IT opsætning og ressourcer
Fungerer Webex Events produkter offline?

Offline funktionalitet til Event Apps, Lead Retrieval, Onsite, registrering og Live Display

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Denne artikel forklarer offlinefunktionaliteten af ​​Webex Events produkter. Mens flere af vores produkter er designet med offline funktionalitet i tankerne, fungerer alle produkter bedst med en aktiv internetforbindelse.

💡 Husk, læs vores tilladelsesliste-artikel for at sikre, at deltagere på sikre netværk kan få adgang til alle relevante Webex Events apps og indhold.

Event App

Web App

Web-appen fungerer ikke uden en internetforbindelse.

Mobil App

Så længe deltagere tidligere har tilsluttet sig en Event App gennem Webex Events App eller din Branded App , vil nogle funktioner forblive tilgængelige.

• Alt, der er afhængigt af en internetforbindelse, vil ikke være tilgængeligt, såsom Shake & Connect, et eksternt link, en indlejret video på en sponsorprofil eller en PDF, der kan downloades.

• De fleste tekstaspekter af Event App, såsom sessionsoplysninger, taler- og sponsorprofiler og emnebeskrivelser, vil stadig være synlige, hvis deltagerne har brug for information.

• Fuldstændig online eller brugerinteraktionselementer såsom livestreams, spilfunktionen og vægfunktionen virker ikke, og nogle billeder indlæses muligvis ikke.

Lead Retrieval

Vi har designet Lead Retrieval appen til at fungere online eller offline, så udstillere kan fortsætte med at indsamle kundeemner, indtil internettet kommer tilbage. Det eneste aspekt ved Lead Retrieval , der ikke virker, er synkronisering. Da leads indsamlet eller redigeret af et teammedlem ikke kan synkroniseres med andre, vil individuelle teammedlemmer ikke bemærke ændringer, før internetforbindelsen er gendannet. Når forbindelsen kommer tilbage, vil alt synkroniseres. 👍

På Onsite

Onsite er designet til at fungere offline, så længe du allerede har valgt en begivenhed i appen og downloadet deltager-, sessions- og badgedata. Som med alle Webex Events produkter giver en aktiv, stabil internetforbindelse den bedste oplevelse.

Event check-in

Hvis du mister forbindelsen under begivenhedscheck-in, kan du ikke opdatere data på Onsite , før du genopretter forbindelsen. Dette betyder, at badges ikke afspejler de ændringer, du foretager i deltagerdata i Webex Events platformen. Hvis en SIM-aktiveret router har problemer med at opfange et stærkt cellesignal, kan du overveje at flytte routeren tættere på et vindue og væk fra vægge.

Session check-in

Deltagere kan fortsætte med at tjekke ind på Sessions, efter at en enhed mister internetforbindelsen. Ændringer af sessioner, deltagerdata og indtjekningsindstillinger afspejles dog ikke i appen, før du genopretter forbindelsen.

Derudover kan enhver offline session check-in-enheder ikke nøjagtigt spore, om en deltager allerede var scannet på en anden enhed, og check-in-metrics vil gå tabt, hvis appen slettes, eller brugeren logger ud af enheden, før den genopretter forbindelse til internet.

Når enheder genvinder en internetforbindelse, synkroniseres alle deltageroplysninger fra Webex Events -platformen eller andre enheder automatisk.

Registrering

Intet aspekt af registreringen fungerer uden en internetforbindelse.

Live Display

Hvis Live Display mister forbindelsen, viser skærmen " Live Display er i øjeblikket deaktiveret for denne begivenhed", indtil forbindelsen er genoprettet.