Opsætningsvejledning til spilfunktioner

Lær, hvordan du opsætter og bygger et brugerdefineret spil til dine deltagere

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

De bedste deltagere er engagerede deltagere, og intet engagerer folk som en lille sund konkurrence. Spilfunktionen giver dig mulighed for at motivere deltagernes handlinger ved at skabe udfordringer, der øger deltagelse i sessioner og særlige begivenheder, øger personlig og virtuel trafik til sponsor- og udstillerstande og mere.

Spilfunktionen på mobilappen og webappen.

Lær mere om, hvad der er muligt med gamification i vores guide til bedste praksis for spil .

Tilføj spilfunktionen

I din begivenhedsnavigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Funktioner og derefter klikke på Tilføj funktioner .
,

De trin, der lige er beskrevet.

I den modal, der vises, skal du søge efter funktionen, klikke på Tilføj , og derefter lukke modalen.

💡 Husk, du kan tilføje Event Game-funktionen flere gange for at køre forskellige slags spil eller for at skræddersy spil til forskellige målgrupper, såsom personligt eller virtuelt.

Rediger spilfunktionens indstillinger

Inden du begynder at skabe spiludfordringer, skal du tilpasse funktionens indstillinger.

1. Klik på Funktioner i din Event-navigationslinje under ' Event App'.

2. Klik på Event Game .

3. På begivenhedsspilsiden skal du klikke på ikonet Indstillinger (⚙️) ud for sidetitlen.

De trin, der lige er beskrevet.
  4. Tilpas følgende i den modal, der vises:

Modal for hændelsesspilindstillinger.
    • Funktionsnavn - Dette er navnet, der vises på listen over funktioner i mobilappen og weboplevelsen. Navngiv det klogt!

• Ikon - Vælg et ikon fra vores liste over 300.000+ ikoner, eller brug knappen 'Upload billede' for at tilføje dit eget brugerdefinerede ikon. Tilpassede ikoner bør ikke være mindre end 100 x 100px og ikke større end 1000 x 1000px. Vores artikel om Webex Events Platform Image Dimensions har fuldstændige oplysninger om krav til billedstørrelse.

• Synlig for - Denne rullemenu lader dig kun vise funktionen til deltagere i bestemte grupper . For eksempel, hvis du planlægger en hybrid begivenhed, hvor nogle deltagere er virtuelle, og nogle er i person, kan du have to forskellige spil med unikke udfordringer for hvert sæt af deltagere.

• Vis Leaderboard - Fjern markeringen i denne mulighed for at skjule fanen Leaderboard for deltagere og forhindre dem i at se andres resultater og placeringer.

• Spiltitel - Vælg et kort, men beskrivende navn, der skal vises inde i spillet, når du ser instruktioner på weboplevelsen og mobilappen. Det er et godt sted at vise en sponsor frem !

• Spilbeskrivelse - Fortæl dine deltagere, hvad spillet er, hvem der har sponsoreret det, hvordan man spiller, og hvad belønningen er for vinderne. Målet er at forklare spillet godt og få dine deltagere ophidsede og engagerede!

5. Når du er færdig med indstillingerne, skal du klikke på Gem ændringer .

Skab udfordringer

💡 Husk, du kan importere spiludfordringer for at spare tid!

Det er vigtigt at lave spiludfordringer, der får deltagerne til at engagere sig i din Event App og hinanden på meningsfulde måder. Dette bør tilføje værdi for dem og dine talere, sponsorer, udstillere og organisation.

På Event Game-siden skal du klikke på knappen Ny udfordring . Indtast følgende oplysninger i den modal, der vises:

Den nye udfordringsmodal. Elementerne, der er noteret under dette billede, er angivet med nummererede pile.
  1. Navn - Udfordringsnavnet, der vises for deltagere. Dette kunne være et spørgsmål som "Hvem er hovedtaleren" eller en opfordring til handling som "Besøg stand 23 og skriv det hemmelige ord."

2. Points - Antallet af point tildelt hver deltager, når de fuldfører udfordringen. Skaler antallet af point til sværhedsgraden eller værdien af ​​udfordringen.

3. Kode - Den hemmelige kode, som deltagerne skal indtaste for at fuldføre udfordringen. Vi anbefaler at bruge en kort kode, som ikke er let at gætte.

💡 Husk, koden vil automatisk være med store bogstaver. Koderne har en grænse på 25 tegn.

4. Udfordringsbeskrivelse - Beskriv udfordringen til deltagerne. Skriv klare instruktioner, så deltagerne ved præcis, hvad de skal gøre. Hvis udfordringen er et puslespil eller en gåde, så giv deltagerne et sted at tage hen for at få et tip, hvis de er lamslåede.

5. Aktiver denne udfordring – Lad deltagerne fuldføre udfordringen med det samme, eller gem den til senere, når du er klar til at gøre den tilgængelig. Når en udfordring er inaktiv, er den usynlig for deltagere, og koden giver ikke point.

Når du er færdig, skal du klikke på Gem ændringer . Gentag denne proces for at skabe så mange udfordringer, som du vil!

Distribuer spilkoderne

Skabte du udfordringer relateret til foredragsholdere eller sponsorer? Har du visse medarbejdere, der skal dele koder med deltagere? De skal alle kende koderne og de betingelser, deltagerne skal opfylde for at tjene dem. Hvis det er meningen, at koder skal vises på livestream-bannere eller -overlays, eller endda på trykte skilte, skal du også forberede disse elementer.

Den nemmeste måde at koordinere kodedistribution på er at eksportere udfordringerne til et regneark og derefter uploade filen til dit foretrukne samarbejdsområde.

Sådan eksporterer du spiludfordringer:

1. Marker feltet Navn øverst på listen over udfordringer for at vælge alle udfordringsspørgsmål

2. Klik på ikonet med tre prikker ved siden af ​​søgefeltet, og klik derefter på Eksporter .

De trin, der lige er beskrevet.
  3. Dokumentets andet ark viser hver udfordrings navn, beskrivelse, pointværdi, kode og aktiveret status. Del disse oplysninger med dit team efter behov.

Eksportfilen åbnes i et regneark.

Administrer spillet

Når du har tilføjet udfordringer, skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for en enkelt udfordring, eller klikke på afkrydsningsfelterne ud for flere udfordringer for at:

• Eksport

• Deaktiver

• Slet

De trin, der lige er beskrevet.

Klik på gitteret med seks prikker ved siden af ​​en udfordring for at ændre rækkefølgen på listen.

Spillet i praksis

Når deltagerne lærer koder, indtaster de dem i spilfunktionen for at modtage point. Leaderboardet, hvis det er aktivt, viser folk, hvordan de rangerer med andre deltagere.

Animeret GIF, der viser en deltager, der indtaster en adgangskode i spilfunktionen.

💡 Husk, overvej internt at linke spilfunktionen til et banner eller en meddelelse for at hjælpe med at fremme deltagernes deltagelse.

Metrics

Når nogle deltagere har spillet spillet, kan du gennemgå panelerne Udfordringer og Leaderboard på siden Event App metrics . Funktionssammenligningsdiagrammet viser antallet af klik og fuldførte udfordringer for brugere af mobilapp og weboplevelse.

Hændelsesspilstatistikker på Feature Comparison Chart.

💡 Husk, hvis du har flere spilfunktioner, viser Leaderboard-sektionen på siden Metrics deltagere fra begge spil. Metric-eksporten viser dog hvert spil separat.

Udfordringer og Leaderboard-diagrammer på siden Metrics.

Spilfunktionen har også sin egen dedikerede eksport. Find komplette detaljer for brug af Metrics-siden og eksport af rapporter i vores Event App Metrics-artikel .

Nu ved du, hvordan du opretter et spil på Webex Events platformen! Hvis du ønsker at blive en ægte spilekspert, vil vores guide til bedste praksis for spil hjælpe dig med at inspirere dig og øge din viden! 🏆