Opret registreringskampagnekoder

Tilbyd rabatter eller brug adgangskoder til at afsløre skjulte muligheder

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Webex Events Registration har to måder at give specielle tilbud til dine registranter - rabatkoder og adgangskoder. Registranter skal blot indtaste deres adgangs- eller rabatkode, vælge deres billet og derefter klikke på Anvend for at modtage fordelen.

Denne artikel forklarer hver registreringskampagnekodetype, og hvordan man opretter og administrerer dem. Lad os gå! ⏬

En registreringsside med feltet Kampagnekode angivet.

Importer kampagnekoder

Hvis du har brug for at oprette mange rabatkoder og kampagnekoder, kan du spare tid ved at tilføje dem til kampagnekode-importskabelonen og derefter importere dem alle på én gang. Læs vores artikel om import og eksport af data , og husk disse tips:

• Du kan kun tildele adgangskoder til skjulte billetter .

• Kampagnekoder skal være unikke. For eksempel får du en fejlmeddelelse, hvis du navngiver to kampagnekoder 'TAKE20'.

• Kampagnekoder må ikke indeholde mellemrum eller specialtegn.

• Kampagnekoder kan maksimalt være på 100 tegn.

• Kampagnekoder skal tildeles mindst én billettype. For at tildele billettyper i importskabelonen skal du indtaste 'x' i kolonnen for den billettype, du vil tildele kampagnekoden.

• Hvis du bruger de fleste eller alle de samme kampagnekoder, som du brugte til en anden begivenhed, skal du eksportere dem fra den begivenhed, lave de nødvendige opdateringer til tildelinger og koder til billettyper og derefter importere dem til din nye begivenhed. 🧠

Opret en enkelt kode

1. I din begivenhedsnavigationslinje under 'Registrering' skal du klikke på Fremme .

2. Klik på Kampagnekoder.

3. På siden med kampagnekoder skal du klikke på knappen Ny kampagnekode og vælge enten 'Rabatkode' eller 'Adgangskode'.

Den netop beskrevne proces.
    • Rabatkoder reducerer billetprisen med et fast beløb eller procent.

• Adgangskoder afslører skjulte billetter , som er usynlige, indtil en registrant indtaster sin tildelte adgangskode. Dette er fantastisk til at give gratis billetter, earlybird-rabatter eller særlige priser til personale, VIP'er eller presse, for at nævne nogle få.

💡 Husk, registranter kan kun anvende én kampagnekode pr. billettype. For eksempel kan de ikke anvende en adgangskode til at afsløre en skjult billet og bruge en rabatkode til at reducere prisen på den samme billet.

Opret en rabatkode

I den modal, der vises, efter du har klikket på 'Rabatkode', skal du indtaste følgende oplysninger:

Modalen Opret rabatkode.
  • Indtast den rabatkode , som registranter bruger til at få rabat på siden Registrering.

• Brug feltet Tildel til til at vælge, hvilke billetter der er berettiget til rabatten.

• Indtast rabatbeløbet og brug rullemenuen til at vælge mellem beløb og procent.

• Indtast et tal i feltet Brugsgrænse for at begrænse antallet af billetter, som denne rabatkode kan gælde for. Lad dette felt stå tomt, hvis du ikke ønsker at begrænse brugen.

Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

Opret en adgangskode

I den modal, der vises, efter du har klikket på 'Adgangskode', skal du indtaste følgende oplysninger:

Modalen Opret adgangskode.
  • Indtast den adgangskode , som registranter indtaster for at afsløre den eller de skjulte billetter. Skjulte billetter vises først, når en registrant indtaster den tilhørende adgangskode.

• Brug feltet Tildel til til at vælge, hvilke billetter koden gælder for.

💡 Husk, kun skjulte billetter vises i feltet 'Tildel til'. For at lære mere om skjulte billetter, læs vores guide til oprettelse af billetter .

• Indtast et tal i feltet Brugsgrænse for at begrænse antallet af gange, adgangskoden kan bruges. Lad dette felt stå tomt, hvis du ikke ønsker at begrænse brugen.

Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

⚠️ Forsigtig! Hvis du deler et direkte link til en skjult billet, skal du inkludere adgangskoden med linket.

Administrer kampagnekoder

Alle de koder, du har oprettet, er angivet på siden Kampagnekoder. Listen viser kampagnekoden, type, antal brug, status og antallet af billetter, der er tildelt hver kode. Hvis du har brug for at redigere kampagnekoder, kan du redigere dem én efter én eller eksportere dem, foretage redigeringer og importere disse opdateringer. Læs vores artikel om eksport og import af data for fuldstændige detaljer.

Rediger en enkelt kampagnekode

Klik på ikonet Indstillinger ( ) ud for en kampagnekode for at redigere, sætte den på pause eller slette den eller kopiere delelinket.

Kampagnekoder-siden. Indstillingsmenuen ved siden af ​​en kode er udvidet.

Ved at klikke på 'Del link' åbnes en modal med et tilpasset link til registreringssiden med koden allerede anvendt.

⚠️ Forsigtig! Hvis du ændrer registreringssidens URL på siden Grundlæggende om registrering, vil der blive genereret nye delbare adgangskodelinks, og de gamle vil ikke længere virke.

Modalen Get Shareable Link.

Nu ved du, hvordan du laver kampagnekoder! Når folk har tilmeldt sig din begivenhed, skal du bruge værktøjet til registrering af e-mails til at holde kontakten og sende henvisningskoder for at generere endnu mere salg. 💰