Udforsk en Webex Event

Oplev Webex Events Registration og Event App funktioner og funktionalitet i vores demo Event

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Vil du lære, hvordan Webex Events integrerede widgets, registreringssiden og Event App fungerer uden selv at bygge en begivenhed? Oplev Webex Events i aktion med tre fuldt udbyggede eksempler fra vores fiktive begivenhed, Renergize Conference!

💡 Husk, hvis du bemærker noget i vores demo-begivenhed, der ikke virker, så start en chat med vores supportteam, så vi kan ordne det!

🌐 Udforsk begivenhedens hjemmeside

Besøg vores demo "Renergize Conference"-websted for at opleve Event App widgets og registreringswidgets i aktion. Widgets sparer dig tid ved at duplikere information på dit websted ved problemfrit at blande dynamiske dagsordener, højttaler- og sponsorprofiler og billetkøb på ethvert arrangementswebsted.

Sponsor-widgetten på demowebstedet.

🎫 Prøv registreringssiden

På demowebstedet skal du klikke på knappen Registrer nu for at besøge registreringssiden, eller rul ned til widgetten Registreringsbillet . Vælg en gratis billet og vær vidne til det problemfrie registreringsflow Webex Events tilbyder, herunder tilpassede spørgsmål, bekræftelsesmeddelelser, PDF-billetter, kassebeskeder og social deling.

Brug din rigtige e-mailadresse til at registrere dig, så du modtager bekræftelsesmailen, og brug falske oplysninger til alt muligt andet, hvis du vil. 🤫

Tilmeld dig nu-knappen og billet-widget på demo-begivenhedens hjemmeside.

📱 Oplev Event App

Når du har tilmeldt dig demo-begivenheden, skal du besøge Renergize Conference-promosiden for at downloade ETT Events-appen på din mobilenhed eller deltage i begivenheden på din computers webbrowser.

Kampagnesiden for Renergize Conference.

Når du har logget ind med din registrerede e-mailadresse, kan du begynde at udforske den pulserende sociale mur, spændende spiludfordringer, rige sponsorprofiler, integreret eksternt indhold og meget mere!

Glad udforskning! 🎉

Næste skridt

Vil du vide mere?