Byg og indsend din brandede mobilapp

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Opbygning af din Branded App er en enkel og ligetil del af den 7-9 ugers Branded App proces. Selvom du ikke kan indsende en app, før din Apple-udviklerkonto er konfigureret, kan du stadig begynde trinnene i denne artikel! Husk, at du skal udgive din app mindst 21 dage før din første begivenhed eller 30 dage før, hvis du bruger Single Sign-on (SSO) .

Denne artikel viser, hvordan du opretter, konfigurerer og udgiver din Branded App i Webex Events platformen.

🤔 Ikke sikker på, hvad en Branded App er? Læs vores introduktion til Branded Apps!

Før du begynder...

Sørg for at starte Apple-udviklerprocessen så tidligt som muligt.

Det er også rigtig vigtigt at læse vores artikel om at undgå problemer med indsendelse af app, så din app kan sejle gennem Apples og Googles godkendelsesprocesser. ⛵

Opret din Event App

Du kan kun indsende en Branded App , når den er linket til en offentliggjort Event App. Hvis du ikke har oprettet din Event App endnu, kan du læse vores artikel om Grundlæggende opsætning af Event App for instruktioner. 📖

Vi kræver, at du konfigurerer din Event App med følgende grafiske elementer:

💡 Husk, selvom du ikke behøver at tilføje alle Event App funktioner, du planlægger at bruge, anbefaler vi at tilføje og tilpasse mindst 9 funktioner.

Disse tilpasninger er nødvendige, fordi vores app-ingeniører tager skærmbilleder af din app til App Store og Play Butik. Hvis din app ikke ser tæt på det færdige produkt, kan brugerne blive afskrækket eller forvirrede, og din app kan endda blive afvist . Sådan vises en Branded App i App Store:

En mærkevareapps liste i Apple App Store.

Hvis du allerede har gjort disse ting, så er det fantastisk! Fortsæt med at læse for at lære, hvordan du opretter og udgiver din Branded App. 🌈

Opret en ny Branded App

Fra siden Mine apps i Webex Events Platform skal du klikke på Opret app .

Siden Mine apps. Knappen 'Opret app' er angivet.

💡 Husk, opdateringer til din apps konfiguration og indstillinger skal sendes til Apple til godkendelse, så brug et par minutter ekstra på at dobbelttjekke alt, mens du går. 🧐

Grundlæggende om app

Udfyld nu disse grundlæggende oplysninger om din app:

💡 Husk, at forhåndsvisningerne til højre for App Basics-siden opdateres i realtid - brug dem til at sikre, at du kan lide, hvordan alting vises! Skift mellem Apple- og Android-forhåndsvisningerne ved at klikke på ikonerne øverst i forhåndsvisningen.

• App-ikon - Dette ikon vises i App Store og Play Store, og det er det ikon, der vises på enhedens startskærme. Læs vores hurtige referencevejledning til billeddimensioner for nøjagtige dimensionskrav.

• Appnavn - Dette er den primære måde, hvorpå deltagere finder din app, når de søger i App Stores. Indtast et enkelt, mindeværdigt og let at stave navn på op til 30 tegn langt, der afspejler alle begivenhederne i appen.

• App Label - Tænk på App Label som en undertekst, der beskriver appen, og hvad den har at tilbyde. App-etiketten kan være op til 30 tegn lang og vises under din apps navn i App Stores.

• Da Google ikke tillader, at appnavnet og appetiketten er identiske, skal du indtaste forskellige oplysninger i disse felter.

• Appbeskrivelse – Indtast en engagerende appbeskrivelse, der lader potentielle brugere vide, hvorfor de vil elske de begivenheder, appen indeholder. Den ideelle beskrivelse er et kort, informativt afsnit efterfulgt af en kort liste over hovedtræk. Inkludering af dit firmanavn hjælper normalt med Apples godkendelse.

💡 Husk, den første sætning i din beskrivelse er den vigtigste. Lad det tælle!

⚠️ Forsigtig! For at forhindre Apple i at afvise din app, skal du ikke nævne betaling, betalte tjenester, betalingsmursindhold, lodtrækninger, lotterier eller hasardspil, og medtag ikke direkte links til websteder for billetkøb i din beskrivelse. Undgå også at nævne COVID.

• Hjemmeskærmens navn - Hjemmeskærmens navn kan være op til 12 tegn langt og vises to steder - som etiketten under appens ikon på enhedens startskærme og på appens login-side. Vi anbefaler blot at genbruge app- eller begivenhedsnavnet, medmindre det er for langt.

En mærkevare-apps login-skærm.

💡 Husk, Apple App Store viser billeder med afrundede hjørner. Du behøver dog ikke at runde hjørnerne af dine app-billeder. Du skal blot sørge for, at billedindholdet er centreret for ikoner og andre billeder.

Klik på Gem og fortsæt, når du er færdig med at konfigurere App Basics.

App branding

Udseende og splash skærm

I App Branding-sektionerne skal du vælge app-temafarven og uploade tilpassede splash-skærme. Vores Look Book tilbyder inspiration til at få dine stænkskærme til at skinne! ✨

Siden App Basics.
  • Temafarve - Temafarven er en accentfarve i din app. Det påvirker de øverste og nederste navigationsbjælker i appen og funktionssideindikatoren. Det er en god idé at matche farven til dine funktionsikoner!

En app med accentfarven angivet.
  • Splash-skærme - Splash-skærmen vises i et par sekunder, hver gang en bruger åbner appen. Disse er et godt sted at vise en kort velkomstbesked eller vise en titelsponsorlogo. Læs vores hurtigreference for billeddimensioner for dimensions- og filtypekrav.

💡 Husk, splash-skærmen viser kun, hvad der er på det billede, du uploader. Tilføj eventuelle elementer såsom begivenhedens navn, sponsor- eller begivenhedslogoer og anden tekst til splash-skærmbilledet, før du uploader det.

• Baggrundsfarve - Denne farve afgrænser splash-skærmen på enheder med usædvanlige skærmstørrelser. De fleste enheder bruger ikke baggrundsfarven. Vælg en farve, der komplementerer splash-skærmbillederne.

Tilmeld dig og log ind muligheder

Disse muligheder lader dig vælge, hvordan deltagere kan logge ind på din app. Vi har inkluderet en oversigt over hver mulighed her. For en dybdegående guide til at hjælpe med at bestemme, hvilke der er rigtige for dig, kan du læse vores artikel om tilmeldings- og loginmuligheder .

Afsnittet Tilmelding og log ind muligheder.
  • E-mail - Brug denne mulighed, hvis Event App , der vil blive linket til denne app, er indstillet til ' Kun invitation '.

• Sociale muligheder - Deltagerne kan vælge mellem Webex, LinkedIn eller Google.

💡 Husk, når du aktiverer nogen af ​​de sociale login-muligheder, kræver Apple, at Apple-login-muligheden vises på iOS-enheder. Dette er en del af Apples brugsbetingelser og kan ikke omgås.

• Single Sign-On (SSO) - Denne mulighed lader dig implementere din virksomheds SAML 2.0 Single Sign-On-løsning uden ekstra omkostninger. Når du bruger SSO, skal du indsende din app mindst 30 dage før din første begivenhed. Dette sikrer masser af tid til implementering og test. Læs vores artikel om brug af Single Sign-On for fuldstændige detaljer.

Når du er færdig med at uploade billeder, vælge farver og vælge dine tilmeldings- og loginmuligheder, skal du klikke på Gem og fortsæt .

✋ Time-out!

Du kan nu udgive din Event App og linke din Branded App til den! Da du skal udgive Event App, før du kan indsende din Branded App til App Store-godkendelse, er dette et godt tidspunkt at gøre det. Bare rolig! Deltagerne kan ikke finde din Event App, før den Branded App er udgivet, så du kan fortsætte med at redigere, mens din Branded App bliver godkendt.

Dette er også så langt, som du kan gå uden din Apple-udviklerkonto. Hvis du ikke har tilmeldt din organisation i Apple Developer Program endnu, skal du følge instruktionerne i vores Apple Developer Process guide for at komme i gang. Hvis du har bygget din app, mens du følger med i denne artikel, skal du ikke bekymre dig! Din app er gemt, så kom tilbage og fortsæt med at redigere, når du er klar til at fortsætte. 👍

Konfigurationer

På dette tidspunkt har du dit DUNS-nummer , du har tilmeldt dig Apple Developer Program , og du har inviteret Webex Events til din Apple Developer-konto. Det er tid til at udgive din Branded App! 🙌

1. Tilmeld dig Apple Developer Program

Dette trin er blot en påmindelse om at tilmelde dig Apple Developer Program. Hvis du er tilmeldt, skal du klikke på Næste .

Det første trin på siden Konfigurationer - tilmeld dig apple-udviklerprogrammet.

2. Detaljer om udviklerteamet

Udfyld de nødvendige oplysninger fra din organisations Apple-udviklerkonto, og klik derefter på Næste .

Det sidste trin på siden Konfigurationer - giv Webex Events-adgang.

3. Giv Webex Events adgang

Når du har inviteret Webex Events til din Apple-udviklerkonto, skal du klikke på opdateringsikonet ved siden af ​​indikatoren 'IKKE TILBUNDET' for at opdatere. Husk, at det kan tage op til 30 minutter, før Webex Events -platformen viser forbindelsen.

Hvis status forbliver på 'NOT CONNECTED', prøv vores fejlfindingstrin . Når status viser 'CONNECTED', skal du klikke på knappen Fortsæt .

Indikatorerne 'ikke forbundet' og 'forbundet' på siden Giv Webex Events Access.

Gennemgå, link og udgiv!

På dette trin har du en sidste chance for at få vist din app. Sørg for at undersøge det omhyggeligt for fejl, og sørg for, at du kan lide, hvordan det ser ud. Foretag de nødvendige ændringer nu, før du indsender! 🔍

Når du er klar, skal du klikke på knappen Send app .

Gennemgangssiden med forhåndsvisninger til App Store, startskærm, startskærm og tilmeldings- og loginskærme.

Udgiv din app

Når du har klikket på Send app , vises en modal, der beder dig om at linke appen til en eksisterende Webex Event. Kun begivenheder med en offentliggjort Event App vises på listen.

Den netop beskrevne Publish-modal.

Når du har valgt en begivenhed, skal du klikke på Næste .

Til sidst skal du vælge det team, som appen vil blive udgivet under, og klik på Udgiv app . Hvis det hold, du vælger, ikke har nogen Branded App kreditter, står der på knappen Køb app . Tal med din Webex Events kontakt eller live chat med vores supportteam for at købe kreditter.

Du har indsendt din app – tillykke! ✨🎉 Vores ingeniører vil gennemgå det og holde dig opdateret under hele App Store-godkendelsesprocessen.

Næste skridt

Branded Apps tager op til 30 dage at gennemgå Apples godkendelsesproces, afhængigt af om du bruger Single Sign-on . Appen gennemgår forskellige statusser på siden 'Mine apps', mens den bevæger sig gennem processen. Få mere at vide om hver Branded App status .

💡 Husk, efter at du har klikket på 'Send app', vil du og dine deltagere ikke kunne få adgang til webappen for nogen tilknyttet Event App i 3 til 4 dage, mens vores team forbereder den til den endelige App Store-godkendelse. Du og dine deltagere kan få adgang til webappen igen, når appens status er ændret til 'Venter på App Store-godkendelse'.

Mens du venter på, at App Store godkender din app, skal du fortsætte med at arbejde på din Event App! Når din Branded App er live i App Stores, kan du til enhver tid redigere forbundne begivenheder, og appen afspejler disse opdateringer med det samme.

Hvis du har brug for at ændre din brandede apps indstillinger eller udseende, efter at den er blevet offentliggjort i App Store og Play Store, kan du læse vores artikel om at lave opdateringer til offentliggjorte apps . Redigeringer af selve appen skal gennemgå 4-21 dages App Store-godkendelsesprocessen igen. Web-appen for enhver tilknyttet Event App vil have nul nedetid.