Opsætningsvejledning til kortfunktioner

Hjælp deltagerne med at udforske dit mødested og få, hvor de skal hen, hurtigt og nemt

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Kort-funktionen kombineret med lokationer hjælper personligt fremmødte deltagere, der bruger din Event App, til nemt at finde rundt i dit mødested og opdage aktiviteter og interessepunkter. Mens deltagerne udforsker kortet, trykker de på regioner for at finde sessioner, højttalerprofiler og sponsorer og mere, der er knyttet til det pågældende sted. Deltagere kan også få adgang til kortet fra en funktion, der er knyttet til den samme placering, såsom en sponsorprofil. Når de trykker på en placering, åbnes kortfunktionen og zoomer til det tilknyttede område.

Animeret GIF for at udforske kortfunktionen og sessionerne og funktionerne, der også er knyttet til denne kortplacering.

Denne forbindelse mellem kort, placeringer og andre funktioner betyder, at dit personale vil bruge mindre tid på at fortælle folk, hvor de skal tage hen. 🧭

Denne artikel forklarer, hvordan du tilføjer og administrerer Maps-funktionen, og den giver et overblik over deltageroplevelsen.

Tilføj funktionen Kort

I din begivenhedsnavigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Funktioner og derefter klikke på Tilføj funktioner .

De trin, der lige er beskrevet.

I den modal, der vises, skal du søge efter funktionen, klikke på Tilføj , og derefter lukke modalen.

Rediger indstillinger

For at tilpasse funktionens navn og ikon eller begrænse dens synlighed ved hjælp af grupper skal du klikke på funktionen i navigationslinjen og derefter klikke på ikonet Indstillinger ( ⚙️ ) ud for funktionens navn.

De trin, der lige er beskrevet.

Klik på Gem ændringer , når du er færdig.

Tilføj lokationer, kortbilleder og områder

Der er to hovedkortkomponenter - regioner og lokationer. Regioner er klikbare sektioner, du tegner oven på det kortbillede, du uploader. Steder refererer til fysiske områder på dit spillested, såsom grupperum eller hovedscenen.

For den mest problemfri opsætning skal du først oprette steder, derefter uploade kortbilleder, derefter definere områder og tildele steder til disse områder.

1. Opret lokationer

1. I din begivenhedsnavigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Funktioner og derefter klikke på Kort .

2. Klik på fanen Placeringer på siden Kort.

3. Klik på Ny placering .

4. Indtast lokationsnavnet i den modal, der vises, og indtast derefter det maksimale antal deltagere, der må være på det pågældende sted ad gangen i feltet Placeringskapacitet . Dette giver dig mulighed for at overholde brandkodereglerne, når du tjekker deltagere ind til sessioner med sessionscheck-in. Få mere at vide i vores artikel om konfiguration af sessioner til sessionscheck-in .

Trin 2 til 4 i den netop beskrevne proces.

Gentag disse trin, indtil du har tilføjet alle de placeringer, du har brug for. Hvis du glemmer noget, så fortvivl ikke - du kan vende tilbage og tilføje mere senere.

💡 Husk, du kan også oprette lokationer fra Sessions-menuen. For at lære mere om lokationer og alle steder at bruge dem i Webex Events platformen, kan du læse vores artikel Tilføj lokation til din begivenhed .

2. Upload kort

Sådan uploader du et kort:

1. Klik på fanen Kort .

2. Klik på knappen Nyt kort .

3. I den modal, der vises, skal du indtaste et kortnavn, der tydeligt fortæller deltagerne den tilsvarende bygning, niveau eller område, som kortet viser.

4. Klik på knappen Vælg billede for at uploade et kort.
    ,

De trin, der lige er beskrevet.
  5. Følg vejledningen i uploaderen for at tilføje en billedfil. Når du har tilføjet et billede, skal du klikke på knappen Rediger for at beskære billedet eller justere dets rotation og zoom.
    ,

Trinet Rediger billede efter valg af et kortbillede.
  6. Klik på Gem efter justering af billedet, og klik derefter på Upload for at begynde at tilføje placeringer til kortet.

3. Tilføj kortområder og tildel placeringer

1. Nu hvor du har uploadet et kortbillede, skal du klikke på Tilføj placering og vælge en af ​​disse muligheder:

• Brugerdefineret form - Klik for at begynde at tegne en linje omkring et område af billedet. Klik igen for at tilføje et hjørne. Klik på det punkt, hvor du startede for at færdiggøre figuren.

• Rektangel - Klik for at begynde at tegne et rektangel omkring et område af billedet. Klik igen for at færdiggøre rektanglet.

• Cirkel - Klik for at begynde at tegne en cirkel omkring et område af billedet. Det sted, du klikker på, er midten af ​​cirklen. Klik igen for at afslutte cirklen.

• Pin - Klik for at tilføje et pin-ikon på kortbilledet.

En bruger tilføjer en pin til en placering.
  2. Når du afslutter en form eller tilføjer en nål, vises en modal, hvor du vælger den placering, som kortelementet svarer til, og vælger en fyld- og kantfarve.

3. Vælg en placering, du tidligere har lavet, i feltet 'Placeringsnavn'. Vælg derefter brugerdefinerede fyld- og kantfarver. Brug opacitetsskyderen til at sikre, at kortbilledet stadig er synligt bag områder.

💡 Husk, selvom det også er muligt at oprette nye steder, mens du tegner lokationsregioner på et kort, kan du ikke tilføje en lokationskapacitet ved hjælp af denne metode. Tilføj enten placeringer, før du tilføjer dem til kortområder, eller rediger placeringskapaciteten senere.

Skærmbillede af farvevælgeren for et kortområde.
  4. Klik på Gem for at afslutte placeringen.

Rediger lokalitetsregions grænser og positionering

Hvis du har brug for at redigere nogle af de områder, du har tilføjet:

1. Klik på Rediger placering.

2. Klik og træk prikkerne i kanten af ​​en figur for at ændre størrelsen på den.

3. Klik og træk midten af ​​en figur eller en nål for at flytte den til en anden del af kortet.

4. Klik på Stop redigering for at afslutte dine redigeringer.

Sådan sletter du et område:

1. Klik på det kortelement, du vil slette.

2. I den modal, der vises, skal du klikke på knappen Slet .

Klik på Gem ændringer, når du er færdig. Det er en god idé at gemme dit arbejde ofte, så du ikke ved et uheld mister fremskridt! 💾

Upload så mange kort, du vil - gå vild!

Administrer kort og lokationer

Når du har tilføjet placeringer og kort, vises de på en liste på deres respektive faner på siden Kort. Klik på ikonet Indstillinger ( ) for at redigere eller slette et kort eller en placering. Klik og træk klyngen med seks prikker for at omarrangere kortene.

💡 Husk, du kan også få adgang til og redigere steder på siden Steder under 'Sessioner'. Uanset hvor du administrerer placeringer, afspejles dine gemte ændringer med det samme begge steder.

Omarrangering af kortelementer med klyngen med seks prikker og indstillingsikonet.

Hvis du vil slette flere kort på én gang, skal du klikke på afkrydsningsfeltet ud for hvert kort og derefter klikke på ikonet med tre prikker ( ) ud for feltet 'Søg' og derefter klikke på Slet .

⚠️ Forsigtig! Sletning af en placering sletter ikke nogen tilknyttede regioner. Regioner uden en tilknyttet placering vises dog ikke for deltagere.

Klik på et korts navn for at redigere dets områder eller erstatte billedet. Husk, at ændring af et kortbillede ikke fjerner eller automatisk justerer områder, du tidligere har tilføjet.

Sammenkædning af lokationer til andre funktioner

Selvom du ganske enkelt kan linke en lokation til en kortregion, fortæller du måske ikke hele historien om, hvad der sker på det pågældende sted, f.eks. hvor en session finder sted, hvem der taler ved en session, eller hvor sponsor- og udstillerstande er placeret. . Det er derfor, du kan tilføje lokationer til følgende områder:

At linke et hvilket som helst af ovenstående elementer til en lokation er lige så simpelt som at vælge en lokation fra rullemenuen 'Placering', når du opretter varen. Se hver vejledning ovenfor for nærmere oplysninger om, hvor du kan tilføje lokationer.

Modal Rediger session fra Agenda-funktionen.

Kort i praksis

På webappen og mobilappen kan deltagere klikke på funktionen Kort for at få adgang til en liste over kort. Når de har valgt et kort, kan de bruge rullemenuen øverst til at skifte mellem flere kort. Deltagerne klikker på et område eller en nål for at zoome ind på kortet, og derefter trykker de på placeringsnavnet for at finde en liste over alt, der er knyttet til den pågældende placering.

Animeret GIF for at udforske kortfunktionen og sessionerne og funktionerne, der også er knyttet til denne kortplacering.

Hvis en deltager ser en funktion, der er knyttet til en placering, åbnes kortet med det samme ved at klikke på stedet og zoomes til det relevante område.

Metrics

Når deltagerne har brugt kort-funktionen, skal du gennemgå diagrammet til sammenligning af funktioner på siden Event App metrics for at finde antallet af klik for hvert kort.

Funktionssammenligningsdiagrammet med kort angivet.

For at finde endnu flere Maps-funktionsdatapunkter skal du eksportere metrics .

Pro tips 😎

• Overvej at have et separat kort med dine sponsors logoer som en anden måde at fremvise sponsorer i din Event App.

• Hvis dit spillested er meget stort, opdel kortet i sektioner og upload sektionerne som separate kort.

• Henled opmærksomheden på din Maps-funktion ved at linke til den i en meddelelse eller fra et banner .

Nu ved du alt om Maps! Læs derefter om tilføjelse af sessioner til din begivenhed , og husk at linke dem til lokationer . 🔗