Opsæt og brug samarbejdsformularer

Lad foredragsholdere, sponsorer og udstillere hjælpe med at bygge din Event App med samarbejdssider

Emily van der Harten avatar
Skrevet af Emily van der Harten
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

En af fordelene ved en Event App er, at deltagerne har nem adgang til information om de fantastiske talere, sponsorer og udstillere, der er involveret i dit arrangement. Selvom du kan indsamle og indtaste disse oplysninger manuelt, er det tidskrævende og involverer sandsynligvis frem og tilbage med hver person - det er her, samarbejdsformularer kommer ind!

Webex Events samarbejdsformularer giver dig mulighed for at invitere foredragsholdere, sponsorer og udstillere til selvstændigt at administrere aspekter af deres Event App funktionsprofiler, såsom navn, billedikon, beskrivelse, vedhæftede filer og mere. Når de har indsendt formularen, afspejles ændringer automatisk i Event App, hvilket sparer dig kostbar tid og energi! ✨

En samarbejdsform.

Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvordan du konfigurerer og administrerer samarbejdsformularer og lærer om samarbejdspartnerens oplevelse.

💡 Husk, denne artikel refererer til talere, sponsorer og udstillere som "samarbejdspartnere".

Tilføj en samarbejdspartners kontakt-e-mail

Som standard er kontakt-e-mailen for samarbejdspartnere den e-mail, du indtastede, da du oprettede din begivenhed . Du kan ændre denne e-mail i en funktions indstillinger, hvis du ønsker, at samarbejdspartners spørgsmål skal gå til en anden e-mailadresse. Som et eksempel kan du se her, hvordan du tilføjer en kontakt-e-mail til højttalerfunktionen.

1. Klik på Funktioner i din Event-navigationslinje under ' Event App'.

2. Klik på Højttalere .

3. På siden med højttalere skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ⚙️ ).

4. I den modal, der vises, skal du indtaste en e-mail i feltet Collaborator Contact Email .

5. Klik på Gem ændringer .

Den netop beskrevne proces.

Opsæt samarbejdsformularer

Opsætning af samarbejdsformular er den samme proces for sponsor-, udstiller- og højttalerprofiler. Opsæt samarbejdsformularer individuelt, eller brug en funktionsimportskabelon til at opsætte samarbejdsformularer i bulk.

Konfigurer en individuel samarbejdsformular

Sådan konfigurerer du en formular til en individuel taler-, sponsor- eller udstillerprofil:

1. Tilføj eller rediger en foredragsholder, sponsor eller udstiller på featuresiden. For at lære hvordan, se følgende vejledninger for hver funktion:

2. I den modal, der vises, skal du indtaste oplysninger efter behov og henvise til funktionsvejledningerne, der er linket ovenfor.

• Vælg ikke en mulighed fra rullemenuen 'Indholdsudbyder', hvis du ønsker, at samarbejdspartnere skal tilføje deres egne medier.

• Du kan ikke inkludere følgende felter i samarbejdsformularen, så du skal selv indtaste dem:

• Beliggenhed

• Kategori

• Stand størrelse

• Interne links

• Deltagerengagement

3. Når du er klar, skal du klikke på sektionen Samarbejde for at udvide den. Dette afslører muligheder for at inkludere i samarbejdsformularen og samarbejdsinvitationsindstillingerne.

4. Vælg de muligheder, som du vil have din samarbejdspartner til at redigere eller tilføje oplysninger til:

Afkrydsningsfelter i sektionen Samarbejde i en redigeringsmodal for højttalerprofiler.
    • Billede - Ikonet, der vises på samarbejdspartnerens funktionsprofil i Event App, som et sponsor- eller udstillerlogo eller højttalerens portræt. Se vores Billeddimensioner Quick Reference- artikel for dimensions- og filtypekrav.

• Navn - Det officielle navn på foredragsholderen, sponsoren eller udstilleren, der vises i Event App.

• Etiket/Undertitel - En kort erklæring, der vises under samarbejdspartnerens navn på deres funktionsprofil. Dette er et fantastisk sted for sponsorer og udstillere at tilføje deres organisations slogan, branche eller region. Højttalere kan tilføje deres titel og firma.

• Beskrivelse - Dette er en mulighed for at fortælle deltageren mere om samarbejdspartneren. Sponsorer og udstillere kan tilføje flere detaljer om deres organisation. Foredragsholdere kan tilføje deres biografi, hvad de specialiserer sig i, og hvorfor de taler ved begivenheden. Der er nogle grundlæggende tekstformateringsværktøjer sammen med muligheder for at indsætte hyperlinks, billeder og endda animerede GIF'er. 🙌

• Booth cover - Denne mulighed vises, når du vælger en medium eller stor kabinestørrelse. Se vores Billeddimensioner Quick Reference- artikel for dimensions- og filtypekrav.

• Vedhæftede filer - Denne mulighed lader samarbejdspartnere vedhæfte en fil til samarbejdsformularen, f.eks. sessionsmateriale, brochurer, one-pagers og mere.

• Indholdsudbyder - Hvis du ønsker, at denne samarbejdspartner skal tilføje medier til deres profil, såsom en promo-video eller et informationsark, skal du markere dette felt og derefter vælge muligheder for samarbejdspartneren at vælge imellem.

• Deltagerens opfordringer til handling - Marker dette felt, og vælg mulighederne i rullemenuen for at lade denne samarbejdspartner tilføje tilpasset knaptekst og links til følgende:

• Anmod om opfølgning - Samarbejdspartnere kan tilføje deres e-mailadresse her, så deltagerne kan sende dem en e-mail.

• Planlæg møde - Samarbejdspartnere kan tilføje et link til et kalenderværktøj, så deltagere kan planlægge et møde.

• Eksterne links - Marker dette felt, og vælg telefon, e-mail og/eller websted fra rullemenuen. Samarbejdspartnere kan tilføje så mange eksterne links, som de vil. For at lære mere, læs vores artikel om Eksterne links .

5. Nu hvor du har markeret afkrydsningsfelter ud for elementer, som du vil have samarbejdspartneren til at administrere, er det tid til at tilføje samarbejdspartnerens e-mail og lave en e-mail-besked.

Indstillingerne for at invitere en samarbejdspartner til at bruge samarbejdsformularen.
    • Samarbejdspartner - Indtast den e-mailadresse, som invitationen skal sendes til.

• E-mail-meddelelse - Dette er den meddelelse, som samarbejdspartneren vil modtage på den e-mailadresse, du har indtastet i feltet 'Samarbejdspartners e-mail'. Den har noget udfyldt tekst, og vi opfordrer dig til at tilpasse den efter behov. Her er nogle forslag:

• Overvej at tilføje en deadline for at indsende samarbejdsformularen.

• Tiltal samarbejdspartneren ved navn for et ekstra personligt præg. 😄

• Fortæl dem, hvad du vil have de skal gøre med formularen. For eksempel, hvis du allerede har udfyldt oplysningerne og blot ønsker deres godkendelse, eller du har brug for, at de giver nogle manglende dele af deres profil, er dette et godt sted at forklare det!

• Tilføj påkrævede billeddimensioner, hvis du ønsker, at samarbejdspartnere skal uploade deres eget profilikon eller stand-omslag. Se vores Billeddimensioner Quick Reference- artikel for dimensions- og filtypekrav.

• Send e-mail til denne samarbejdspartner - Når det er markeret, sendes en e-mail med et link til samarbejdsformularen automatisk til samarbejdspartnerens e-mail, når du har klikket på 'Gem ændringer'.

• Samarbejdspartnerlink - Det unikke link til samarbejdspartnerens formular. Dette link udfyldes efter klik på 'Gem ændringer'.

• Klik om nødvendigt på knappen 'Regenerer' for at deaktivere det aktuelle link og generere et nyt unikt link. Vær omhyggelig med at dele det mest opdaterede link med samarbejdspartneren.

Knappen Gendan ved siden af ​​linket Samarbejdspartner.
  6. Når du er færdig, skal du klikke på Gem ændringer . Du kan til enhver tid vende tilbage og redigere dine valg.

Opsæt flere samarbejdsformer

Du kan bruge en funktionsimportskabelon til at oprette flere samarbejdsformularer på én gang. Det følgende afsnit er et overblik over denne proces på højt niveau. Læs vores artikel om import og eksport af data i Webex Events for at få fuldstændige instruktioner om brug af importskabeloner.

1. Download funktionens importskabelon for at oprette nye profiler, eller eksporter eksisterende funktionsprofiler, hvis du allerede har konfigureret dem.

2. Åbn importskabelonen, og læs arket 'Instruktioner' for at få vejledning i korrekt tilføjelse af oplysninger og valg af muligheder for samarbejdsformularer.

3. Når du er færdig med at konfigurere samarbejdsformularindstillinger, skal du importere skabelonen.

Importen højttalere modal.
  4. Når du er klar til at sende invitationer til samarbejdsformularer, sender du en e-mail til samarbejdspartnere én efter én eller flere gange fra funktionssiden. Sektionen Administrer samarbejdspartnere i denne artikel har flere detaljer.

Samarbejdspartnerens oplevelse

E-mailen

Hvis du har indtastet en samarbejdspartners e-mail og markeret afkrydsningsfeltet 'Send e-mail til denne samarbejdspartner', efter at du har klikket på 'Gem ændringer', sendes en automatisk e-mail til samarbejdspartneren, der inviterer vedkommende til at bruge samarbejdsformularen. E-mailens brødtekst indeholder den tekst, du har indtastet i feltet 'E-mail-besked'. Samarbejdspartnere klikker blot på knappen Opdater oplysninger for at åbne samarbejdsformularen - ingen login påkrævet!

Knappen Opdater oplysninger i samarbejdsinvitations-e-mailen.

Samarbejdspartnere kan også svare på e-mailen, hvis de har opfølgende spørgsmål. Dette svar sendes til den e-mailadresse, du har angivet i funktionens indstillinger .

Samarbejdsformen

Efter at have klikket på knappen 'Opdater oplysninger' i e-mailen, åbnes samarbejdsformularen i en ny browserfane. Kun de valgmuligheder, du har valgt, vises på denne side som redigerbare felter, inklusive alle oplysninger, du allerede har tilføjet til deres profil. Hvis du f.eks. har tilføjet tekst til beskrivelsen og derefter har markeret boksen Beskrivelse i sektionen Samarbejde, kan samarbejdspartneren gennemgå og redigere det, du har indtastet. Hvis du ikke har tilføjet noget, kan samarbejdspartneren tilføje oplysninger fra bunden.

En samarbejdsform for en foredragsholder.

Når samarbejdspartneren er færdig med at tilføje oplysninger, klikker de på Send , og ændringer afspejles automatisk i deres funktionsprofil. De kan vende tilbage til samarbejdsformularen senere for at foretage opdateringer ved hjælp af linket i e-mailen eller det samarbejdslink, du giver dem, indtil du tilbagekalder samarbejdet .

Knappen Send på en samarbejdsformular.

Sporing og modtagelse af indsendelser

Når du aktiverer samarbejdsformularer og begynder at invitere foredragsholdere, sponsorer og udstillere til at samarbejde om deres profiler, vises nye statusser i kolonnerne 'Samarbejde e-mail' og 'Samarbejde formular' på featuresiden.

Kolonerne Collab-e-mail og Collab-formularer på siden med højttalere på Webex Events-platformen.
  • Samarbejds-e-mail - Denne kolonne viser, om samarbejdsinvitationen blev sendt til samarbejdspartneren.

• Ingen e-mail - Hvis du har konfigureret en samarbejdsformular og ikke tilføjede en samarbejdspartners e-mail, er status 'Ingen e-mail'.

• Ikke sendt - Hvis du har konfigureret samarbejdsformularen og ikke har markeret feltet 'Send e-mail til denne samarbejdspartner', er status 'Ikke sendt'.

• Sendt - Når du har sendt en e-mail til samarbejdspartneren, ændres status til ' Sendt'.

• Samarbejdsformular - Denne kolonne viser samarbejdsformularens status.

• Oprettet - Du har konfigureret samarbejdsformularen.

• Indsendt - Samarbejdspartneren udfyldte samarbejdsformularen og indsendte ændringer til sin profil.

• Tilbagekaldt - Samarbejdsformularen er ikke længere aktiv for den pågældende samarbejdspartner.

Administrer samarbejde

Når du har konfigureret en samarbejdsformular til en sponsor-, højttaler- eller udstillerprofil, bliver nye muligheder for samarbejdsadministration tilgængelige på feature-siden.

For at administrere samarbejdspartnere på én gang, skal du først klikke på filteret Alle elementer og vælge en status under 'Samarbejde-e-mail-status' eller 'Samarbejdsformularstatus'. Dette er f.eks. nyttigt, hvis du har brugt importværktøjet og er klar til at sende en samarbejdsinvitation til alle i 'Ikke sendt'-status, eller hvis du vil tilbagekalde samarbejdet for flere samarbejdspartnere.

Filteret 'Alle elementer' på siden med højttalere på Webex Events-platformen.

Marker afkrydsningsfelterne ud for de samarbejdspartnere, du vil administrere, eller marker afkrydsningsfeltet ud for etiketten 'Navn' for at vælge alle profiler. Klik på ikonet med tre prikker ( ) ved siden af ​​søgelinjen, og vælg en mulighed fra rullemenuen.

De trin, der lige er beskrevet.

For at administrere en individuel samarbejdspartner skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ved siden af ​​samarbejdspartneren og vælge en mulighed fra rullemenuen.

Højttalernes funktionsside i Webex Events platformen. Indstillingsmenuen for en højttaler udvides.
  • E-mail-samarbejdspartner - Denne mulighed er tilgængelig, når alle valgte profiler har en samarbejdspartner-e-mail. Vælg det for at sende en samarbejdsinvitation via e-mail, hvis du ikke har gjort det endnu, eller for at sende en fristpåmindelse eller en anmodning om mere information.

E-mail-modal for samarbejde.
  • Tilbagekald samarbejde - Denne mulighed er tilgængelig, når ingen valgte profiler har statussen 'Tilbagekaldt'. Valg af denne mulighed deaktiverer samarbejdsformularer for udvalgte profiler og ændrer status til 'Tilbagekaldt'.

• Genaktiver samarbejde - Denne mulighed er tilgængelig, når alle valgte profiler har statussen 'Tilbagekaldt'. Hvis du vælger denne mulighed, genaktiveres samarbejdsformularer for udvalgte profiler.

Nu ved du, hvordan du samarbejder med talere, sponsorer og udstillere på deres Event App profiler! Når deres profiler er rige på information, kan du overveje at indlejre Event App indhold på dit eksterne websted med widgets .