- eller fakturabetalingsmulighederne vises som 'Ikke betalt'. Enhver, der vælger check- eller fakturamulighederne, skal indsende betaling uden for Webex Events Registration . Indtil du klikker på 'Markér som betalt' på ordren vil ingen af ​​deltagerne på ordren blive føjet til din Event App, og de vil ikke modtage en e-mail med deres billetter.

Læs vores artikel om faktura- og checkbetalinger for at få fuldstændige oplysninger om offlinebetalinger.

Annullering af en ordre

Når du klikker på 'Annuller ordre', kommer der en modal frem, hvor du vælger hvilke billetter på ordren, der skal annulleres. Du skal blot markere feltet ud for hver deltager, hvis billet skal annulleres, og klik på Annuller billetter .

Her er, hvad der sker, efter du har annulleret en ordre:

• En annullerings-e-mail sendes automatisk til købers e-mailadresse.

💡 Husk, hvis du har brug for at sende annullerings-e-mailen til en anden end køberen, skal du åbne ordren, klikke på Rediger i afsnittet 'Køberoplysninger' og opdatere køber-e-mailen med den e-mail, der skal modtage annullerings-e-mailen.

• Deltagere, hvis billetter er blevet annulleret, kan ikke længere få adgang til din Event App eller tjekke ind.

• Hvis du annullerer ordren på en person, der er 'aktiv' i din Event App, bliver de automatisk blokeret der. Hvis de registrerer sig igen med den samme e-mail, og du stadig ønsker, at de skal have adgang, kan du manuelt fjerne blokeringen af ​​dem .

Hvis du annullerer en ordre, kan du stadig refundere ordren senere.

Refundering af en ordre

Når du klikker på 'Refund', kommer der en modal frem, hvor du vælger hvilke billetter i ordren, der skal refunderes. Du skal blot markere feltet ud for hver deltager, hvis billetter skal refunderes, og klik på Refunder billetter . En oversigt i bunden viser det samlede refusionsbeløb.

Her er, hvad der sker, efter du har refunderet en ordre:

• Ordrer betalt med kreditkort refunderes gennem Stripe, og en bekræftelsesmail sendes til køber. Stripes ekspeditionsgebyr refunderes ikke. Se Stripes refusionspolitik for mere information.

💡 Husk, hvis en ordre blev betalt med Stripe, og Stripe afbrydes efterfølgende, kan du ikke udstede en refusion, før du gentilslutter den samme Stripe-konto.

• Hvis ordren var via faktura eller check , sendes der en e-mail til køberen, hvori han informeres om, at en refusion blev iværksat. Fra det tidspunkt er det op til dig og køberen at arrangere tilbagebetalingen. Ordrer købt med faktura eller check kan ikke refunderes via en tilknyttet Stripe-konto.

• Alle deltagere, hvis billetter er blevet refunderet eller annulleret, kan ikke længere tjekke ind på din begivenhed eller deltage i din Event App, hvis den er indstillet til 'Kun invitation'.

💡 Husk, hvis du refunderer en ordre til en person, der er 'aktiv' i din Event App, bliver de automatisk blokeret der, og de kan ikke længere registrere sig med den e-mailadresse.

• Registreringsmetrics opdateres automatisk for at afspejle refusionen. Tjek afsnittet 'Gebyrer og rabatter' på siden Registreringsmetrics for at gennemgå refusion og nettosalg i alt.

Få adgang til ordreoplysninger

Klik på et ordre-id-nummer for at åbne siden 'Ordredetaljer'. Denne side har alle købers oplysninger, den detaljerede ordresum inklusive refusioner og rabatter og en liste over alle deltagere på ordren.

Klik på ikonet Indstillinger ( ) ved siden af ​​'Ordredetalje'-nummeret øverst for at fuldføre en af ​​de tidligere nævnte handlinger .

Der er flere yderligere handlinger, du kan foretage ved at klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for en deltager, afhængigt af ordrestatus:

Ikke betalt

Komplet

Refunderet

Aflyst

Se deltagerprofil

Se deltagerprofil

Se deltagerprofil

Se deltagerprofil

Se billet

Se billet

Se billet

Send bekræftelse

Klik på linket Rediger ud for etiketten 'Køberoplysninger' for at redigere deres navn, e-mail og faktureringsadresse.

Linket Rediger.

Nu ved du alt om siden Registreringsordrer!

Pro tips! 😎

• Vil du modtage e-mail-notifikationer, når folk køber billetter? Brug Team Notifications-funktionen på siden Registreringsindstillinger til at aktivere automatiske e-mails, der indeholder detaljer om nye ordrer for udvalgte billetter. Få mere at vide i vores artikel om oversigt over registreringsindstillinger .

• Tilpas deltageroplevelsen med skræddersyet betalings-, bekræftelses-, annullerings- og refusionsbeskeder for hver billettype. Få mere at vide i vores artikel om tilpasning af betalingsmeddelelser .