Følg os Funktionsopsætningsvejledning

En beskrivelse af, hvad funktionen Følg os er, og hvordan du implementerer den til din Event App

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Følg os-funktionen giver dine deltagere ét sted, hvor de kan finde sociale links og webstedslinks og kontaktoplysninger for din begivenhed, din organisation og mere. 👍 Dette gør det nemt for deltagere at finde og interagere med din Event App på tværs af alle sociale medieplatforme eller websteder.

En liste over links på funktionen Følg os på en mobilenhed.

Tilføj funktionen Følg os

I din begivenhedsnavigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Funktioner og derefter klikke på Tilføj funktioner .

De trin, der lige er beskrevet.

I den modal, der vises, skal du søge efter funktionen, klikke på Tilføj , og derefter lukke modalen.

Rediger indstillinger

For at tilpasse funktionens navn og ikon eller begrænse dens synlighed ved hjælp af grupper skal du klikke på funktionen i navigationslinjen og derefter klikke på ikonet Indstillinger (⚙️) ud for funktionens navn.

De trin, der lige er beskrevet.

Når du er færdig med at lave opdateringer, skal du klikke på Gem ændringer .

Tilføj Følg os elementer

Nu er det tid til at begynde at tilføje måder, hvorpå folk kan følge, kontakte og lære mere om dig, din begivenhed og dine partnere!

På siden Følg os skal du klikke på Nyt element . I den modal, der vises, skal du vælge varetypen fra rullemenuen og indtaste de specifikke varedetaljer.

💡 Husk, du kan ikke genbestille Følg os-varer, så opret dem i den rækkefølge, du ønsker, at de skal vises for deltagerne.

Valgmulighederne i rullelisten er:

• E-mail

• telefon

• Internet side

• Adresse

• LinkedIn bruger

• LinkedIn virksomhed

• LinkedIn gruppe

• LinkedIn Hashtag

• LinkedIn udstilling

• Facebook bruger

• Facebook side

• Facebook-grupper

• Facebook-begivenheder

• Twitter

• Twitter Hashtag

• Instagram

• Snapchat

• Youtube

• YouTube-kanal

• YouTube tilpasset kanal

• Skype

• Slap Fællesskabet

• WeChat

• Pinterest

Når du er færdig, skal du klikke på Gem ændringer . Gentag denne proces så mange gange du vil!

Administrer varer

For at redigere eller slette et element, du har tilføjet, skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ved siden af ​​det og derefter klikke på Slet .

Trinnet lige beskrevet.

Følg os-funktionen i praksis

Deltagere klikker for at åbne funktionen, og klik derefter på et element for at åbne webstedet eller den sociale konto eller få adgang til flere detaljer, afhængigt af elementtypen.

En liste over elementer i funktionen Følg os på webversionen af ​​Event-appen.

Her er et par eksempler:

• Links til websteder åbner simpelthen i en ny browserfane.

• Valg af et telefonnummer på en mobilenhed giver brugeren mulighed for at ringe eller åbne nummeret i en app.

• Valg af en e-mail åbner brugerens standard e-mail-applikation. Hvis du trykker på adresser, åbnes adressen i Google Maps.

Metrics

Når deltagerne har haft mulighed for at bruge Event App, skal du gennemgå diagrammet med sammenligning af funktioner på siden Event App Metrics for at finde antallet af klik for hvert socialt link.

For at undersøge alle de andre datapunkter, der er skitseret i afsnittet Eksport i vores artikel om hændelsesmålinger, skal du eksportere metrics .

Pro tips! 😎

• Sørg for, at du bruger 'dele-linket' til alle websteder, du vil tilføje, hvis de er tilgængelige, og ikke blot kopierer hyperlinket i din browser, da det kan være anderledes.

• Hvis det er virkelig vigtigt at promovere dine sociale kanaler, kan du overveje at linke til funktionen i en meddelelse eller fra et banner .

Du gør det godt! 👏 Læs nu om Event Game-funktionen og lær, hvordan du belønner deltagere for at engagere sig i dine sociale rum.