Alle samlingerKom godt i gangAdministrer dit team
Administrer teams, medlemmer og kreditter i Webex Events

Inviter andre til at arbejde på Webex Events med dig og administrer flere teams

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Vi ved, at det kan tage en landsby at arrangere en fantastisk begivenhed, så Webex Events gør det nemt at invitere samarbejdspartnere og administrere deres adgang til dine apps og begivenheder. Har du brug for at opgradere den landsby til en by? Opret så mange individuelle teams og inviter så mange medlemmer, som du vil. 👍

Denne artikel forklarer de forskellige typer teams, medlemmer og kreditter, og hvordan man inviterer og redigerer teammedlemmer, opretter teams og administrerer teamindstillinger.

Hold, medlemmer og kreditter

Før vi taler om at oprette teams og invitere medlemmer, lad os tale om, hvordan de fungerer i Webex Events.

Hvordan teams og medlemmer arbejder

Der er fire typer teammedlemmer og tre typer teams:

• Organisationsteam og organisationsadministrator - Hver virksomhed, der bruger Webex Events, har et organisationsteam . Administratorer på dette team er automatisk medlemmer af alle andre teams i organisationen og har fuld kontrol over alle begivenheder, teammedlemmer og kreditter.

💡 Husk, at hvis du er Webex Suite Enterprise (Suite EA)-kunde, er Control Hub-brugere, der har rollen ' Webex Events administrator', automatisk organisationsadministratorer i Webex Events.

• Team- og teamadministrator - En administrator, der tilhører ethvert team, der ikke er organisationsteamet, er en teamadministrator. Teamadministratorer har kun kontrol over deres teams begivenheder og medlemmer.

• Redaktør - Redaktører kan tilhøre ethvert hold. Som navnet antyder, kan de redigere alle begivenheder og apps, der er tildelt teams, de er en del af, og de kan ikke invitere eller administrere andre teammedlemmer.

• API Sandbox til udviklere - Når du opretter din første API-nøgle, opretter Webex Events platformen automatisk et nyt 'API Sandbox'-team. Hvis du planlægger at bruge API'en, vil det at invitere udviklere til dette team give dem adgang til et testmiljø, hvor de kan bygge og teste API'en uden at påvirke reelle data. For flere detaljer, læs vores Kom godt i gang med Webex Events API-artikel .

Sådan fungerer kreditter

Alle Webex Events kunder har en grænse for, hvor mange deltagere, streamingtimer, Branded Apps og licenser til Lead Retrieval er tilgængelige på tværs af alle deres begivenheder. Organisationsteamet har i første omgang alle kreditter.

• For Suite EA-kunder bestemmer antallet af Knowledge Workers (KW'er), du har, antallet af deltager- og streamingtimer, du får. Du får 10 eksterne deltagere og streamingtimer pr. KW. Så hvis du har 1000 KW, får du 10.000 deltagere og 10.000 streamingtimer.

Du får også 20 Lead Retrieval -licenser, 2 Branded Apps og ubegrænset intern deltagerregistrering, Onsite badgeudskrivning og Session Check-in-software plus ubegrænset interne deltagere.

💡 Husk, en intern deltager er enhver, hvis e-mailadresse matcher domænet, der er registreret til din Webex-organisation. Enhver anden er ekstern deltager.

• For ikke-Suite EA-kunder bestemmer din specifikke plan antallet af kreditter, du har adgang til. Chat med vores supportteam, hvis du har spørgsmål.

Når en organisationsadministrator opretter eller redigerer et team, kan de tildele et hvilket som helst antal kreditter af hver type til det pågældende team, op til organisationens samlede ubrugte kreditter. Dette trækker kreditten fra organisationsteamet og føjer dem til teamet.

Brug af kreditter

Når nogen i din organisation opretter en begivenhed, skal de vælge et team, der har adgang til at administrere den, og hvorfra kreditter vil blive brugt. Kreditter anses for brugt i et af følgende scenarier:

• Deltagerkredit - Hver deltager, der føjes til en begivenhed ved at registrere sig eller manuelt tilføjes eller uploades, bruger én deltagerkredit. Hvis den samme deltager deltager i to forskellige begivenheder, bruger de to kreditter.

💡 Husk, at hvis du er en Suite EA-kunde, bruges deltagerkreditter kun, når en ekstern deltager deltager i en begivenhed eller et fællesskab.

• Streaming time kredit - Når en deltager ser en Webex Events Production Studio, Webex Events RTMP Player eller Webex Events Simulive stream, bruger de streaming timer. Brug af streamingtimer beregnes baseret på mængden af ​​tid, nogen deltagere ser livestreams ved dine begivenheder. Her er to eksempler:

• Hvis 10 deltagere ser en 1-times stream i hele timen, fratrækkes 10 streamingtimer.

• Hvis en af ​​de 10 deltagere kun ser i 30 minutter, fratrækkes 9,5 streamingtimer.

💡 Husk, at brug af en tredjeparts streamingudbyder tæller ikke med i din tildeling af streamingtimer. For at lære om alle tilgængelige streamingudbydere, læs vores artikel om Live Streaming & Webex Events .

• Branded App kredit - Når nogen i et af dine teams udgiver en Branded App, bruger den en Branded App kredit.

• Lead Retrieval -licenskredit - En Lead Retrieval kredit bruges, når du inviterer en udstiller i Lead Retrieval.

Nu ved du alt om hold, medlemmer og kreditter. Lad os nu tale om at administrere dem!

Få adgang til organisationsindstillinger

For at få adgang til teamindstillinger og administrere kreditter og medlemmer skal du klikke på dit profilbillede i øverste højre hjørne af Webex Events platformen og derefter vælge Organisationsindstillinger i rullemenuen.

Den netop beskrevne proces.

Siden Organisationsindstillinger har to faner:

• Anvendelse viser blot, hvor mange kreditter af hver type, der er blevet brugt, og hvor mange der er tilgængelige på tværs af alle teams i din organisation. Hvis du har brug for at øge din organisations kreditter, skal du klikke på knappen Kontakt support , så hjælper vi dig! Kun administratorer har adgang til fanen Brug. Hvis du er Suite EA-kunde, kan du også kontakte din it-administrator.

• Teamindstillinger er, hvor administratorer administrerer teams, medlemmer og kreditter. Redaktører har kun visningsadgang. Vi vil tale om denne side i resten af ​​artiklen.

Opret et hold

Hvis du ønsker, at nogle personer i din organisation skal oprette begivenheder uden at have adgang til alle begivenheder i din organisation, skal du oprette et nyt team til dem!

💡 Husk, kun organisationsadministratorer kan oprette teams.

1. Klik på fanen Teamindstillinger på siden Organisationsindstillinger.

2. Klik på Opret team .

3. Indtast et teamnavn i den modal, der vises.

4. Indtast et vilkårligt antal kreditter op til den grænse, der er angivet med teksten 'venstre, der skal tildeles' i nederste højre hjørne af hvert felt.

5. Klik på Gem for at afslutte oprettelsen af ​​teamet.

De trin, der lige er beskrevet.

Nu er det tid til at få resten af ​​dit event-team ind i Webex Events!

Inviter teammedlemmer

💡 Husk, at hvis du er Suite EA-kunde, og du vil invitere nye organisationsteamadministratorer, skal du blot tildele dem Webex Events administratorrollen i Control Hub.

1. På fanen Teamindstillinger skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for ethvert hold.

2. Klik på Administrer medlemmer .

💡 Husk, at hvis indstillingen 'Se medlemmer' vises i stedet for 'Administrer medlemmer', betyder det, at du ikke er administrator, og du kan ikke invitere teammedlemmer.

De to trin, der netop er beskrevet.
  3. Klik på Inviter medlemmer i den modal, der vises.

4. Indtast e-mail-adresserne for alle, du vil invitere, ved at trykke på mellemrumstasten efter hver e-mail.

5. Indtast derefter en valgfri personlig besked for at give instruktioner eller relevante oplysninger.

6. Til sidst skal du vælge, om de personer, du inviterer, skal være administratorer eller redaktører.

7. Klik på Send invitation for at lukke modalen.

Trin 3 til 7 som netop beskrevet.

💡 Husk, invitationsmailen kommer fra noreply@platform.socio-mail.com , så nogle udbydere kan sortere den i en spam- eller junk-mappe. Få dine inviterede til at tilføje denne e-mailadresse til deres betroede liste for at sikre, at de modtager invitationen.

Inviterede åbner blot invitations-e-mailen og klik på knappen 'Deltag' for at acceptere invitationen. Hvis et inviteret teammedlem ikke er logget ind på Webex Events platformen, bliver de bedt om at oprette en ny Webex Events platformskonto eller logge ind på en eksisterende konto. Når de er logget ind, er de en del af teamet og kan begynde at arbejde!

⚠️ Forsigtig! Hvis en inviterede klikker på linket for at acceptere invitationen, mens han allerede er logget på Webex Events platformen med en anden e-mail, virker linket muligvis ikke. Brugere skal logge ud af platformen, før de bruger et invitationslink. Inviterede bør også sikre sig, at de har deres pop-up-blokering deaktiveret, så de kan acceptere sikkerhedstilladelserne.

Administrer teams, medlemmer og kreditter

For at omdøbe et team eller ændre et teams tildelte kreditter skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for teamet og derefter klikke på Rediger .

Den netop beskrevne proces.

Hvis du fjerner kreditter fra et hold, kan du derefter tildele dem til et andet hold.

Når du redigerer dit organisationsteam, kan du uploade et organisationslogo, der vises på siderne Mine begivenheder, Mine apps og Organisationsindstillinger på platformen.

Klik på Gem , når du er færdig med at redigere et team.

Nu ved du, hvordan du inviterer folk til dit team og administrerer teamindstillinger i Webex Events platformen! Hvis teammedlemmer er helt nye til Webex Events, skal du henvise dem til Kom godt i gang-artikelsamlingen og vores fantastiske Webex Events Academy -kurser på Webex Academy for at begynde at lære om vores produkter. 🎓

💡 Husk, hvis du ikke har logget ind på Akademiet siden vi fusionerede med Webex Academy, så læs vores hurtige guide til at logge ind .

Ofte stillede spørgsmål om kredit

Hvad sker der, hvis min organisation overskrider deltagergrænsen eller timegrænsen for streaming?

Vi tillader et overskud på 25 % som en buffer, og du modtager en e-mail, hvis du overskrider din plangrænse. Hvis du overskrider 125 % af din plans deltagergrænse, mister du adgang til dine begivenheder, metrics og andre data, så vi anbefaler, at du opgraderer, hvis du tror, ​​du kan overskride din grænse. Chat med os for at opgradere dine deltager- eller streaming timegrænser.

Tæller blokerede eller duplikerede deltagere med i min deltagergrænse?

Hvis du blokerer en aktiv deltager (en deltager, der tidligere har tilsluttet sig din Event App eller tjekket ind med Onsite), tæller de stadig med i din deltagergrænse. Hvis den samme deltager deltager i to forskellige begivenheder, tælles de som to forskellige deltagere. Dobbelte deltagere i samme begivenhed tæller også som to deltagere. Men hvis en dublet er inaktiv, kan du slette dem fra deltagerlisten.

Kan jeg slette inaktive deltagere for at give plads til andre?

Ja! Du kan slette en deltager, hvis alle følgende betingelser er opfyldt:

• De har ikke tildelt en billet.

• De har aldrig logget ind på Event App.

• De har ikke tjekket ind med Onsite.

• Begivenhedens startdato er ikke nået.

Læs vores artikel om at få adgang til og administrere deltageroplysninger for detaljer om, hvordan du fjerner deltagere.

Spørgsmål? Chat med os eller send en e-mail til support@socio.events .