Slido & Webex Events

Integrer problemfrit Slidos utrolige platform for publikumsengagement med din begivenhed

Anthony Miller avatar
Skrevet af Anthony Miller
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Slido, en anden Cisco-organisation, er vores førende udbyder af live-afstemninger, spørgsmål og svar og undersøgelser. Slido tilbyder avancerede funktioner som analytics, flere rum og muligheden for at organisere dine afstemninger og undersøgelser i sessioner! For mere information om, hvordan Slido kan berige din næste begivenhed, fortsæt med at læse. 📖

En Slido-afstemning indlejret i sidebjælken i en Agenda-livestream i webappen.

Om Slido

Slido , en del af Webex, er en teknologivirksomhed, der forbedrer kommunikationen og øger interaktionen i begivenheder, møder og meget mere.

Efter at have arbejdet på millioner af begivenheder, har Slido hjulpet med at engagere millioner af deltagere på nogle af verdens største og mest anerkendte konferencer. Lær alt om Slidos robuste sæt funktioner på deres produktrundvisningsside .

Slido ressourcer

• Slidos Hjælpecenter og Tutorial-videoer er fantastiske ressourcer til at hjælpe dig hurtigt i gang!

• Udforsk Slidos use cases for at lære, hvilke funktioner der passer bedst til dine behov.

• Slidos Dokumenter-side tilbyder nogle fantastiske downloadbare ressourcer til dig, dine moderatorer og teknikere.

Slido tilbyder også live chat support, hvis du har brug for hjælp til noget relateret til deres produkt.

Konfigurer Slido

I Slido skal du oprette en ny Slido-begivenhed og konfigurere aktiviteterne efter behov. Brug de ressourcer, der er linket ovenfor , hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp eller vejledning.

💡 Husk, vi anbefaler stærkt at teste for at sikre, at alt er sat korrekt op! 🧪 Det er nemt at fjerne testspørgsmål, undersøgelsesspørgsmål og afstemningssvar, før begivenheden starter.

Send data fra Webex Events til Slido

Før vi taler om, hvor Slido-links kan gå, lad os diskutere videregivelse af deltagerdata til Slido.

Næsten ethvert sted i Webex Events , der lader dig indtaste et eksternt link til et andet websted, er afkrydsningsfeltet 'Giv data til URL' også til stede. Dette lader Webex Events sende deltagerdata til det eksterne websted. Når du gør dette med en Slido URL, behøver deltagerne ikke at udfylde deres navn, e-mail eller firma eller vælge deres foretrukne sprog! De kan begynde at bruge Slido med et enkelt klik eller tryk.

Deltagerengagement-området i en livestream-funktion. Et Slido-link er blevet indsat.

Den bedste del? Du behøver ikke at ændre Slido-URL'en med pladsholdere eller foretage nogen ekstra konfiguration i Slido. Indtast blot URL'en til din Slido-begivenhed i Webex Events og marker afkrydsningsfeltet Send Data to URL . Når en deltager klikker på Slido-linket eller åbner en fane med Slido indlejret, overføres data automatisk.

URL tilføjet til Webex Events:

https://app.sli.do/event/7q0zb4jq/live/questions?

URL efter at en deltager klikker på den:

https://app.sli.do/event/7q0zb4jq/live/questions?user_id=1234567&first_name=Hans&last_name=Gruber&email=email@domain.com&lang=de&item_id=1234567&item_name=Webex&external_id=SC-123456-1234567&user_name=Hans%20Gruber&user_email=email@domain.com&user_company=NakatomiPlaza

Læs vores artikel om Pass Data to URL for flere detaljer.

Tilføj Slido som en funktion i din Event App

For at tilføje et Slido-link som sin egen funktion i din Event App skal du blot oprette en weblink-funktion og tilføje Slido-linket. For at lave en række afstemninger eller undersøgelser på begivenhedsniveau skal du bruge funktionen Webliste .

En selvstændig Slido-undersøgelsesfunktion på mobilappen.

Føj Slido til en funktion eller et element

Tilføj et Slido-link hvor som helst, hvor du finder feltet Eksternt link i Webex Events, såsom i højttaler- eller sponsorprofiler. For at lære om alle de steder, du kan tilføje eksterne links, kan du læse vores artikel om eksterne links .

Skærmbillede af sektionen Links i en sponsorprofil. Et link til en Slido-afstemning er angivet.

Integrer Slido som en brugerdefineret fane

Når du opretter en session eller en livestream-funktion , skal du aktivere indstillingen Brugerdefineret fane og derefter indsætte et Slido-link. Dette integrerer Slido i Event-appens weboplevelse, så deltagere kan interagere med Slido-afstemninger, sessionsundersøgelser eller Q&A uden at forlade livestreamen.

En Slido-undersøgelse indlejret som en brugerdefineret fane i en livestream-funktion på webappen.

Almindelige spørgsmål

Kan jeg integrere Slido med min præsentation?

Det kan du helt sikkert! Lær, hvordan du bruger Slido med præsentationer .

Hvad er internetkravet til Slido?

Gennemgå Slidos netværkskravspecifikationer for at få flere oplysninger.

Brug for hjælp til Webex Events setup? Klik på chatboblen i nederste højre hjørne af denne skærm for at starte en samtale med vores supporteksperter!