Webex Events Registration Metrics

Gennemgå og del dine registreringsmetrics-side og rapporter

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Vil du vide, hvor godt din registrering klarer sig? Har du brug for lidt indsigt til at planlægge næste år? Siden Registreringsmetrics er dit dashboard for det samlede og individuelle billetsalg og -tendenser. Eksport af metrics giver dig også endnu mere datagodhed! 👍

Vi fanger metrics baseret på gennemførte registreringer, så hvis du ønsker indsigt i registrantens adfærd under registreringsprocessen, så læs vores artikel om brug af UTM-parametre og tredjepartsanalyseværktøjer .

Få adgang til siden Metrics

I din begivenhedsnavigationslinje under 'Registrering' skal du klikke på Metrics .

💡 Husk, registreringsmetrics er ikke tilgængelige, før du udgiver registrering .

De trin, der lige er beskrevet.

Siden Metrics

Siden Metrics er det perfekte sted at gå hen for at få et hurtigt, omfattende overblik over registreringssalgsaktivitet. Vi ved, at det kan være komplekst at analysere data, så vi har gjort siden Metrics så enkel som muligt.

💡 Husk, at nogle aspekter af siden Metrics kan tage op til 15 minutter at opdatere. Klik på opdateringsikonet i øverste højre hjørne af en widget for at opdatere den.

Siden Registreringsmetrics.

Metrics på øverste niveau

Øverst på siden Metrics vises et øjebliksbillede af registreringsaktivitet:

• Nettosalg - Det samlede beløb for alt billetsalg minus eventuelle skatter og afgifter.

• Ordrer - Det samlede antal gennemførte registreringsordrer, inklusive annullerede og refunderede ordrer. Dette antal tæller ikke deltagere, der manuelt blev føjet til din begivenhed.

• Deltagere - Det samlede antal deltagere på tværs af alle gennemførte ordrer, inklusive deltagere, der blev tilføjet manuelt . Dette antal inkluderer ikke deltagere med annullerede eller refunderede ordrer.

Hver af metrics på øverste niveau indeholder en tilsvarende graf. Klik på grafens etiket for at skifte mellem hver graf.

Siden Registreringsmetrics med grafetiketten på øverste niveau udvidet.

Salg med billet

Dette diagram viser type, nettosalg, ordrer og deltagerantal for hver billet.

Salg ved billet-diagrammet.

Gebyrer og rabatter og billetter i procent

Gebyrer og rabatter-diagrammet viser bruttosalg og alle rabatter, gebyrer, skatter, tilbagebetalinger og afventende betalinger efterfulgt af det resulterende nettosalg.

Billetter efter procent viser blot procentdelen af ​​alt salg efter billettype.

Gebyrer og rabatter og billetter efter procent.

Det er alle de metrics, der vises på siden Metrics. Lad os nu tale om deling og eksport af metrics.

Del metrics

Klik på knappen Get Shareable Link for at kopiere et link, som alle kan bruge til at få adgang til metrics, selvom de ikke har en Webex Events platformkonto.

Knappen 'Get Shareable Link' på siden Registreringsmetrics.

Eksporter rapport

Klik på knappen Eksporter rapport for at eksportere fem forskellige rapporter, der indeholder mere detaljerede og detaljerede data. Fortsæt med at læse for at lære mere om hver af disse rapporter. 🧠

Knappen Eksporter rapport og menuen med rapportindstillinger.

Når du vælger en eksportindstilling, vises en meddelelse, der fortæller dig, at systemet er ved at forberede din fil. Når eksporten er klar, vises en ny meddelelse. Klik på linket Klik her for at downloade for at downloade filen .

Eksportmeddelelserne 'Behandler' og 'Det er færdigt'. Linket 'Klik her for at downloade' er angivet.

Hvis du gik glip af notifikationen, så fortvivl ikke! Fra en hvilken som helst side på platformen skal du blot klikke på meddelelsesklokkeikonet i øverste højre hjørne af skærmen for at gennemgå alle dine tidligere meddelelser.

Den netop beskrevne proces.

Når du har downloadet en rapport, skal du åbne den i dit foretrukne regnearksprogram. Her er de felter, der er inkluderet i hver eksport:

💡 Husk, at alle registreringsmetrics-eksporter ekskluderer deltagere markeret som 'Duplicate' . Alle andre deltagere vises, inklusive dem med refunderede eller annullerede ordrer.

Gæstelisterapport

Gæstelisterapporten indeholder følgende oplysninger:

• Fornavn

• Efternavn

• Billetstatus

• Registreret e-mail-adresse

• Billetnavn

• Tilstedeværelse

Deltagerrapport

Ud over følgende oplysninger indeholder deltagerrapporten også alle brugerdefinerede spørgsmål, du har føjet til registreringsudtjekningsformularer , og eventuelle UTM-parametre, du har tilføjet til URL'en:

• Købsdato

• Købstid

• Fornavn

• Efternavn

• Registreret e-mail-adresse

• Billetstatus

• Billetnavn

• Billettype

• Tilstedeværelse

• Betalingsmetode

• Rabatkode

• Adgangskode

• Billet-id

• Ordre ID

• Check-in status

• På (tidspunkt, hvor deltageren tjekkede ind)

• Manuelt tilføjet

• {UTM felter}

• {Tilpassede spørgsmål}

Badges rapport

Badges-rapporten indeholder følgende oplysninger:

• Fornavn

• Efternavn

• Deltagerfirma

• Deltagertitel

• Billetstatus

• Billetnavn

• Tilstedeværelse

• Billet-id

• QR-kode (til badgeudskrivning)

Ordrerapport

Ud over følgende oplysninger indeholder ordrerapporten også UTM-parametre, du har føjet til URL'en:

• Ordre ID

• Bestillingsdato

• Fornavn

• Efternavn

• Email adresse

• Antal

• Billetnavne

• Personlig deltagelse

• Virtuel deltagelse

• Billetstatus

• Betalingsmetode

• Engros salg

• Rabat

• Rabatkode anvendt

• Stripe gebyr

• Webex Events gebyr (denne kolonne vil normalt være tom)

• Skat

• Nettosalg

• Refunderet beløb

• Aflyste billetter

• betalingsmiddel

• Adgangskode

• Manuelt tilføjet

• {UTM felter}

Fortrolighedsrapport

Fortrolighedsrapporten indeholder data om brugerdefinerede samtykkespørgsmål , herunder følgende oplysninger:

• Bestil billet-id

• Deltager-id

• Fornavn

• Efternavn

• E-mail

• Etiket titel

• Beskrivelse

• Aftaletekst

• Afslagstekst

• Advarsel om afslag

• Valgfrit/påkrævet

• Respons

• Dato

• Tid

Nu hvor du ved alt om siden Registreringsmålinger, vil det være nemmere end nogensinde før at spore og bevise værdien af ​​din registrering!