Alle samlingerPå side
Udlejning af hardware til badgeudskrivning på Onsite med Vælg 2 leje
Udlejning af hardware til badgeudskrivning på Onsite med Vælg 2 leje

Lej iPads, iPhones, standere, printere, mobildataaktiverede routere og badge-materiale med Choose 2 Rent

Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Hvis du bruger Webex Events Onsite, skal du bruge kompatible printere, iPads eller iPhones med Webex Events App, badgelager og netværksroutere med en internetforbindelse for at udskrive badges. 🖨️ Denne artikel forklarer, hvordan du arbejder med Choose 2 Rent - vores foretrukne leverandør til leje af hardware - for at købe dit Onsite udstyr. Hvis du foretrækker at arbejde med en anden leverandør, er de generelle trin i denne artikel stadig nyttige.

💡 Husk, at hvis du bruger Lead Retrieval eller Onsite Session Check-in , og du ikke ønsker, at dine udstillere og personale skal bruge deres personlige enheder, kan du leje enheder fra Choose 2 Rent med Lead Retrieval og Onsite apps allerede forudinstalleret. 📱

Om Vælg 2 Rent

Choose 2 Rent er et bæredygtigt internationalt udstyrsudlejningsfirma, der tilbyder de nyeste begivenhedsteknologiske produkter og tjenester med et omfattende lager af eventregistreringsudstyr til alle begivenheder, herunder konferencer, konventioner og messer. Choose 2 Rent giver også en 24/7 hardwaresupport, hvis du har brug for hjælp til at opsætte din eventregistreringsskranke.

Du kan læse mere om Vælg 2 Lej her .

Anmod om et personligt tilbud

For et personligt tilbud fra Choose 2 Rent, udfyld og indsend vores Choose 2 Rent-kontaktformular, der er linket nedenfor. En person fra Choose 2 Rent-teamet vil kontakte dig inden for to hverdage for at diskutere tilpassede badgekrav, forsendelsesdatoer og -placeringer og hardwarekrav.

Choose 2 Rent-teamet har masser af erfaring med Webex Events kunder og kan give kyndig, informeret vejledning for at sikre succes med dit arrangement.

Modtag dit lejede udstyr

Når du er enige om hardwaremængder, underskriver du en kontrakt med Webex Events og Vælg 2 Rent. Choose 2 Rent forbereder dit udstyr og sender det via FedEx eller andre transportører afhængigt af placeringen af ​​begivenheden. Du modtager sporingsoplysningerne, når udstyret afsendes på den forud planlagte forsendelsesdato.

💡 Husk, afhængigt af dit arrangements placering og de varer du bestiller, kan leveringstiden variere mellem 1-6 uger.

Brug udstyret til dit arrangement

Når du har dit udstyr, skal du pakke det ud og opsætte det ved at følge vejledningen, der følger med udstyret, og vores hardware- og softwareopsætningsdokumentation . Hvis du har spørgsmål, mens du sætter dit udstyr op, så tøv ikke med at kontakte vores supportteam eller Vælg 2 Rent-support .

Returner dit udstyr

Når du er færdig med dit arrangement, skal du indpakke dine lejede varer og returnere dem til Choose 2 Rent. Brug de returetiketter, der er inkluderet i din lejeforsendelse, til at returnere dine varer via den fragtmand, der er angivet på returetiketten.

Mangler du noget?

Fortæl os, om du brugte Choose 2 Rent i dit arrangement og fandt en specifik funktion nyttig, eller hvis vi gik glip af noget, som du synes, vi burde dele med andre kunder.

Spørgsmål? Kontakt Webex Events supportteam for at få hjælp til Webex Events Onsite -appen. For hjælp til al hardware, kontakt Choose 2 Rent .