Tilpas Event App

Find den perfekte pasform til at få dit arrangement til at skinne

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Det er ingen hemmelighed, at dit arrangements udseende, følelse og overordnede branding er vigtig! Det er derfor, vi lader dig vælge fra en omfattende samling af 300.000+ ikoner til dine Event App funktioner eller uploade dine egne brugerdefinerede billeder.

Vælg et nyt ikon

På siden 'Funktioner' i din begivenhedsapp skal du holde markøren over en funktion og klikke på ikonet Indstillinger (⚙️).

Den netop beskrevne proces.

I den modal, der vises, skal du klikke på knappen Vælg ikon for at gennemse vores bibliotek med mere end 300.000 ikoner, eller klik på Upload billede og følg instruktionerne i uploaderen for at bruge dit eget brugerdefinerede ikon.

Knapperne Vælg ikon og Upload billede i modal Lobbyindstillinger.

💡 Husk, billeder skal være kvadratiske (1:1 billedformat). Læs vores hurtige referencevejledning til billeddimensioner for krav til dimension og filtype.

Vælg et ikon

Efter at have klikket på 'Vælg ikon', søg efter eller gennemse ikoner. Ikonstilene på højre side af modalen er grupper af ikoner med samme overordnede stil og farveskema. Vi anbefaler stærkt at bruge ikoner fra en enkelt stilgruppe til alle dine funktioner, så din Event App fremstår ensartet hele vejen igennem.

Modal for ændringsikon.

💡 Husk, du skal muligvis prøve et par forskellige søgeordssøgninger i ikonbiblioteket for at finde det perfekte ikon til din funktion.

Ikon farvevælger

Farvevælgeren er tilgængelig for de fleste ikoner, der kun har en enkelt farve. Farvevælgeren er en fantastisk måde at sikre, at dine ikoner matcher dit brand nøjagtigt. Match ikonfarverne med din Event App temafarve for et sammenhængende design.

Farvevælgeren i Change Icon modal.

Klik på Udført , og klik derefter på Gem ændringer i funktionsindstillingerne, når du er tilfreds med dit valg.

Du er på vej til at blive en design superstjerne! 🤩 Vores Webex Events Academy kursus til at designe en smuk begivenhed giver gode tips og inspiration til at hjælpe dine begivenhedsikoner og grafik til at skinne! 🎓