Hentning af bly
QR-koder for Lead Retrieval af deltagere

Få adgang til, se og download QR-koder

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Lead Retrieval by Webex Events appen er den mest problemfri måde for dine sponsorer og udstillere at fange og vurdere kundeemner og få beriget data - alt sammen ved at scanne deltagernes QR-koder. Mens udstillere kan tilføje kundeemner manuelt, lader scanning af QR-koder dem fokusere på at engagere sig i og kvalificere kundeemner uden distraktioner.

Udstillere kan scanne QR-koder printet på badges, eller scanne dem direkte fra appen. Lær mere nedenfor! 👇

QR-koder på trykte badges

Billede af en printer og iPad på et check-in bord på et spillested.

Når du bruger den kraftfulde Webex Events Onsite Event Check-in og badgeudskrivning og Session check-in løsning, er det nemt at udskrive deltagers QR-koder på badges, når folk tjekker ind! Webex Events Onsite badgedesigneren er enkel at bruge, men alligevel utrolig robust. Læs vores introduktion til Webex Events Onsite for mere information.

Udstillere skal blot trykke på scanningsknappen på Lead Retrieval appen, scan koden, og de har et nyt kundeemne! 🎉

QR-koder inde i Event App

Når du aktiverer Lead Retrieval for en begivenhed, føjes funktionen Min QR-kode automatisk til Event App. Deltagerne skal blot trykke på funktionen for at få adgang til deres personlige QR-kode, så udstillere kan scanne den.

Funktionen Min QR-kode.

Download en enkelt QR-kode

1. Klik på Deltagere i din begivenheds navigationslinje.

2. Klik på en deltager for at åbne deres deltagerprofilside.

3. Klik på Vis QR-kode på fanen Oversigt.

4. I den modal, der vises, skal du klikke på Download som PNG for at downloade et højkvalitetsbillede af den enkelte QR-kode.

De trin, der lige er beskrevet.

Download alle QR-koder

Hvis du vil bruge Lead Retrieval QR-koder i tredjepartssoftware, som Orca Scan for session check-in , er det nemt at downloade alle deltager QR-koder!

💡 Husk, at scanning af Lead Retrieval fungerer som standard med de QR-koder, vi leverer. Du kan dog også generere QR-koder til Lead Retrieval med eksterne id'er. Læs vores artikel om eksterne id'er for at få flere oplysninger om eksterne id'er og brugen af ​​dem sammen med Lead Retrieval.

1. Klik på QR-koder i din Event-navigationslinje under Lead Retrieval.

2. Klik på Download QR-koder på siden QR-koder .

De trin, der lige er beskrevet.
  3. Der vises en meddelelse, der fortæller dig, at eksporten er i gang. Efter et par øjeblikke vises en ny meddelelse for at fortælle dig, at eksporten er klar.

4. Klik på linket Klik her for at downloade . Hvis du gik glip af det, skal du klikke på klokkeikonet ud for dit profilbillede for at finde underretningen.

QR-koderne eksporterer notifikationer. linket 'Klik her for at downloade' er angivet.

Eksportfilen indeholder følgende oplysninger:

• Unik identifikator

• Fornavn

• Efternavn

• Fulde navn

• Email adresse

• Titel

• Selskab

• Grupper

• QR kode

• Foto

• Resumé

QR-koder vises som alfanumeriske koder, formateret som dette:

SCA-7022-1982005

Ændre aldrig QR-koder.

Generer QR-koder til en brevfletning

Hvis du vil udskrive QR-koder til deltagere som en del af en brevfletning, kan du downloade QR-koder én for én som beskrevet tidligere , eller bruge en bulk QR-kodegenerator til at konvertere de alfanumeriske QR-koder fra QR-kodeeksporten til scanbare QR-kode billeder. Nogle af vores kunder har haft succes med QR Explorers bulk QR Code Generator .

Når du har genereret alle QR-kodebillederne, skal du oprette et brevfletningsdokument med de oplysninger, du gerne vil inkludere på dine trykte materialer.

Microsoft har nyttige instruktioner om brug af brevfletningsfunktionen i Word til at oprette og udskrive materialer, der bruger data fra et Excel-regneark.

Pro tip! 😎

• Eksternt ID- brugerfeltet lader dig identificere brugere i vores system med din foretrukne unikke identifikator fra et system uden for Webex Events - normalt et tredjeparts- eller proprietært system. Når du ikke bruger dette valgfrie felt, tildeler Webex Events -platformen et bruger-id. 👍