Webex Events lærings- og supportressourcer

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Webex Events er designet til at være intuitivt for dig og dine appbrugere, sponsorer og mere! Der er meget at lære om at bruge Webex Events, så denne artikel er din guide til alle de ressourcer, du og dit team kan få adgang til, når du går i stå, har et spørgsmål eller har brug for inspiration. 🧠

📖 Vidensbaser

Webex Events platform videnbase (begivenhedsarrangører)

Webex Events -platformens vidensbase, du læser lige nu, dækker administrationssiden af ​​Event App , Branded Apps , registrering , Onsite , Lead Retrieval , streaming , integrationer og partnerskaber og Live Display .

Vores artikler holdes løbende opdateret med den aktuelle tilstand af vores produkter, så du vil aldrig finde information mere end en enkelt dag forældet - det er et løfte!

Lead Retrieval vidensbase (sponsorer og udstillere)

Lead Retrieval vidensbasen er en lille samling af artikler til dine udstillere ved hjælp af Lead Retrieval. Disse artikler indeholder alt, hvad dine udstillere behøver at vide for at bruge Lead Retrieval til dit arrangement. Udstillere kan også maile os , hvis de har spørgsmål.

🎓 Webex Academy

Fra den 29. marts 2024 er Webex Events Academy fusioneret med Webex Academy . Dette er den samme gratis platform, som du er vant til med kurser, on-demand-videoer og interaktiv guidet praksis for at hjælpe dig med at få viden om begivenheder. Derudover har du nu også adgang til læringsindhold til alle andre produkter i Webex Suite på ét sted.

Vi er glade for at kunne give vores arrangører en samling af detaljerede on-demand Webex Events kurser spækket med videoer og information. Hvis du er ny til Webex Events, er Webex Academy et utroligt sted at starte din rejse! Du vil være Webex Events ekspert, før du ved af det.

💡 Husk, du skal have en Webex-konto for at få adgang til Webex Academy. Udvid følgende sektion for at finde instruktioner om, hvordan du tilmelder dig en ny konto eller logger ind på Webex Academy med din eksisterende konto.

Sådan logger du på Webex Academy

Vi har leveret følgende video og skriftlige instruktioner for at hjælpe dig med at lære, hvordan du logger ind på Webex Academy og får adgang til Webex Events kurser.

1. Tilmeld dig en gratis Webex-konto, hvis du ikke har en, eller log ind på din eksisterende Webex-konto.

2. Åbn siden Webex Events i Webex Academy og klik på knappen Log ind .

3. Klik på knappen Webex Customer Login .

4. Indtast din e-mail og adgangskode, følg vejledningen for at acceptere vilkårene og betingelserne, og besvar de påkrævede spørgsmål.

Du er med! Nu kan du få adgang til alt det fantastiske læringsindhold på tværs af Webex Events og alle andre produkter i Webex Suite! 🎓

⏯️ Webex Events YouTube-kanal

Nogle mennesker foretrækker fleksibiliteten ved videoer, de kan se on-demand i stedet for artikler eller kurser. Det er derfor, vi har tilføjet alle de videoer, der er inkluderet i vores Webex Academy-kurser, til vores YouTube-kanal. De fleste videoer er under 5 minutter, så det er nemt at browse og lære i dit eget tempo.

💬 Support

Kunder (arrangører af begivenheder)

⚡️ For at få det hurtigste svar, klik på boblen i nederste højre hjørne af en hvilken som helst side i Webex Events platformen eller videnbasen for at livechatte med et medlem af vores fantastiske supportteam. Et rigtigt menneske vil reagere på følgende tidspunkter:

Eastern Time (ET) og Greenwich Mean Time (GMT)

Dage

Ledige tider

Forventet responstid

mandag til fredag

12.00-17.00 (ET)

04.00-21.00 (GMT)

15 minutter

mandag til torsdag

17.00-12.00 (ET)

21.00-04.00 (GMT)

Et par timer

lørdag og søndag

12.00-17.00 (ET)

04.00-21.00 (GMT)

Et par timer

Søndag

17.00-12.00 (ET)

21.00-04.00 (GMT)

Et par timer

Stillehavstid (PT)

Dage

Ledige tider

Forventet responstid

søndag til fredag

21.00 søndag - 14.00 fredag

15 minutter

mandag til torsdag

14.00-21.00

Et par timer

Fredag ​​til søndag

21.00-14.00

Et par timer

Søndag

14.00-21.00

Et par timer

New Zealand Time (NZT)

Dage

Ledige tider

Forventet responstid

mandag til lørdag

16:00 mandag - 9:00 lørdag

15 minutter

tirsdag til torsdag

9-16

Et par timer

Lørdag til mandag

16.00-9.00

Et par timer

Mandag

9-16

Et par timer

Hvis du foretrækker e-mail, så kontakt os på support@socio.events . Vi svarer stadig hurtigt, men måske ikke hurtigt. Glem ikke vores komplette og detaljerede vidensbase - det er der, du er nu! 😉

Vi tildeler også hver Webex Events kunde et kontaktpunkt. Kontakt dem for at få hjælp til at planlægge eller finde den bedste ressource.

🗣️ Ansigt til ansigt

Hver tirsdag fra kl. 9.00 til kl. 10.00 ET og torsdag fra kl. 16.00 til kl. 17.00 ET kan du slutte dig til vores tekniske begivenhedseksperter for at stille spørgsmål og lære om Webex Events! Vi ønsker at respektere al vores kunders tid, så hvis du tager kolleger med dig, så vælg venligst én person fra din gruppe til at stille spørgsmål. 🙏

Du skal have en Webex-konto for at logge ind på Webex Academy og få adgang til ansigt til ansigt-skemaet. Hvis du har brug for at oprette en ny Webex-konto, skal du følge instruktionerne i afsnittet 'Sådan logger du på Webex Academy' i denne artikel.

Klik på knappen nedenfor for at logge ind på Webex Academy, gennemgå ansigt til ansigt-skemaet og tilmelde dig en session!

💡 Husk, for tidsfølsomme spørgsmål eller teknisk fejlfinding, chat med vores supportteam.

App brugersupport

Vi opfordrer altid deltagere til at kontakte deres begivenhedsarrangør for at få hjælp, da de fleste spørgsmål vedrører interaktion med begivenheden. Hvis du ikke kan løse en deltagers problem, så kontakt os via chat, så hjælper vi dig med at guide dem til en løsning.

📫 Hvad er nyt side

Hver gang vi udgiver et nyt produkt, en funktion eller en ny forbedring, skriver vi om det på vores Hvad er nyt-side. Siden Hvad er nyt har et arkiv med alle vores udgivelser, der går tilbage til 2018. Tilmeld dig e-mailopdateringer, når du besøger siden Nyheder, så du altid ved om vores seneste og bedste.

❗ Statusside

Vi er stolte af vores produkters historie med stabilitet og pålidelighed. Vi planlægger nogle gange nedetid for udgivelsen eller har det sjældne serviceudfald. I begge tilfælde annoncerer og giver vi altid opdateringer om udfald via vores statusside på status.socio.events . Klik på knappen nedenfor for at besøge siden og tilmelde dig opdateringer, så når det uventede sker, kan du svare lige så hurtigt som vi gør.

💡 Tidslinje for Webex Events Planning Best Practices

Hvis du lige er startet på din Webex Events rejse, kan det være overvældende at finde ud af, hvad du skal gøre først, hvor du kan finde bestemte funktioner, eller endda hvad der er muligt. Vores brugerdefinerbare Planning Timeline-regneark er en fantastisk ressource til at guide dig fra begivenhedsoprettelse til oprydning bagefter. Læs vores artikel om tidslinjen for at lære, hvordan du bruger den.